Μαζική ύπνωση: γιατί «οι άνθρωποι» δεν μπορούν να δουν την  απάτη της “πανούκλας” ?

Παρά τις στατιστικές και τα μαθηματικά μοντέλα που υπερεκτιμούν δραματικά τον κίνδυνο του ιού και τις προφανείς παρενέργειες του εμβολίου, πολλοί δεν μπορούν να το δουν. Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό αυτής της ψυχολογικής πάθησης είναι ότι τυφλώνει ριζικά τους ανθρώπους σε οτιδήποτε έρχεται σε αντίθεση με την αφήγηση στην οποία πιστεύουν και αυτο δεν αφόρα μονο την πανούκλα.

Η πάθηση τους εχει και αλλες προεκτάσεις για παράδειγμα τα ίδια έκαναν εδώ και χρόνια αν τους έλεγε κάποιος αληθινή ιστορία που ειναι αντίθετη με αυτή που τους λένε από τα σχολεία ! αρνούνται την πραγματικότητα και νομιζουν πως ειναι "άποψη" η αλήθεια και πως η δίκη τους άποψη που ειναι ακριβώς η ίδια με αλλα 5-10 εκατομμύρια ειναι "άποψη τους" ενώ στην ουσία λένε τα ίδια που λένε και όλοι οι άλλοι ως κοπάδι αλλα κατα τα αλλα ειναι "αποψή" τους (!) άσχετα που το αποψη δήλωνει άγνοια

– Ο «μαζικός προβατισμός» είναι μια μορφή μαζικής ύπνωσης – Κάτω από τη μαζική εκπαίδευση, ένας πληθυσμός μειωμένης νοημοσύνης και βάρβαρος μπαίνει σε μια υπνωτικού τύπου έκσταση που τον κάνει πρόθυμο να θυσιάσει οτιδήποτε, συμπεριλαμβανομένης της ζωής και της ελευθερίας του.

Ο καθηγητής Mattias Desmet, Βέλγος ψυχολόγος με μεταπτυχιακό στη στατιστική, κέρδισε παγκόσμια αναγνώριση στα τέλη του 2021, όταν παρουσίασε την έννοια του "συγκροτήματος πλήθους" ως εξήγηση για την παράλογη συμπεριφορά που βλέπαμε σχετικά με την πανδημία COVID και τα αντίμετρά του.

Καθώς όμως ο όρος αναζήτησης "μαζική εκπαίδευση" γινόταν ολοένα και πιο δημοφιλής, η Google απάντησε χειραγωγώντας τα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης σε μια προσπάθεια να δυσφημήσει τον Desmet και να δείξει στους ανθρώπους στα αποτελέσματα αναζήτησης πληροφορίες που θα τους έκαναν να απορρίψουν τη σημασία αυτής της δουλειάς. Γιατί; Διότι η Google βρίσκεται στο επίκεντρο του παγκόσμιου Ιουδαίου-κομμουνισμού

Όσοι αρνούνται να μάθουν από την ιστορία είναι βέβαιο ότι θα την επαναλάβουν, λένε, και αυτό φαίνεται ιδιαίτερα σημαντικό σήμερα γιατί, όπως εξηγεί ο Ντεσμέτ..

Έγραψα αμέσως ένα άρθρο γνώμης προσπαθώντας να επιστήσω την προσοχή του κόσμου σε μερικά από τα λάθη. Αλλά συνειδητοποίησα αμέσως ότι οι άνθρωποι απλά δεν ήθελαν να μάθουν. Ήταν σαν να μην έβλεπαν ούτε τα πιο κραυγαλέα σφάλματα στο επίπεδο των στατιστικών που χρησιμοποιούνται. Ο κόσμος απλά δεν μπορούσε να το δει».

Αυτή η πρώιμη εμπειρία τον έκανε να αποφασίσει να επικεντρωθεί στους ψυχολογικούς μηχανισμούς που λειτουργούν στην κοινωνία και πείστηκε ότι αυτά που βλέπαμε ήταν, στην πραγματικότητα, τα αποτελέσματα μιας μεγάλης κλίμακας διαδικασίας σχηματισμού μάζας, επειδή το κύριο χαρακτηριστικό Ένα από αυτά τα ψυχολογικά Η προκατάληψη είναι ότι κάνει τους ανθρώπους ριζικά τυφλούς σε οτιδήποτε αντίκειται στην αφήγηση στην οποία πιστεύουν.

«Ένα άλλο πολύ συγκεκριμένο χαρακτηριστικό είναι ότι αυτή η διαδικασία μαζικού σχηματισμού κάνει τους ανθρώπους πρόθυμους να θυσιάσουν ριζικά οτιδήποτε είναι σημαντικό για αυτούς, συμπεριλαμβανομένης της υγείας τους, του πλούτου τους, της υγείας των παιδιών τους, του μέλλοντος των παιδιών τους.

Όταν κάποιος βρίσκεται στα χέρια μιας διαδικασίας μαζικής διαμόρφωσης, γίνεται ριζικά έτοιμος να θυσιάσει όλο το ατομικό του συμφέρον. Ένα τρίτο χαρακτηριστικό, για να αναφέρουμε μόνο μερικά, είναι ότι από τη στιγμή που οι άνθρωποι παγιδεύονται σε μια διαδικασία μαζικού σχηματισμού, γενικά δείχνουν μια τάση προς τη σκληρότητα απέναντι σε ανθρώπους που δεν αποδέχονται ή δεν ακολουθούν την αφήγηση. . Γενικά το κάνουν σαν να είναι ηθικό καθήκον.

Στο τέλος, συνήθως τείνουν πρώτα να στιγματίσουν και μετά να εξαφανίσουν, να καταστρέψουν ανθρώπους που δεν πάνε με τις μάζες.

Και γι' αυτό είναι τόσο σημαντικό να κατανοήσετε τους ψυχολογικούς μηχανισμούς που λειτουργούν, γιατί εάν κατανοήσετε τους μηχανισμούς που λειτουργούν, μπορείτε να αποτρέψετε τον όχλο να γίνει αφηνιασμένος όχλος ώστε να φτάνουν σε αυτό το κρίσιμο σημείο όπου είναι πραγματικά φανατικά πεπεισμένοι ότι πρέπει καταστρέψει όλους όσους δεν τους ακολουθούν.

Όταν είστε υπνωτισμένοι, το πρώτο πράγμα που θα κάνει ο υπνωτιστής είναι να διαχωρίσει ή να αποσύρει την προσοχή σας από την πραγματικότητα ή το περιβάλλον γύρω σας. Στη συνέχεια, συνήθως μιας πολύ απλής αφήγησης ή μιας πρότασης , ο υπνωτιστής θα εστιάσει όλη την προσοχή σας σε ένα μόνο σημείο, για παράδειγμα ένα κινούμενο εκκρεμές.

Οι άνθρωποι μπορούν να σκοτωθούν επειδή δεν φορούσαν μάσκα . Τα παιδιά μπορεί να πεινάσουν και οι φίλοι μπορεί να αυτοκτονήσουν από οικονομική απόγνωση. Τίποτα από αυτά δεν θα έχει ψυχολογικό αντίκτυπο στους υπνωτισμένους γιατί γι' αυτούς δεν καταγράφονται τα δεινά των άλλων. Ένα τέλειο παράδειγμα αυτής της ψυχολογικής τύφλωσης της πραγματικότητας είναι πώς οι θάνατοι από τον COVID και οι παρενέργειες απλά δεν αναγνωρίζονται .

Οι άνθρωποι θα κάνουν την ένεση, και θα πουν, «Δόξα τω Θεό που έκανα την ένεση αλλιώς θα ήταν πολύ χειρότερα». Έχω δει ακόμη και ανθρώπους να εκφράζουν ευγνωμοσύνη για την ένεση όταν κάποιος που υποτίθεται ότι αγαπούσαν πέθανε μέσα σε λίγες ώρες ή μέρες από την ένεση ! Είναι καταπληκτικό. Η ψυχολογική δυναμική της ύπνωσης εξηγεί αυτή την παράλογη και ακατανόητη συμπεριφορά, αλλά εξακολουθεί να είναι αρκετά σουρεαλιστική.

«Αν και γνωρίζω τους μηχανισμούς που λειτουργούν, εξακολουθώ να είμαι μπερδεμένος κάθε φορά που συμβαίνει», είπε ο Ντεσμέτ. «Δεν μπορώ να πιστέψω στα μάτια μου. Ξέρω κάποιον του οποίου ο σύζυγος πέθανε λίγες μέρες μετά το εμβόλιο, στον ύπνο του, από καρδιακή προσβολή». «Και σκέφτηκα, «Τώρα θα ανοίξει τα μάτια της και θα ξυπνήσει». Καθόλου», πρόσθεσε. «Απλώς συνέχισε με τον ίδιο φανατικό τρόπο, ακόμα πιο φανατικό, μιλώντας για το πόσο χαρούμενοι πρέπει να είμαστε επειδή έχουμε αυτό το εμβόλιο. Απίστευτο, ναι.

Καλά τα λέει καθηγητής Mattias Desmet αυτα που λέμε τοσο καιρό δηλαδή χωρίς να ημαστε καθηγητές οτι οι πρόβλημα ειναι οι ορδες goim ,μονο που αγνοεί και ο ίδιος τον παράγοντα της φυλής/πνεύματος , παντα έτσι λειτουργούσε ο όχλος ως κοπάδι (τους είδαμε τι εκαναν όταν τους λέγαμε αυτα που δεν ειπε κανένας ηδη απο το 2014 ), και οι λίγοι έκαναν την διάφορα, προφανώς δεν θα εχει μιλήσει αριστερό-κομμουνιστές με το να τους πει τα την αλήθεια που ειναι αντίθετη με αυτη που παπαγαλίζουν και που έχουν 100% συμπτώματα σχιζοφρένειας και νομιζουν οτι ειναι "ιδεολογία" η ομαδική πάθηση τους τυπου ISIS...

Και ιδού ποιοι καθοδηγούν αυτο το ανεγκέφαλο κοπάδι βαρβάρων τύπου άναρχο-κομμουνιστών που νομίζει ότι ειναι πολιτισμένο και που τυχαια όλοι τους ειναι μη ευρωπαϊκή γένους , και όλως τυχαίος ειναι οι ίδιοι και πίσω απο την πανούκλα που καθοδηγούν ορδές άλλους υπέρ μπολιασμάτων ακόμα και χωρις να ειναι άναρχο-κομμουνιστές διότι άπλα οι περισσότεροι ειναι πολύ κοντά στην ψυχοσύνθεση με αυτα τα ορκ για αυτό και τους εχουν και φίλους παντρεύονται με αυτούς κτλ κτλ οι ίδιοι έχουν πάρε δώσε με μοχθηρούς και ύστερα απορούν για τα δεινά τους :

Εδώ έχουμε ένα ελληνόφωνο μιασμα (απόγονη της θεάς Αθηνάς θα ειναι με καθαρό ελληνικό DNA μπεεε κιτς κιτς ) άπλα έγινε ο σατανάς ο ίδιος λόγω κλιματικής αλλαγής (!), η οποία δεν φτάνει που βαζουν ψέματα οι δεκάδες έγκυρες πήγες τους, αλλα τα βάζει και σε ομάδες που ειναι μαζεμενοι οι ταχα αφυπνισμένοι , ειναι η ίδια που σχολιάζει δηθεν ως άσχετη με ψεύτικο όνομα (ενώ στο facebook είχε κανονικό) τα γνωστά αριστερό-κομμουνιστικα στην "ανεξαρτητη πηγή" τους (που εχει βγάλει fake news και θεωρίες συνωμοσίας οτι αλήθεια άφορα την εκλεκτη φυλη του Γιαχβε τους ) ειναι τοσο έξυπνη που έβαλε ψεύτικο όνομα αλλα έχει την φάτσα της σου λεει τα Goim σιγά μην ψάξουν οχι μονο οτι κακοί ναζι έλεγαν την αλήθεια και πως εμεις λενε ψέματα στα πάντα επειδη ο θεος μας ειναι ο Εωσφόρος και δεν ειμαστε ολοι απο τον ιδιο θεο οπως νομιζουν τα γιδια, ειναι τοσο γίδια χωρις ίχνος λογικής που δεν έχουν καν αναρωτηθεί αφού τους έφτιαξε ένας κάλος θεουλης όλους οπως τους λέμε γιατι υπάρχουν κακοί άνθρωποι ? τρομάζουν το κόσμο οι κακοί φασίστες λέει αφού βλέπει το κόσμο ως κοπάδι προβάτων (οχι οτι δεν ειναι) φοβάται μην τρομάξουν τα προβατα απο την αλήθεια και φύγουν απο το μαντρί τους ?

Ούτε να αναρωτηθουν ποια ειναι αυτη που λέει τερατώδες ψέματα εις γνώσης της που ξερει πως ανεβηκαν οι κακοι ναζι χωρις να λεει οτι ειχαν την δημοκρατια τους τοτε και λιμοκτονουσαν στην Γερμανια, αλλα και για την πανούκλα τους οτι τάχα μια 71 μετέδιδε τον "φονικό ίο" φυσικά οι ορδές που διαβαζουν έγκυρες πήγες τους ούτε καν αναρωτήθηκαν και που το ξερουν αυτοί οτι μετέδιδε τον "φονικό ίο" ? τους ειπε ο ιός οτι απο 71αχρονη μετακόμισα εδώ επειδή θα ψοφήσει ?

Όπως έγινε φανερό εδώ και χρόνια οι ορδες που διαβαζουν έγκυρες πήγε τους δεν εχουν ούτε οι ιδιοι στοιχειώδες λογική και οχι μονο πιστεύουν οτι τους λενε οι συμμορίτες αλλα ειναι και έτοιμοι να σε σφάξουν αν δεν λες και εσύ τα ίδια με αυτούς, εχθές έλεγαν για κακούς ναζι Γερμανούς ενώ δεν εχουν ιδέα απο αληθινή ιστορια και σημερα υπέρ μπολιασμάτων ακομα και αν πεθάνουν απο αυτο οι τάχα αγαπημένοι τους οπως λεει ο καθηγητής διότι ειναι βάρβαροι χωρις αισθήματα και οχι πολιτισμένοι όπως νομίζουν , οι συμμορίτες τους λένε γελοία ψέματα που δεν έχουν καν λογική και αυτοι νομιζουν πως ειναι πανέξυπνοι οι συμμορίτες γιαυτό κανουν κουμάντο παντού, ενώ το σωστό ειναι πως ο όχλος ειναι ανεγκέφαλος δογματικές ράτσες , μειωμένης νοημοσύνης και βάρβαρες φυλές που τους ενδιαφέρει μονο ο εαυτό τους,και επειδή ειναι πολύ περισσότεροι αυτοί οι βάρβαροι κρατούν στο επίπεδο τους και τους λιγοστούς σε σχέση με τον πληθυσμό ανθρώπους με την εννοια της λέξης ,μονο σε ενα τέτοιο κόσμο θα μπορούσαν να κανουν κουμάντο οι τάχα "έξυπνοι" ενώ ειναι άπλα ύπουλοι και μοχθηροί και οχι εξυπνοι γιαυτο και δεν εχει ουτε εναν αληθινο εφευρετη η ρατσα τους, και βασίζονται στην εξαπάτηση και σε βάρβαρες και δογματικές φυλές που μεταξύ άλλων βοηθούν να πέφτει το πνευματικό επίπεδο όσων δεν ειναι στο επίπεδο τους ....

Μάλιστα οι ορδές που λένε τα ίδια με τους ελληνόφωνους για ναζι φασίστες δηλώνουν απόγονοι αρχαιων και σούπερ ντουμπερ Έλληνες με καθαρό ελληνικό DNA (!) όταν λες τα ίδια με τους μοχθηρούς είτε έχεις γίνει σαν αυτούς είτε ήσουν εξ αρχής σαν αυτούς λόγω φυλής , δηλαδή βάρβαροι που κανουν δεδομένα οτι τους λενε στο σχολείο οι έγκυρες πήγες τους και οι γύρω τους (δηλαδή ότι λένε όλοι οι άλλοι σημαίνει αυτόματα πως ειναι και αλήθεια για αυτούς και λενε και αυτοί τα ίδια με λυσσά κατα τα αλλα ειναι άποψη τους και δεν εχουν συμπεριφορά που παραπέμπει σε κοπάδι αιγοπροβάτων ) το οτι λενε ακριβώς τα ίδια με τους ελληνόφωνους επειδή δεν ειναι απόγονοι αρχαιων και δεν έχουν ούτε αρετές ούτε ηθική ούτε καν το εχουν σκεφτεί...

Εμείς γιατί βλέπουμε τους ελληνόφωνους στο ίντερνετ απο το 2014 μονο απο υπουλα που σχολιαζουν και τα ψεματα που λενε πολυ καιρο πριν την πανουκλα τους και 10 εκατομμύρια ζωντανά στην Ελλαδα δεν τους βλέπει κανένας και ορδές διαβάζουν δεκάδες έγκυρες πήγες τους και τους πατάνε like νομίζοντας πως ειναι ανεξάρτητες και τους λενε την αλήθεια ? μήπως γιατι δεν είμαστε ύπουλοι σαν αυτούς και εχουμε την πνευματική διαύγεια να δούμε το κακό το ύπουλο και το μοχθηρό? όσοι λογικοί έχετε απομείνει δείτε άπλα τι σελίδες ειναι στην πρώτη θέση στην Ελλαδα μονο απο αυτο καταλαβαινεις πολλά, και μετα ελάτε να μας πείτε πως όλοι αυτοι που πατούν like και λενε τα ίδια με ελληνόφωνους ειναι αγγελούδια και απόγονοι αρχαιων και δεν φέρουν καμια ευθύνη, ε λοιπόν δεν ειναι αθώοι οι 8 στους 10 γύρω σας ειναι ενα μάτσο Goim και οι ίδιοι σας πάνε στο πάτο και γιαυτό ο κόσμος πχ το 1960 ήσαν πολύ καλύτερος ακριβώς επειδή τα βάρβαρα goim ήσαν λιγότερα ....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications