Carlos Vigano «Ο παγκόσμιος κομμουνισμός καταστρέφει  την Εκκλησία και την κοινωνία εκ των έσω»

Η διαφθορά στην Εκκλησία και στην κοινωνία συνδέονται, είπε ο Αρχιεπίσκοπος , και οι δύο σφαίρες έχουν μετατραπεί σε μια «δικτατορία κομμουνιστικού τύπου».

Ο αρχιεπίσκοπος έχει αναφερθεί σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, από τη διαφθορά στην Καθολική Εκκλησία μέχρι τη Μεγάλη Επαναφορά και τον πόλεμο της Ρωσίας με την Ουκρανία.

Αναφερόμενος σε εκτεταμένες κοινωνικές αλλαγές στη Δύση, ο Αρχιεπίσκοπος Viganò περιέγραψε αυτή τη διαδικασία ως «σύνδεση των χειρότερων του φιλελευθερισμού με τα χειρότερα του συλλογικού σοσιαλισμού».Σήμερα βλέπουμε, μετά από δύο χρόνια της φάρσας της πανδημίας, πώς ο παγκοσμιοποιητικός φιλελευθερισμός χρησιμοποίησε κομμουνιστικές μεθόδους για να επιβληθεί με τη Μεγάλη Επαναφορά του και πώς τα κομμουνιστικά καθεστώτα χρησιμοποιούν φιλελεύθερες μεθόδους για να εμπλουτίσουν τα ανώτερα κλιμάκια του κόμματος χωρίς να χάσουν τον πλήρη έλεγχο πάνω από τον πληθυσμό.

Ο αρχιεπίσκοπος προέτρεψε τις οικογένειες να γίνουν μέρος ενός κινήματος που αντιτίθεται στην ατζέντα της Μεγάλης Επαναφοράς και αντ' αυτού να «ξανοικοδομήσουν ό,τι έχει καταστραφεί»:

Η συνέντευξη του Αρχιεπισκόπου Viganò εγκωμιάστηκε ιδιαίτερα από τον Δρ Robert Malone . Ο Malone ανέφερε σε συνέντευξη τον Viganò ως έναν «μεγάλο υπερασπιστή της ανθρωπότητας».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications