Η Ρωσία προειδοποιεί ότι σε περίπτωση κλιμάκωσης, θα εξαλείψει τις χώρες-δορυφόρους του ΝΑΤΟ,ξεκινώντας από το Ηνωμένο Βασίλειο

Το Λονδίνο αρνείται την πιθανότητα μιας διαπραγμάτευσης που τερματίζει τη στρατιωτική αντιπαράθεση στην Ουκρανία. «Οποιαδήποτε προσπάθεια επίλυσης της σύγκρουσης στην Ουκρανία θα οδηγήσει μόνο σε μεγαλύτερη αστάθεια στον κόσμο», η Μαρία Ζαχάροβα χαρακτήρισε τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον ως «τερατώδεις» .

Το Λονδίνο αρνείται την πιθανότητα μιας διαπραγμάτευσης που τερματίζει τη στρατιωτική αντιπαράθεση στην Ουκρανία . Η προπαγάνδα δεν καταφέρνει να αλλάξει την πορεία της πραγματικότητας, απόδειξη αυτού είναι ότι η κυβέρνηση Ζελένσκι διέταξε την υποχρεωτική στρατολόγηση γυναικών μεταξύ 18 και 60 ετών και σχεδιάζει έναν τρόπο να αναγκάσει τους άνδρες που έφυγαν από τον πόλεμο να επιστρέψουν στη χώρα.

Και αυτό που βλέπουμε είναι απλώς μια σφαγή που διατάχθηκε από μέρη τόσο μακρινά όπως το Λονδίνο. Η Μόσχα το γνωρίζει αυτό και κάνει τις προειδοποιήσεις της να ακουστούν πριν στείλει όπλα με μεγαλύτερη εμβέλεια. Ο Αντρέι Γκουρούλιοφ, μέλος της Ρωσικής Δούμας και μέλος της Επιτροπής Άμυνας, μόλις επεσήμανε ότι σε περίπτωση κλιμάκωσης, η χώρα του θα εξαλείψει τους δορυφόρους του ΝΑΤΟ χωρίς διάκριση. Μεταξύ πολλών πρόσθετων προειδοποιήσεων, ο Γκουρουλιόφ εξηγεί ότι δεν θα είναι η Βαρσοβία, το Παρίσι ή το Βερολίνο που θα είναι οι πρώτοι στόχοι σε περίπτωση πολέμου, αλλά μάλλον το Λονδίνο .

Η λήψη αποφάσεων γίνεται στον αγγλοσαξονικό κόσμο και το Λονδίνο, δηλαδή το Ηνωμένο Βασίλειο, θα καταστραφεί από τη Ρωσία. Ωστόσο, ο Μπόρις Τζόνσον φαίνεται βυθισμένος σε έναν αυτισμό που τον εμποδίζει να αντιληφθεί την πραγματικότητα γύρω του και θέλει περισσότερο πόλεμο, παρά τις ρωσικές προειδοποιήσεις και τις μικρές πιθανότητες επιτυχίας.

Οι ΗΠΑ, μαχητές του αγγλοσαξονικού μοντέλου, βρίσκονται σε σοβαρές εσωτερικές δυσκολίες. Οι κυρώσεις προκάλεσαν το φαινόμενο μπούμερανγκ όπως στην ΕΕ, αλλά, σε κάθε περίπτωση, ήδη επηρεάζουν την τσέπη του Αμερικανού καταναλωτή με τιμές καυσίμων που δεν έχουν δει εδώ και δεκαετίες και μας φέρνουν πίσω στην πετρελαϊκή κρίση.

Φυσικά, η κατάσταση εκεί ήταν πολύ διαφορετική γιατί οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους ήταν ένας βιομηχανικός και καταναλωτικός πόλος του οποίου ο στρατιωτικός βραχίονας αμφισβητούσε την ΕΣΣΔ. Σήμερα, αυτές οι ΗΠΑ και ακόμη περισσότερο, που η Ευρώπη δεν υπάρχει πια, τα οικονομικά τους προβλήματα ως αποτέλεσμα της βιομηχανικής μετεγκατάστασης, έχουν προκαλέσει την οικονομική τους καταστροφή και έχουν δημιουργήσει μια οικονομική φούσκα που έχει αρχίσει να ξεφουσκώνει δείχνοντας την πραγματικότητα.

Το πρόβλημα δεν είναι μόνο οικονομικό , οι ένοπλες δυνάμεις βρίσκονται σε αδύναμη κατάσταση και με προβλήματα συντήρησης.Νέα αλλά αποτυχημένα έργα όπως το F 35, το οποίο συντηρείται μόνο με προπαγάνδα, με υπέρογκο κόστος από την επικρατούσα διαφθορά γύρω από τον βιομηχανικό στρατιωτικό μηχανισμό, ο οποίος για δεκαετίες έχει χρησιμεύσει μόνο για να γεμίσει τις τσέπες τους με τις συνεισφορές των πολιτών της χώρας.

Δεν χρειάζεται ένας ειδικός για να γνωρίζει ότι πρόκειται για κήρυξη πολέμου και ότι η απάντηση θα ήταν πυρηνική εάν πραγματοποιούνταν πραγματικά. Η Ρωσία έχει επανειλημμένα προειδοποιήσει ότι αυτό ήταν το σχέδιο των ΗΠΑ και του αγγλοσαξονικού κόσμου εδώ και αιώνες, να καταστρέψουν τη Ρωσία κατακερματίζοντάς την σε μικρά και πειθήνια κράτη στην υπηρεσία των δυτικών ελίτ.

Ο κίνδυνος αυτών των ιδεών αποδόμησης είναι τεράστιος γιατί αποτελεί μια βάση που δικαιολογεί και νομιμοποιεί την καταστροφή της Ρωσίας από ηθικές επιταγές που επινοήθηκαν από τους θεωρητικούς της.

Οι ΗΠΑ, με την αποχώρηση του Τραμπ, ήταν στην υπηρεσία αυτών των ιδεών που προωθούνται από την οικονομική παγκοσμιοποίηση που ελέγχει τον δυτικό πολιτιστικό μηχανισμό και τα μέσα ενημέρωσης στο σύνολό του. Το αποτέλεσμα είναι ότι σε λιγότερο από δύο χρόνια της κυβέρνησης Μπάιντεν, έχουν οδηγήσει τον κόσμο σε μια γιγαντιαία οικονομική, πολιτική και διπλωματική κρίση και απειλεί με πυρηνικό πόλεμο.

Ο Μπάιντεν υπέγραψε το Σάββατο, 25 Ιουνίου, έναν αμφιλεγόμενο νόμο για τη χρήση και την κατοχή όπλων που στηρίζονται στις συχνές σφαγές, πάντα σε περίεργα γεγονότα στα σχολεία της χώρας και που παραβιάζει τις συνταγματικές αρχές των ΗΠΑ .

Οι ΗΠΑ αυτή τη φορά δεν έχουν την οικονομική ή στρατιωτική υποστήριξη για έναν μακροχρόνιο πόλεμο με τη Ρωσία και την Κίνα, αλλά έχουν επίσης ένα σπασμωδικό εσωτερικό μέτωπο που, που αν ενωθεί μπροστά σε έναν εξωτερικό εχθρό, μπορεί να ανατινάξει τα πάντα.Εάν οι εντάσεις κλιμακωθούν, θα μπορούσαμε να γίνουμε μάρτυρες ενός νέου εμφυλίου πολέμου ή μιας διαίρεσης των ΗΠΑ σε δύο ή περισσότερες πολιτείες.

Ειπαν και ενα σωστο οι Ρωσσοι εκει ειναι η εδρα της μασονιας που κανει κουμαντο και στην Ελλάδα και οχι η κακια Γερμανια όπως λένε στο πόπολο ακόμα και ψευδό-πατριώτες τύπου Τράγκα που επισης ειναι υπο κατοχη της Βρετανιας και αγγλομασονων απο το 1945, από αναρχο-μασονικες ελληνοφωνες σελιδες εως "ειδικοι" στο London εχουν εδρά απο εκει δινουν εντολες και στους συμμορητές της γνωστης ράτσας στην Ελλαδα ηδη απο το 1940 αλλα οταν το ελεγες αυτό σε νεοέλληνες ηδη απο το 2015 σε ελεγαν κακο .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications