Γυναίκα από το Ιλινόις απήχθη από εξωγήινους που της έδειξαν τον Mothman

Μια κάτοικος του Rosemont του Ιλινόις των ΗΠΑ επικοινώνησε με τον ερευνητή Λον Στρίκλερ και του είπε την πολύ περίεργη ιστορία της. Αυτή φαίνεται να είναι η πρώτη περίπτωση που φαίνεται σύνδεση εξωγήινων με τον Mothman .

Τα τελευταία δύο χρόνια, είχα αρκετές συναντήσεις με αυτό που οι άνθρωποι αποκαλούν Mothman. Όλα ξεκίνησαν με ένα περιστατικό απαγωγής από εξωγήινους που συνέβη στην κρεβατοκάμαρά μου τον Απρίλιο του 2020. Μάλιστα,θυμάμαι με τέτοιες απαγωγές από τότε που ήμουν περίπου 12 ετών και συνεχίστηκαν σε όλη μου τη ζωή.

Ξύπνησα με βουητό στα αυτιά μου και με την αίσθηση ότι με παρακολουθούν από τη γωνία του δωματίου μου. Κάθισα στο κρεβάτι, έκλεισα τα μάτια μου και θυμήθηκα ότι είχα δει δύο μικρές φιγούρες να στέκονται στην κρεβατοκάμαρά μου, προσπαθώντας να κρυφτούν στις σκιές. Ήμουν έτοιμη να πω κάτι όταν άκουσα μια φωνή στο κεφάλι μου: «Έχουμε κάτι ξεχωριστό να σου δείξουμε».

Την επόμενη στιγμή «ξύπνησα» και βρήκα τον εαυτό μου ξαπλωμένη σε ένα τραπέζι και με εξέτασε μια ομάδα πλασμάτων, αδύνατοι, με μεγάλα κεφάλια και μεγάλα μαύρα μάτια. Δεν μπορούσα να κουνηθώ και απλά έβγαλα έναν δυνατό αναστεναγμό απογοήτευσης, γιατί ποτέ δεν μπόρεσα να αντισταθώ σε τέτοιες περιπτώσεις.

Το πιο κοντινό μου ον πίεσε αργά το μέτωπό του στο μέτωπό μου και συνάντησε το βλέμμα μου, διαπερνώντας το μυαλό μου, όπως είχαν κάνει τόσες φορές στο παρελθόν. Μου μίλησε και μου είπε, "Ο χρόνος μας μαζί σου τελειώνει, αλλά θα θέλαμε να σου δείξουμε κάτι που δεν μπορούν να δουν πολλοί άνθρωποι. Είναι προνόμιο".

Θυμάμαι πώς με βοήθησε να σηκωθώ από το τραπέζι και τα μικρά πλάσματα με περικύκλωσαν. Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι ένα έντονο φως να με φωτίζει και αποδείχθηκε ότι στεκόμασταν σε ένα πάρκο που βρίσκεται κάτω από το σπίτι μου. Κοίταξα τριγύρω και είδα ότι βρισκόμασταν σε ενα κιόσκι δίπλα στο ρέμα που συνορεύει με το πάρκο (Πάρκο Burgermeister). Ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι στεκόμουν σε ένα πάρκο μέσα στη νύχτα με το νυχτικό .

Άρχισα να κοιτάζω γύρω μου για να δω αν υπήρχαν άλλοι άνθρωποι εκεί κοντά όταν το μεγαλύτερο πλάσμα άγγιξε το χέρι μου, φέρνοντας την προσοχή μου ξανά σε αυτό. Κοίταξα μπροστά και είδα μπροστά μας έναν πολύ ψηλό ον με λαμπερά κόκκινα μάτια και ένα ζευγάρι πολύ μεγάλα μαύρα φτερά.

Άρχισα να υποχωρώ απο τον φόβο όταν το πλάσμα με άρπαξε από το χέρι και μου είπε να μην φοβάμαι και ότι ήμουν απόλυτα ασφαλής και δεν θα μου προκαλούσε κανένα κακό. Το ψηλό πλάσμα πλησίασε πιο κοντά, τα κόκκινα μάτια του καρφώθηκαν πάνω μου έντονα, και μετά άκουσα μια σειρά από κλικ, σαν να προσπαθούσε να έρθει σε επαφή μαζί μου.

Τον θυμάμαι να μου αγγίζει το χέρι, αλλά το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι να ξυπνάω στο κρεβάτι μου και να νιώθω ένα είδος ευφορίας, σαν να είδα κάτι που ήταν πολύ καλό.

Το βράδυ 2 Ιουλίου 2022, με πήγαν πίσω στη θέση μου και με έφεραν ξανά στο πάρκο για να συναντήσω ξανά αυτό το φτερωτό πλάσμα. Αυτή ήταν η τελευταία μας συνάντηση.

Είχα διαβάσει στο παρελθόν για διάφορες θεάσεις του Mothman σε όλο το Σικάγο και τον ρώτησα αν ήταν το ίδιο πλάσμα που είδαν διάφοροι άνθρωποι στο αεροδρόμιο και στην πόλη. Άκουσα τη λέξη «Ναι», είπε με μια βαθιά, μονότονη φωνή στο κεφάλι μου.

Τον ρώτησα τι έκανε εδώ και μου είπε «σε παρακολουθώ, σε παρακολουθώ» στο κεφάλι μου. Μετά άπλωσε το χέρι και άγγιξε τον πήχη μου. Σε αντίθεση με προηγούμενες φόρες, ένιωσα ένα ελαφρύ τσίμπημα και παρατήρησα μια σταγόνα αίματος στο χέρι μου. Έμεινα έκπληκτη, αλλά δεν τρόμαξα. Τότε άκουσα το πλάσμα που στεκόταν δίπλα μου να λέει: «Ήρθε η ώρα μας, πρέπει να φύγουμε, αλλά πάντα θα σε παρακολουθούμε». Μετά ξύπνησα στο κρεβάτι μου, νιώθοντας την ίδια ευφορία όπως πριν, αλλά με μια ελαφριά θλίψη, σαν ένας παλιός φίλος να είχε φύγει για πάντα».

Μόλις έλαβε αυτό το γράμμα, ο Lon Strickler επικοινώνησε με τη γυναίκα στον αριθμό τηλεφώνου που έδωσε και την ρώτησε λεπτομερώς σχετικά με τις προηγούμενες απαγωγές και τις συναντήσεις της με τον Mothman, ζητώντας της συγκεκριμένα να επικεντρωθεί στο πώς έμοιαζε.Η γυναίκα είπε ότι το φτερωτό πλάσμα ήταν περίπου 7-8 πόδια ύψος (2,1-2,4 μέτρα), «λεπτό» σώμα, αλλά είχε την εντύπωση ότι ήταν πολύ δυνατό. Τα φτερά, είπε ήταν λεία και δικτυωτά, με σχεδόν μεταξένια γυαλάδα, και κολλημένα στο σώμα με τέτοιο τρόπο που διπλώνονταν συμπαγώς πίσω από την πλάτη όταν το πλάσμα στεκόταν στο έδαφος. Είχαν πλάτος τουλάχιστον 10-11 πόδια (3-3,3 μέτρα) .

Δήλωσε ότι είδε το πλάσμα να διπλώνει τακτοποιημένα τα φτερά του πίσω από την πλάτη του. Περιέγραψε το κεφάλι του Mothman ως ογκώδες και τετράγωνο, χωρίς εμφανή χαρακτηριστικά όπως μύτη ή αυτιά, και το μόνο πράγμα που μπορούσε να δει κανείς στο πρόσωπο ήταν τα μάτια. Περιέγραψε τα μάτια ως μεγάλα και έντονα κόκκινα που δεν ειχαν κίνηση, σαν το πλάσμα να μην μπορούσε να κουνήσει τα μάτια του.

Τα χέρια και τα πόδια του ήταν λεπτά και τα χέρια του κατέληγαν σε κάτι που έμοιαζε με νύχια που έμοιαζαν αιχμηρά. Τα χέρια περιγράφονται ως τόσο λεπτά ώστε να είναι σχεδόν εύθραυστα, αλλά η εμφάνιση αδυναμίας εξαπατούσε, καθώς τα χέρια με νύχια έμοιαζαν πλήρως ικανά να προστατεύσουν το πλάσμα σε περίπτωση που αποφασίσει να επιτεθεί.

Περιέγραψε τη συμπεριφορά του πλάσματος ως ήρεμη και μη επιθετική και ότι όταν κινούνταν, κινούνταν με ομαλές κινήσεις παρά το μέγεθος και την αδέξια εμφάνισή του. Δήλωσε επίσης ότι υπήρχε μια ελαφρά μυρωδιά αμμωνίας όταν συνάντησε το πλάσμα.

Όταν ρωτήθηκε για τη γενική συμπεριφορά του πλάσματος, το περιέγραψε ως ήρεμο, υπολογιστικό και χωρίς συναισθήματα, σαν τους μεγαλοκέφαλους εξωγήινους που τη συνόδευαν.

«Τη ρώτησα αν φοβόταν και μου απάντησε ότι ίσως στην αρχή, αλλά μετά την πρώτη φορά ένιωσε ήρεμη, σαν να συνειδητοποίησε ότι δεν κινδύνευε», γράφει ο Strickler . Ο Strickler υπόσχεται να συνεχίσει να επικοινωνεί με αυτήν τη γυναίκα στο μέλλον για να πάρει περισσότερες πρόσθετες πληροφορίες, καθώς και να συναντηθεί προσωπικά μαζί της για συνέντευξη.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications