Γάκης: «ΜΜΕ και “ειδικοί” πάψτε να τρομοκρατείτε τον κόσμο – Δεν υπάρχει 6ο κύμα κορωνοϊού»

Με αφορμή το νέο τρόμο που επιχειρούν να σπείρουν από την τηλεόραση κυβέρνηση και «ειδικοί» επικαλούμενοι το νέο «έκτο κύμα» του κορωνοϊού που θα «επελάσει» στην χώρα από το φθινόπωρο ο γνωστός γενικός χειρουργός Δ.Γάκης με τοποθέτησή του ζητάει να πάψει η τρομοκρατία «των ΜΜΕ και των εξαρτημένων από τις Big Pharmas».

Μάλιστα περί της αυξήσεως κρουσμάτων όπως αναφέρει είναι φυσιολογικό να υπάρχει εν μέσω τουριστικής περιόδου όπου ο πληθυσμός της χώρας ουσιαστικά τριπλασιάζεται και πολλοί άνθρωποι συνωστίζονται σε κλειστούς χώρους με κλιματιστικά λόγω του καύσωνα.
Μάλιστα συνιστά στους πολίτες να αγνοήσουν αυτές τις εφιαλτικές προβλέψεις να είναι ψύχραιμοι και να τηρούν τα μέτρα ατομικής προστασίας για τους ίδιους και να απολαύσουν τις ζωές τους.

«ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ (ΜΜΕ, ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ Big Pharmas, ΤΗΛΕΝΑΡΚΙΣΣΟΥΣ ΚΛΠ):
#ΠΑΨΤΕΕΕΕΕΕ! Τέρμα η τρομοκρατία ! Γελοιοποιείστε !
#Μαζέψτε τον «κοπρολάγνο» χημικό που δίνει Ιατρικές συμβουλές…
#Μαζέψτε τον «προφήτη» εκ Κρήτης που συνιστά δόσεις που δεν τεκμηριώθηκαν και κάνει «μαντεψιές» . Έχει μια «αποτυχιολαγνία». Δεν εξηγείται διαφορετικά. Όσο από επιστήμη αν κρίνω από το λεχθέν « ο κορωνοιός μπορεί να ενεργοποιήσει αθηρωματικές πλάκες», άστο να πάει…
#Μαζέψτε όλους τους δακτυλοδεικτούμενους…
#Τέρμα το ΠΑΡΑΜΥΘΙ…
#Ούτε 6ο κύμα έχουμε… Είμαστε σε οδόντωση του 3ου κύματος. Δείτε τις καμπύλες και μετά μιλήστε. Και διαβάστεεεεε! Διαβάστε την ιστορία του τελευταίου εμφανισθέντος κορωνοιού το 1889. Οδοντώσεις θα έχουμε και άλλες που σε 1-2 χρόνια θα γίνουν ετήσιες ή διετείς μικροεπιδημίες όπως οι άλλοι τέσερεις κορωνοιοί του κοινού κρυολογήματος.
#Είστε εκτός λογικής όταν προσπαθείτε να βγάλετε συμπεράσματα με τον τουρισμό στην κορύφωση του!!!
#Τι περιμένατε να γίνει στα νησιά όπου ο πληθυσμός δεκαπλασιάζεται; Να εξαφανιστεί ο κορωνοιός;
#Θεωρείτε ότι με αυτά τα στοιχεία μπορείτε να βγάλετε συμπεράσματα για την πορεία της επιδημίας στην χώρα;
#Αγνοείτε βασικές αρχές και διαπιστώσεις της Επιδημιολογίας όταν υπάρχουν μεγάλες μετακινήσεις πληθυσμών; Δεν ξέρετε ότι τότε αυξάνει η μετάδοση λοιμωδών νοσημάτων. Τι περιμένατε. Να πέσουν οι αριθμοί; Και μου κάνετε την …καφετζού;
#ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΨΥΧΡΑΙΜΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ:
-Αγνοείστε τους! Όταν τριπλασιάζεται ο πληθυσμός της χώρας θα αυξηθούν και τα «κρούσματα» (από , τουλάχιστον, τριπλάσια έως πολλαπλάσια)
-Όταν έχουμε καύσωνα και κλεινόμαστε σε κλιματιζόμενους χώρους, θα αυξηθούν τα κρούσματα. Αυτό έγινε και τα προηγούμενα δύο καλοκαίρια.
-Εφαρμόστε , ιδίως οι ευπαθείς, τους κανόνες ατομικής προστασίας ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥΣ.
-Μην κολυμπάτε με μάσκα Ν95. Πάρτε, αν θέλετε μία κανονική μάσκα και αναπνευστήρα και απολαύστε την μαγεία της θάλασσας. ( η βρεγμένη μάσκα επιτρέπει την μεταφορά τυχόν ιών απο την επιφάνεια της βαθιά στα πνευμόνια σας και αυξάνει τον κίδυνο σας)
-Οι θάνατοι αφορούν τις μεγάλες ηλικίες. Λάβετε τα μέτρα σας, οι ηλικιωμένοι, σταθμίζοντας , εξατομικευμένα, ένας έκαστος τον κίνδυνο και παίρνοντας τις απιφάσεις σας.
#Ψυχραιμία και Λογική !»

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications