Καναδός κατασκευαστής φέρετρων λέει ότι η ζήτηση για παιδικά φέρετρα έχει αυξηθεί «δραματικά» από το 2020

Καναδός κατασκευαστής φέρετρων λέει ότι η ζήτηση για φέρετρα σε μέγεθος παιδιού έχει αυξηθεί «δραματικά» από το 2020. Όλες οι πωλήσεις φέρετρων έχουν αυξηθεί σημαντικά τα δύο προηγούμενα χρόνια, έχει συμβεί κάτι που προκαλεί έναν άνευ προηγουμένου αριθμός θανάτων.

O Καναδός κατασκευαστής φέρετρων εξέφρασε ανησυχίες για αυτό που λέει ότι είναι μια απότομη αύξηση στον αριθμό των πωλήσεων φέρετρων για παιδιά σε σύγκριση με το κανονικό, το οποίο αποδίδει στα εμβόλια .

Οι πωλήσεις φέρετρων σε μέγεθος παιδιού έχουν εκτοξευθεί στα ύψη, σύμφωνα με τον πωλητή της περιοχής του Τορόντο Mick, ο οποίος ζήτησε να χρησιμοποιηθεί μόνο το μικρό του όνομα, σε μια πρόσφατη έκδοση της ραδιοφωνική εκπομπής του Stew Peters για λογούς ασφάλειας καθώς οι δημοκράτες κυνηγούν με λυσσά ακομα και να σκοτώσουν όσους λενε την αλήθεια απο την πολύ δημοκρατία τους και για καλυψουν την συνομωσια τους και οχι θεωρίες συνομωσιας οπως λενε υπουλα.

«Θα ήθελα να αναφέρω ότι όλες οι πωλήσεις φέρετρων έχουν αυξηθεί δραματικά τα τελευταία δύο χρόνια, πείτε το όπως θέλετε, μαγικό ή εμβόλιο, αλλά συνέβη κάτι που προκαλεί έναν άνευ προηγουμένου αριθμό θανάτων», είπε ο Mick.

Κάποιος ενημέρωσε τον Mick ότι "είναι σκόπιμη συνωμοσία" για να σκοτωθούν εκατομμύρια ανθρώπους σε ολο το κόσμο.«Αυτό λένε οι αριθμοί που οι άνθρωποι δεν θέλουν να ακούσουν. Είναι αηδιαστικό», είπε.

Ο Mick σημείωσε ότι πολλοί άνθρωποι στη βιομηχανία κηδειών επέλεξαν να μείνουν σιωπηλοί για την αύξηση των θανάτων . Ο Mick εργάζεται για μια εταιρεία που παράγει φέρετρα από τα μέσα της δεκαετίας του 1980 και τώρα πουλάει φέρετρα χύμα σε μεγάλα καταστήματα όπως η Costco.Ο Mick λέει ότι η εταιρεία του καλύπτει το 80 με 90 τοις εκατό των αναγκών του Καναδά για παραγγελίες φέρετρων.

Σύμφωνα με ένα πρόσφατο άρθρο στο Western Standard, ο Mick ισχυρίστηκε ότι δεν είχε δει ποτέ τέτοια ζήτηση για φέρετρα σε μέγεθος παιδιού για παιδιά ηλικίας από 18 μηνών έως 10 ετών.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, σύμφωνα με τον Mick, ότι οι πωλήσεις φέρετρων έχουν αυξηθεί κατά "30%, ίσως και 40%". «Και σε αυτόν τον κλάδο, μια αύξηση 30% ή 40% στις πωλήσεις, σημαίνει ότι κάτι δραματικό έχει συμβεί», σημείωσε ο Mick .

Σε ένα τυπικό έτος, είχαν πουληθεί 50 έως 60 παιδικά φέρετρα, σύμφωνα με τον Mick. Ωστόσο, οι πωλήσεις παιδικών φέρετρων αυξήθηκαν σε σχεδόν 450 τους τελευταίους οκτώ μήνες. Δήλωσε ότι αυτό το φαινόμενο παρατηρείται «σε όλη τη Βόρεια Αμερική» και ακόμη και σε πολλές περιοχές της Ευρώπης και δεν εντοπίζεται σε κάποια συγκεκριμένη περιοχή.

«Η οικογένειά μου έχει ένα εργοστάσιο κατασκευής φέρετρων. Το έχω πει δημόσια πολλές φορές. Χθες, ο ξάδερφός μου έλαβε ένα αίτημα για μαζική παραγγελία κατασκευή για παιδικά . Αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ εδώ και πάνω από 37 χρόνια. Για εσάς τους ηλίθιους, αυτά είναι φέρετρα σε μέγεθος παιδιού»,είχε γράψει ο Mick στο Twitter με το όνομα χρήστη @highesthalfling.

Αφού αρχισαν να του κανουν block οι δημοκράτες τα tweets του Mick περιορίζονται πλέον μόνο στους ακόλουθούς του. Πρόσφατες πληροφορίες από πολλές χώρες αποκαλύπτουν ότι ο αριθμός των θανάτων το 2021 που αποδίδονται σε «ακαθόριστες και άγνωστες αιτίες» ήταν διπλάσιος από αυτόν των προηγούμενων ετών.

Η Health Canada ενέκρινε την πειραματική ένεση mRNA COVID-19 από τη Moderna για παιδιά ηλικίας έως έξι μηνών την Πέμπτη.Η έγκριση των εμβολίων για νεογέννητα και μικρά παιδιά έρχεται .Επιπλέον, εδώ και αρκετό καιρό, οι ανεξάρτητοι επιστήμονες προειδοποιούν για μια πλημμύρα αναφορών για παρενέργειες.Χώρες όπως η Σουηδία και η Δανία έχουν διακόψει τη χρήση της ένεσης Moderna σε μικρά παιδιά λόγω αύξησης της μυοκαρδίτιδας και της περικαρδίτιδας που σχετίζεται με την ένεση, οι οποίες είναι δυνητικά απειλητικές για τη ζωή και για καρδιακές παθήσεις.Ο Δρ. Kirk Milhoan, MD, παιδοκαρδιολόγος στη Χαβάη, προειδοποίησε τον Ιανουάριο ότι οι εντολές για ένεση για τον COVID θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αύξηση του "αιφνίδιου καρδιακού θανάτου" σε νεαρούς αθλητές.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications