Κελεπούρι αστυνομικός βίαζε συστηματικά ανήλικη και είχε θωπεύσει άλλη μια! (αυτά γίνονται στην δημοκρατία )

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες, Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022, κατόπιν εντάλματος σύλληψης, αστυνομικός κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους που συμπλήρωσαν τα 12 και όχι τα 15 έτη, κατάχρηση ανηλίκων σε γενετήσιες πράξεις και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Προηγήθηκε καταγγελία ανήλικης και των γονέων αυτής, σύμφωνα με την οποία ο αστυνομικός, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του ως προπονητής αθλήματος, προέβη τουλάχιστον από τον Ιανουάριο του 2022 σε κατ΄επανάληψη γενετήσιες πράξεις με την ανήλικη ενώ τουλάχιστον από τον Μάιο του 2022, κάνοντας χρήση προφίλ σε διαδικτυακή εφαρμογή επιχειρούσε συστηματικά να παρασύρει την ανήλικη σε πορνογραφικές παραστάσεις.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε σχετική δικογραφία, στο πλαίσιο της οποίας παραγγέλθηκε η εξέταση της ανήλικης από ιατροδικαστή ενώ επιπλέον κατά την προανακριτική διαδικασία προέκυψε ότι ο ανωτέρω είχε προβεί σε άσεμνες χειρονομίες (θωπεία) σε βάρος ακόμη μίας ανήλικης.

Ακολούθησαν έρευνες στην οικία και σε οχήματά του, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος ψηφιακών πειστηρίων (κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, βιντεοκάμερες, tablet, ψηφιακά μέσα αποθήκευσης κ.α.).

Η δικογραφία υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε κύρια Ανάκριση, ενώ στη συνέχεια εκδόθηκε σχετικό ένταλμα δυνάμει του οποίου συνελήφθη ο αστυνομικός.

Αυτά γίνονται στην δημοκρατία αφού φυλές που έχουν τάσεις και παιδεραστίας μεταξύ άλλων έχουν ίσα δικαιώματα, αριστερός ηταν κομμουνιστής ή και τα δυο μαζί? έχει προσέξει κάνεις πως τα εγκληματικά στοιχειά και παιδεραστές κτλ ειναι πάντα αριστεροί και στην ανάγκη το παίζουν και νεοδημοκρατες αλλα έχουν ψυχοσύνθεση φύλων της μέσης ανατολής ? ειναι επειδή ειναι τάχα ιδεολογία και ο νοών νοείτω..

Δείτε αυτό το σχόλιο πιο κάτω:

Bλέπετε κάτι το μοχθηρό και ύπουλο σε αυτο??? αν οχι κάλο ύπνο όλοι ειναι απο εναν κάλο θεούλη, δεν μας εξηγούν βεβαία αφου ειναι ετσι πως προκύπτουν ολα αυτα τα κτήνη που ίδια η συμπεριφορά τους παραπέμπει σε αυτο που ξέρετε απο θρησκείες ως δαίμονες με την κακή έννοια, γιατι προ χριστιανισμού εχει άλλη έννοια , αν ναι συγχαρητήρια είστε σε κάλο δρόμο αλλα απέχετε πολύ ακόμα ώστε να φτάσετε στο σημείο να ξεχωρίζεται το κάλο απο το κακό και να γυρίσετε πίσω στο "χρυσό γένος" πνευματικά και ηθικά διότι με το να ζεις δημοκρατικά μαζί με αυτούς τους "σατανάδες" συνηθίζεις το κακό και δεν μπορείς να το ξεχωρίσεις με τα γνωστα απελεσματα και δεν φτάνουν ούτε 100 ζωές να φτασείς στην θέωση (ουδεμια σχεση με τον χριστιανισμο) αυτά γίνονται στην δημοκρατία μεταξύ άλλων κακών.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications