Μια καναδική εταιρεία δεσμεύεται να παράγει δύο δισεκατομμύρια έντομα το χρόνο για «ανθρώπινη» κατανάλωση

Μια καναδική εταιρεία λέει ότι θα παράγει 9.000 τόνους εντόμων ετησίως για κατανάλωση από "ανθρώπους" και κατοικίδια μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής του μεγαλύτερου κέντρου επεξεργασίας τροφίμων στον κόσμο.

Ναι, ο Καναδάς είναι πλέον το επίκεντρο της κατανάλωσης εντόμων. Η Aspire Food Group λέει ότι θα παράγει περίπου δύο δισεκατομμύρια γρύλους κάθε χρόνο για την απόλαυσή σας.

Μια έκθεση από την Canadian Manufacturing αναφέρει ότι «ο γρύλος εξερευνάται επί του παρόντος ως υπερτροφή με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Περιέχουν φυτικές ίνες και βρίσκονται ήδη σε σούπερ μάρκετ και εστιατόρια και έχουν μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα από τις παραδοσιακές πηγές πρωτεΐνης».

Εκτός από τους γρύλους, τα σκουλήκια και οι προνύμφες είναι σημαντικά . Το 2020, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ δημοσίευσε δύο άρθρα στον ιστότοπό του που διερεύνησαν τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι θα μπορούσαν να εξοικειωθούν με την ιδέα να τρώνε ζιζάνια, έντομα και να πίνουν λύματα για τη μείωση των εκπομπών CO2.

Ένα ξεχωριστό άρθρο που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο του WEF περιέγραφε πώς οι άνθρωποι μπορούν να προετοιμαστούν για να απολαμβάνουν την κατανάλωση «φαγητού» που θα ειναι αποκρουστικό.

Ενώ κάποιος που εχει επίγνωση της πραγματικοτητας θα περίμενε πως έντομα θα έτρωγαν αυτοι αφου ειναι αγαπημένες λιχουδιές της ερπετικής καταγωγή τους , αλλα αυτοι κανουν το αντίθετο:

Η «Μεγάλη Επαναφορά» έχει να κάνει με τη δραστική μείωση του βιοτικού επιπέδου για τους λαούς που θα τους αναγκάσει να βάλουν ζωύφια, ζιζάνια και λύματα στο μενού, ενώ οι ελίτ του Νταβός συνεχίζουν να γλεντούν με την καλύτερη κουζίνα στους .

Post A Comment:

1 comment

Δήμητρα Εοακιμείπε...

Θάνατος σε όλλους αυτούς του Davos!, Aυτοι να Τρώνε έντομα και τα λοιπά! Σε λίγο θα κυκλοφωρουν με έναν στρατό από πυσω τους! Μην ξεχνάτε ένα μόνο, Ολλα αυτά γηνοντε με ΕΝΑΝ ΜΟΝΟΝ ΣΚΟΠΟ, ΤΑ 3,000 πάμπλουτων Εβραίων να κυβερνήσουν τον Πλανιτη. Ξυπνήστε, επι τέλους, θέλετε να σας κάνουν Δουλη τους αυτοί οι Αγράμματοι Τρισεκατομμοιριουχοι? Κυβερνούν όλλους τους Διεθνείς Οργανισμούς. Κυβερνούν την Αμερική, την Ευρώπη, τους πάντες τους αγοράζουν Δικαιωσυνη, Γιατρούς Επιστήμονες, σε ΟΛΛΕΣ τις χώρες. Αυτοί βγάλανε Πρόεδρο τον Ξεμωραμένο Biden, τον ηλιθιο Καναδό παιδαρελι, στην Ελλάδα, κυβερνούν και λεειλατουν την Χώρα, Πηγενετε να διαβάσετε τι λένε τα μέσα ενημερωσεως του Ισραήλ! Οι Ελληνικς κυβερνήσεις είναι 80 της εκατό εβραϊκής προσελεύσεως!Ξυπνηστε, θα μας φάνε σαν ΟΡΕΚΤΙΚΟ, ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ 3ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,. Γράψτε μου στο mikis2@verizon.net, το Koukle 123…οι Εβραίοι του Διαδικτύου μου το κατηργησαν έχει χρόνια.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications