Καταγγελίες για «υβριδική επίθεση» σε Έβρο και Λέσβο – Φωτιές σε Πρέβεζα, Γρεβενά, Μεσσηνία

Την ώρα που η μάχη με τις φλόγες συνεχίζεται στα Βατερά της Λέσβου και στο δάσος της Δαδιάς στον Έβρο, με το τοπίο στις δύο περιοχές αυτές να μοιάζει με τοπίο Αποκάλυψης, καθώς η φωτιά καίει τα πάντα στο πέρασμά της, υπάρχουν καταγγελίες ότι οι πυρκαγιές αυτές παραπέμπουν σε «υβριδική επίθεση».

Συγκεκριμένα, η Ελληνική Λύση με ανακοίνωσή της κάνει λόγο για «επίθεση κατά της εθνικής μας ασφάλειας» στα «έσχατα σημεία ανάσχεσης της πατρίδας μας» και στρέφει τα βέλη της στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Εξακολουθεί να σιωπά, αγνοώντας ότι οι υβριδικές επιχειρήσεις κατά της Ελλάδας με τον εμπρησμό ως κύριο όπλο, δεν είναι κάποια «θεωρία συνωμοσίας», αλλά ένα ομολογημένο έγκλημα στην ίδια την τουρκική δικαιοσύνη, κατά την εκδίκαση της υπόθεσης ‘Εργενεκόν’».

«Οι καταστροφικές πυρκαγιές που μαίνονται πλέον ταυτόχρονα στο δάσος της Δαδιάς στον Έβρο και στην Λέσβο, πέραν της πρωτοφανούς οικολογικής καταστροφής, συνιστούν επίθεση κατά της εθνικής μας ασφάλειας που παραπέμπει σε υβριδική επίθεση.

Οι προετοιμασίες πολέμου και οι ευθείες απειλές από την πλευρά της Τουρκίας, οι απανωτές συλλήψεις αλλοδαπών εγκληματιών που εισήλθαν από την Τουρκία στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες και οι καταστροφικές πυρκαγιές στα έσχατα σημεία ανάσχεσης της πατρίδας μας, πρέπει να καταγγελθούν και να αντιμετωπιστούν ως «πολεμικές επιχειρήσεις» της Τουρκίας».

Τους ελληνόφωνους συμμορίτες δεν τους βλέπουν εκεί στην Ελληνική Λύση? πάλι κάποιοι άλλοι φταίνε εκτός Ελλάδας και στην Ελλαδα ειναι όλοι αγγελούδια? πότε θα σταματήσουν σε αυτήν την χώρα να λενε πως κάποιοι άλλοι ευθύνονται συνεχεία και όλοι ειναι θύματα ενώ ειναι συνεργοί πολλοι ελληνόφωνοι? οι άναρχο-συμμορίτες που προ ετών ειχαν βαλει και μια σχετική φώτο καρτούν με φωτιά σε μια άναρχο-σελιδα τους δεν ειναι πράκτορες ξένων συμφερόντων ? αφού βάζουν και δημοσια ότι συνεργαζονται με "ανεξάρτητους οργανισμούς" που τυχαια εχουν σχέση με τον Soros (!) συγκεκριμένα είχαν βάλει έναν απο την φυλή τους να περπάτα σε ένα δρόμο και να ακούει μια να φωνάζει βοηθεια βοηθεια ! γυρίζει ο ελληνόφωνος και βλέπει μια να καίγεται το σπίτι της και φωνάζει απο το παράθυρο για βοήθεια , τοτε ο ελληνόφωνος το παίζει αδιάφορος χαμογελά σατανικά και φεύγει τρίβοντας τα χεριά του (με το γνωστο τρόπο της γνωστής φυλής) αυτο σε μορφή εικόνων καρτούν ηταν σε άναρχο-σελιδα γεμάτη ελληνόφωνους και άναρχο-κομμουνιστές προ ετών δημοσια , και οι ιδιοι ελληνόφωνοι μεσώ εγκύρων πηγών τους (και οχι μονο) μάζεψαν χιλιαδες ευρώ δηθεν για τους πυρόπληκτους που φυσικά τα πήραν οι ίδιοι ,και έδωσαν ψίχουλα μεσώ του φερόμενου δηθεν ελληνικού κράτους δηλαδή απο τους φόρους και αυτών που δηθεν έδωσαν λεφτα για τους πυρόπληκτους ...

Και αν πεις στον όχλο να στηρίξει αυτούς που δέχονται πόλεμο από τους συγκεριμενους ελληνόφωνους ώστε στο τέλος να μείνουν μονο οι δίκες τους έγκυρες πήγες δεν θα δώσουν ούτε 5 λεπτά ,αυτός ειναι ο Νεοέλληνας ακομα και με το ίντερνετ που τους βλέπεις στόκος έμεινε, και πατάει like σε ιστοσελίδες των ίδιων που ευθύνονται για τα δεινά του , αλλα για τον Νεοέλληνα περιορισμενης αντίληψης (ειναι επειδη ειναι απογονος αρχαιων, ξεχειλίζει αρετή και ασχολείται μονο θέματα μυστικισμού όπως οι αρχαίοι και δεν τα χλευαζει με εκεινη την μασονικη λέξη θεωριας συνομωσιας, επισης οι σελιδες ελληνοφωνων ειναι στην τελευταια θεση ακριβως επειδη ειναι απογονοι αρχαιων ολοι στην Ελλαδα και δεν έχουν την " λογικη " των φυλων του Γιαχβε του λεγόμενου ) η κάκια Γερμανία φταιει που επίσης ειναι υπό κατοχή συμμοριτών απο το 1945! και η Τουρκία και οχι οι ελληνόφωνοι εντος Ελλαδας .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications