Στρέφεται κατα της ψευδο-Δικαιοσύνης για να πάρει την ελληνική ιθαγένεια η απόγονος του Μάρκου Μπότσαρη

Στη ψευδο-Δικαιοσύνη στρέφεται η απόγονος του αγωνιστή του 1821 Μάρκου Μπότσαρη, Ελιζαμπέτε, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει τον παραλογισμό του ψευδο-ελληνικού κράτους, που συνεχώς της βάζει εμπόδια για να της στερήσει την ελληνική ιθαγένεια.

Άλλα στους λαθρο την δίνει αμέσως, επίσης οι άναρχο-συμμορίτες και λοιπές αραβο-μογγολο-σημιτικές φυλές έχουν ελληνική ιθαγένεια επειδή γεννήθηκαν στην Ελλάδα ενώ ουδεμιά σχέση έχουν με το γνήσιο ευρωπαϊκό γένος

Το 2019 η 47χρονη είχε υποβάλει για τελευταία φορά τα χαρτιά της για να πολιτογραφηθεί ως ομογενής ελληνικής καταγωγής. Τον περασμένο Φεβρουάριο, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας που χρονίζει, όπως φαίνεται, το Τμήμα Πολιτογράφησης Ομογενών Αλλοδαπών του υπουργείου Εσωτερικών τής ζήτησε με έγγραφό του μια νομική πράξη αναγνώρισης τέκνου, που για να είναι έγκυρη έπρεπε να υπογραφεί από τον πατέρα της, Βασίλη, ο οποίος όμως έχει φύγει από τη ζωή το… 2003!

Η ελληνική πλευρά υποστήριζε στο αίτημα ότι, σύμφωνα με το δίκαιο της Βραζιλίας, η αναγραφή του ονόματος του πατέρα στη ληξιαρχική πράξη γέννησης τέκνου συνιστά άνευ ετέρου αναγνώριση πατρότητας όταν αυτός είναι άγαμος. Ωστόσο, όπως αναφέρουν, προκύπτει ότι ο Βασίλης Μπότσαρης δεν ήταν άγαμος όταν γεννήθηκε η Ελιζαμπέτε, αλλά παντρεμένος με την Κυράνη Μπότσαρη, γι’ αυτό ζήτησαν και νέα πράξη αναγνώρισης.

Σε αυτό το αίτημα η Ελιζαμπέτε απαντά με μια ένσταση – αίτηση θεραπείας, την οποία συνέταξε ο δικηγόρος της στην Ελλάδα, Ευθύμιος Λυμπερόπουλος. Το έγγραφο, το οποίο έχει στη διάθεσή της η «Espresso», ουσιαστικά ακυρώνει τα επιχειρήματα της ελληνικής πλευράς που ζήτησαν την πράξη αναγνώρισης και ενισχύει τη θέση ότι στην περίπτωση της Ελιζαμπέτε πρέπει να αναγνωριστεί το δίκαιο της Βραζιλίας.

«Το πιστοποιητικό γέννησης το οποίο περιέχει πράξη αναγνώρισης του πατέρα μου με τη σύμπραξη της μητέρας μου βεβαιώνει ότι είμαι φυσικό τέκνο τους και συνιστά πράξη αναγνώρισης της πατρότητας, τόσο κατά το δίκαιο της Βραζιλίας όσο και κατά το διεθνές, ευρωπαϊκό και εσωτερικό ελληνικό δίκαιο» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ένσταση.

----

Το γελοίο ειναι και ενα άλλο γεγονός : η είδηση κυκλοφορεί και σε σελίδες διάφορων ελληνόφωνων υμνητών του διεθνών συμμοριτών της γνωστής φυλης και του κομμουνισμού τους με τίτλο :" Eτοιμάζει επανάσταση η απόγονος του θρυλικού αγωνιστή Μάρκου Μπότσαρη " αυτό που ορδές Νεοέλληνες οχι μονο μη ευρωπαϊκού γένους αλλα και σημιτικής λογικής εμφανίζονται οι ιδιοι ως πατριώτες και όλοι οι άλλοι ειναι κακοί ναζι φασίστες πρέπει να το κοιτάξουν όλοι αυτοι που υποστηρίζουν ελληνόφωνους ως μεγα πατριώτες, καθώς και το 1821 έτσι θα τους έλεγαν άπλα δεν υπήρχαν αυτές οι λέξεις ταμπέλες όλοι αυτοι οι γραικύλοι Νεοέλληνες απόγονοι Τούρκων και Αράβων που σημερα εμφανίζονται ως πατριώτες για να μαζεύουν ορδες ανεγκέφαλους σε σελίδες τους και στα κόμματα τους .

Ενώ φανερά ειναι υμνητές των διεθνών συμμοριτών και του κομμουνισμού, δηλαδή των ίδιων που έσφαζαν το 1821 και κυνήγησαν όλους όσους έκαναν επανάσταση και ως συνήθως οι συμμορίτες εμφανίζονται πως αυτοι εκαναν την επανασταση και ότι δηθεν όλοι ηταν του "συστήματος" το ακούει αυτο ο Νεοέλληνας περιορισμενης νοημοσύνης και λογικής και το πιστεύει ενώ δεν έχει καμιά λογική γιαυτό και τους κυνήγησαν όλους όσους εκαναν την επανάσταση, αλλα τι περιμένει κάνεις απο έναν λαό με ανύπαρκτη λογική στην πλειοψηφία του που πιστεύει εντελώς παρανοϊκά πράγματα που στερούνται στοιχειώδους λογικής επειδή ετσι τους είπαν οι ελληνόφωνοι?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications