Ισλαμιστής πυροβολεί και σκοτώνει σε εμπορικό κέντρο της Κοπεγχάγης και κρύβουν ότι ειναι ισλαμιστής

Η αστυνομία αποκλείει ότι η επίθεση σε εμπορικό κέντρο της Κοπεγχάγης ήταν τρομοκρατική και ρατσιστική (προς το λευκό γένος), υποστηρίζοντας ότι ο εγκληματίας είχε δήθεν ψυχιατρικά προβλήματα (!) αυτα τα "ψυχιατρικά προβλήματα" ειναι η ίδια η θρησκεία του και η φυλή του?

Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, οι αρχές λαμβάνουν οδηγίες από τους συμμορίτες να σιωπούν, να κρύβουν εγκλήματα ισλαμιστών και βιασμούς ή να ελαχιστοποιούν τα εγκλήματα που διαπράττονται και προστατεύουν τους ισλαμιστές.

Χθες, ένας άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε τρία άτομα και άφησε πολλές πληγές σε εμπορικό κέντρο της Κοπεγχάγης κρύβοντας τα στοιχεία του εγκληματία και μετριάσουν την ποινική ευθύνη του δολοφόνου με υποτιθέμενα ψυχικά προβλήματα.

Ένα τέτοιο μοτίβο είναι πλέον κοινό σε όλη την κατακτημένη απο διεθνές Ιουδαίοκομμουνισμό Ευρώπη . Στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, κάθε αναφορά στις σχέσεις μεταξύ Ισλαμισμού και βίας έχει πλέον εξαλειφθεί εντελώς. Αναρωτιόμαστε γιατί δηθεν έχουν ψυχολογικά προβλήματα και σκότωνουν πάντα οι ισλαμιστές. Γιατί οι Χριστιανοί με ψυχικά προβλήματα, ή οι Βουδιστές, δεν αισθάνονται τη επιθυμία να σκοτώσουν ή να βλάψουν; Γιατί δεν χορηγείται το ίδιο ελαφρυντικό σε εγκληματίες ορισμένων ιδεολογιών;

Η αστυνομία επιβεβαιώνει τρεις νεκρούς και αρκετούς τραυματίες από τους πυροβολισμούς σε εμπορικό κέντρο της Κοπεγχάγης.
Η δανική αστυνομία δήλωσε τη Δευτέρα ότι η επίθεση της Κυριακής σε εμπορικό κέντρο στην πρωτεύουσα της Κοπεγχάγης δεν ήταν τρομοκρατική ενέργεια, προτού προσθέσει ότι ο ύποπτος είχε ψυχιατρικό αρχείο.

«Δεν υπάρχει τίποτα που να υποδηλώνει ότι πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια», δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας της Κοπεγχάγης Σόρεν Τόμασεν. «Η εκτίμησή μας είναι ότι πρόκειται για τυχαία επιλεγμένα θύματα», επεσήμανε, ενώ τόνισε ότι ο ύποπτος δεν είχε προετοιμάσει την επίθεση, χωρίς να είναι γνωστά προς το παρόν τα κίνητρα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications