Kωνσταντίνος Αρβανίτης: «Αν έχουμε ακόμη “πανδημία” αυτή είναι των εμβολιασμένων»

«Η κυβέρνηση ντρέπεται να μας πει πόσοι είναι οι ανεμβολίαστοι στις ΜΕΘ - Είναι ελάχιστοι»

«Αν έχουμε ακόμη “πανδημία”, αυτή είναι των εμβολιασμένων» σχολίασε ο Διδάκτωρ Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Κωνσταντίνος Αρβανίτης τα πρόσφατα στοιχεία του ΕΟΔΥ που δείχνουν πως το ποσοστό των εμβολιασμένων (σημ: το κράτος θεωρεί εμβολιασμένους τους τριπλοεμβολιασμένους) που βρίσκονται διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ ξεπέρασε το 62%!

Μάλιστα όπως αναφέρει «Η δήθεν αύξηση των “κρουσμάτων” που ακούμε τις τελευταίες μέρες, είναι μία σκέτη ΑΠΑΤΗ»

«Υπάρχει διαρκής ΜΕΙΩΣΗ των διασωληνωμένων, που προχτές 1η Ιουλίου έφτασαν για πρώτη φορά να είναι συνολικά κάτω και από 100 σε όλη την Ελλάδα!
Από αυτούς οι 59 είναι τριπλο-εμβολιασμένοι.
Οι υπόλοιποι 36 είναι κυρίως διπλο-εμβολιασμένοι που “έληξαν”, λίγοι μονο-εμβολιασμένοι και κάποιος ασήμαντος αριθμός αληθινά ανεμβολίαστων, τόσο μικρός που η κυβέρνηση… “ντρέπεται” να μας πει πόσοι είναι!»
«Ο ΕΟΔΥ με εντολή της κυβέρνησης τους ανακατεύει όλους αυτούς μαζί, για να μην φανεί ότι οι αληθινά ανεμβολίαστοι στις ΜΕΘ είναι “είδος υπό εξαφάνιση”.
Με το ντουφέκι ψάχνει κανείς αληθινά ανεμβολίαστο στις ΜΕΘ.»
Δηλαδή με το κόλπο του τριπλοεμβολιασμένου έχουν καταφέρει να αποκρύψουν πόσοι πραγματικά είναι η αληθινά ανεμβολίαστοι στις ΜΕΘ. Γιατί για το κράτος ανεμβολίαστοι είναι και όσοι έχουν κάνει δύο δόσεις ή μόνο μία δόση.
Όμως κυβέρνηση και «ειδικοί» καθημερινά προωθούν το αφήγημα ότι αυξάνονται τα κρούσματα στην Ελλάδα γιατί ετοιμάζουν νέους περιορισμούς τον Σεπτέμβριο και θέλουν να προωθήσουν την 4η δόση εμβολιασμού.
«Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΦΗΓΗΜΑΤΟΣ ***
Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ!
ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ
Ολοκληρώθηκε το πρώτο 6μηνο του 2022.
Την 1η Ιανουαρίου, ανάμεσα στους διασωληνωμένους, οι ΠΛΗΡΩΣ εμβολιασμένοι (κυρίως τριπλο-εμβολιασμένοι) αποτελούσαν το 14% περίπου.
Σταδιακά αύξανε συνεχώς!
– Στη λήξη του πρώτου 3μηνου ξεπέρασε το 42% !
– Στη λήξη του πρώτου 6μήνου ξεπέρασαν το 62% (!!)
Η ίδια η πραγματικότητα, παρόλες τις προσπάθειες παραχάραξης, απόκρυψης και διαστρέβλωσης της αλήθειας από το επίσημο ελληνικό κράτος,σάρωσε το αφήγημα της δήθεν προστασίας των εμβολιασμένων από βαριά νόσηση!
Αφού οι τριπλο-εμβλιασμένοι είναι πολύ λιγότεροι από 62% στο γενικό πληθυσμό, ποιά η “προστασία” που απολαμβάνουν;
Αλλά και το υπόλοιπο 38% των διασωληνωμένων αποτελείται από διπλο-εμβολιασμένους που “έληξαν”, μονο-εμβολιασμένους και ΪΣΩΣ κάτι ελάχιστους αληθινά ανεμβολίαστους.
Ο ΕΟΔΥ με εντολή της κυβέρνησης τους ανακατεύει όλους αυτούς μαζί, για να μην φανεί ότι οι αληθινά ανεμβολίαστοι στις ΜΕΘ είναι “είδος υπό εξαφάνιση”.
Με το ντουφέκι ψάχνει κανείς αληθινά ανεμβολίαστο στις ΜΕΘ.
Εχει γίνει πια εξόφθαλμα φανερό αυτό που λέγαμε εδώ και πολύ καιρό. Οτι οι αληθινά ανεμβολίαστοι τα καταφέρνουν πολύ καλύτερα από τους εμβολιασμένους, τόσο απέναντι στα σημερινά στελέχη του SARS-Cov-2, όσο και έναντι στις άλλες αναπνευστικές ιώσεις, που εσφαλμένα χαρακτηρίζονται σαν Covid, επειδή απλά θετικοποιούν το πλήρως αναξιόπιστο PCR test.
__________________________________________
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
Η δήθεν αύξηση των “κρουσμάτων” που ακούμε τις τελευταίες μέρες, είναι μία σκέτη ΑΠΑΤΗ.
Αποδεικνύεται αυτό από τον πίνακα που παραθέτω, που δείχνει την διαρκή ΜΕΙΩΣΗ των διασωληνωμένων, που προχτές 1η Ιουλίου έφτασαν για πρώτη φορά να είναι συνολικά κάτω και από 100 σε όλη την Ελλάδα!
Από αυτούς οι 59 είναι τριπλο-εμβολιασμένοι.
Οι υπόλοιποι 36 είναι κυρίως διπλο-εμβολιασμένοι που “έληξαν”, λίγοι μονο-εμβολιασμένοι και κάποιος ασήμαντος αριθμός αληθινά ανεμβολίαστων, τόσο μικρός που η κυβέρνηση… “ντρέπεται” να μας πει πόσοι είναι!
_____________________________________________

Post A Comment:

1 comment

Vasiliaείπε...

O Κουλής διατάζει τα ΜΜΑποβλακωσεως να μην @φηνουν ,κανένα να μήλα κατά του Ζκουλη! Μα κα8 βέβαια, ο άνθρωπος έχει δίκιο! Αφού με τα χρήματα των φορολογουμένων πληρώνει τα ΖΜΜ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΕΩΣ ΕΚΑΤΟΜΜΟΙΡΙΑ! Ένα Εκατομμοιριο 250 χιλιάδες είναι σήμερα στην Ζελλαδα οι Εβραίοι! Πλανωδιοι Ιουδαίοι είναι? Συγουρα όχι ειλθαν για να ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ την ΅ελλαδα! Είναι γραμμένο στο Ταλμουδ τους ότι : ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΙΤΗ ΟΙ 3,000 Πάμπλουτοι (πως ΓΗΝΑΝΕ τοσο πλούσιοι?, να το σκ3φτειτε εσείς. Το Ταλμουδ των Εβραίων λέει ότι για να ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ τον πλ@νιτη ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ! Δεν βλέπετε τι σας κάνουν, Φωτιές, σας κοροϊδεύουν, σας βάζουν στους τραπεζιτικούς λογαριασμούς σας 10,000 15,000 ευρώ, διότι @νοικετε σε ο οργανισμούς που τους στηρίζετε! Η κλιματική αλλαγή, αυτοί την κοτρολαρουν Λέγεται HAARP, IN ALASKA, KAI πίσω από αυτόν τον Οργανισμό είναι οι ΡΟΘΤΣΑΙΛΔΣ που τον είχαν. Κάτι συναιβει όμως κΑι δεν ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει με το HAARP σήμερα.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications