Aπόφαση ιταλικού δικαστηρίου: αναγνωρίζει ότι τα εμβόλια Covid προκαλούν πολύ σοβαρές παρενέργειες  και  θανάτους

Με αυτή την ιστορική δικαστική απόφαση, «ο κίνδυνος για το ανθρώπινο γονιδίωμα είναι πλέον νομικά διαπιστωμένος», δήλωσε η Ρενάτε Χολζάιζεν, δικηγόρος του ενάγοντος, σε συνέντευξή του στο ιταλικό ραδιόφωνο. «Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα ορόσημο», δήλωσε ο δικηγόρος Ράινερ Φούελμιχ κατά τη διάρκεια της 113ης συνόδου της Επιτροπής για τη διερεύνηση του κορωνοϊού.

Στις 6 Ιουλίου 2022, το δικαστήριο της Φλωρεντίας ενέκρινε καταδίκη με την οποία ακύρωσε το μέτρο που έλαβε το Τάγμα Ψυχολόγων της Τοσκάνης εναντίον ενός από τα μέλη του, με τον λόγο ότι: «η αναστολή της άσκησης του επαγγέλματος κινδυνεύει να θέσει σε κίνδυνο πρωταρχικά ατομικά δικαιώματα, όπως το δικαίωμα για βιοπορισμό και δικαίωμα στην εργασία».

Ο δικαστής έκρινε ότι ο ψυχολόγος δεν χρειάζεται να εμβολιαστεί για να πραγματοποιήσει το έργο του, διαπιστώνοντας ότι αυτές οι ουσίες δεν εμποδίζουν τη μετάδοση ούτε παρέχουν καμια προστασία. Επομένως δεν μπορεί να υπάρξει καμία υποχρέωση.

Αναγνωρίζει επίσης ότι αυτές οι ουσίες προκαλούν σοβαρές δυσμενείς παρενέργειες.
Ως εκ τούτου, είναι ακόμη λιγότερο θεμιτό να αναγκάζουμε οποιονδήποτε να κάνει την ένεση.

Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι δυνατός εάν υπάρχει ενημερωμένη συγκατάθεση. Στην περίπτωση των ενέσεων Covid, εξήγησε ότι δεν είναι δυνατή η ενημερωμένη συγκατάθεση, αφού δεν γνωρίζουμε τα συστατικά και τους μηχανισμούς αυτών των ουσιών λόγω βιομηχανικού και υποτιθέμενου στρατιωτικού απορρήτου.

Αυτή η προσωρινή απόφαση βασίζεται σε ένα σοβαρό συμπέρασμα: δεν υπάρχει δικαίωμα αναστολής του δικαιώματος εργασίας σε έναν πολίτη βάσει αυτής της παράνομης αίτησης εμβολιασμού με αυτές τις πειραματικές ουσίες.

Με αυτή την ιστορική δικαστική απόφαση, «ο κίνδυνος για το ανθρώπινο γονιδίωμα είναι πλέον νομικά διαπιστωμένος», δήλωσε η Ρενάτε Χολζάιζεν, δικηγόρος του ενάγοντος, σε συνέντευξή του στο ιταλικό ραδιόφωνο.

«Δεν υπάρχει καμία υποχρέωση, καθώς τα επίσημα στοιχεία δείχνουν ότι αυτές οι πειραματικές ουσίες δεν αποτρέπουν τη μόλυνση και τη μετάδοση μεταξύ ατόμων που λαμβάνουν 3 ή περισσότερες ενέσεις Covid».

Καταρχάς, ο δικαστής δηλώνει ότι, με βάση τα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από το Υπουργείο Υγείας, τον AIFA (Ιταλικός Οργανισμός Φαρμάκων) και το SSN (Ιταλικές Υπηρεσίες Υγείας), είναι πολύ σαφές ότι αυτές οι ουσίες (γνωστές και ως εμβόλια Covid) , που ορίζεται πολλές φορές από τον δικαστή ως "πειραματικό", δεν αποτρέπουν τη μόλυνση από τον ιό. Για να είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός, πρέπει να αποδεικνύεται ότι οι ουσίες δρουν.

Επομένως, εφόσον δεν λειτουργούν, σύμφωνα με το ιταλικό δίκαιο, δεν μπορεί να υπάρχει υποχρέωση.

Ο γιατρός που διευθύνει την εντατική στη Βερόνα δήλωσε στην τηλεόραση ότι όλοι οι ασθενείς εντατικής θεραπείας είναι άτομα που υποβάλλονται σε θεραπεία με 3 ενέσεις Covid.

«Κανείς δεν μπορεί να αναγκαστεί να κάνει ένεση καθώς αυτές οι ουσίες προκαλούν σοβαρές ανεπιθύμητες παρενέργειες και αυτό βασίζεται σε επίσημα δημόσια δεδομένα σχετικά με τις ανεπιθύμητες παρενέργειες».

Στην απόφαση του δικαστηρίου, ο δικαστής αναγνωρίζει επίσης ότι αυτές οι ουσίες προκαλούν πολύ σοβαρές παρενέργειες που μπορεί να προκαλέσουν ακόμη και θάνατο, και αναφέρεται επίσης στον κίνδυνο γενετικής μετάλλαξης.

Ας θυμηθούμε ότι μια ομάδα Ιταλών ακτιβιστών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα παρουσίασε έναν Νόμο για την Ελευθερία της Πληροφόρησης στον EMA και την Ιταλική Αρχή Φροντίδας ζητώντας σαφείς πληροφορίες σχετικά με τα συστατικά και την ασφάλεια αυτών των πειραματικών ουσιών, γνωστών και ως ενέσεις Covid. Σε απάντηση, ο EMA είπε ότι καμία πληροφορία δεν μπορεί να κοινοποιηθεί καθώς είναι στρατιωτικό μυστικό.

Στην απόφασή του, ο δικαστής το επιβεβαίωσε: δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες για αυτές τις ουσίες και παρόλο που ζητάμε πληροφορίες δημόσια, δεν τις λαμβάνουμε. Δεν υπάρχει ενημερωμένη συγκατάθεση.

Σε αυτή την ιστορική απόφαση, ο δικαστής της Τοσκάνης κατέληξε στο συμπέρασμα ότι, με βάση όλα αυτά, η διάκριση αυτού του ψυχολόγου και η αναστολή του από την εργασία είναι εντελώς παράνομη. Χωρίς να ακούσει το άλλο μέρος (Επιμελητήριο Ψυχολόγων της Τοσκάνης), δήλωσε ότι δεν υπάρχει χρόνος να ξοδέψουμε περισσότερα για αυτόν τον ψυχολόγο που τέθηκε σε αναστολή τον περασμένο Οκτώβριο του 2021. Τα στοιχεία είναι πολύ ξεκάθαρα.

Αυτή η προσωρινή απόφαση βασίζεται σε ένα σοβαρό συμπέρασμα: δεν υπάρχει δικαίωμα αναστολής του δικαιώματος εργασίας σε έναν πολίτη βάσει αυτού του παράνομου υποχρεωτικού εμβολιασμού με πειραματικές ουσίες. Στις 15 Σεπτεμβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί μελλοντική δικαστική ακρόαση, στην οποία ο δικαστής θα αποφανθεί με βάση τα όσα παρουσιάζει το επιμελητήριο ψυχολόγων. Αλλά ο δικαστής δείχνει επίσης ότι δεν υπάρχει λόγος να προσφύγουμε στο συνταγματικό δικαστήριο, αφού γνωρίζουμε ότι αυτές οι ουσίες (γνωστές και ως εμβόλιο Covid-19) δεν αποτρέπουν τη μόλυνση. Δεδομένης της ιταλικής νομοθεσίας για τον υποχρεωτικό χαρακτήρα του εμβολίου κατά του Covid, αρκεί να πούμε ότι η αναστολή της εργασίας των εργαζομένων στον τομέα της υγείας είναι παράνομη, επειδή αυτές οι ουσίες δεν κάνουν αυτό που ζητά το Σύνταγμα.

Τα τελευταία 2 χρόνια, έχουμε δει απίστευτες αποφάσεις όπου οι δικαστές λένε ότι δεν μπορούν να λάβουν αποφάσεις που αντιβαίνουν στις κυβερνητικές αποφάσεις. Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλους τους εργαζόμενους και τα άτομα άνω των 50 ετών βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη στην Ιταλία, ακόμη και αν επίσημα στοιχεία σχετικά με σοβαρές ανεπιθύμητες παρενέργειες δείχνουν την επικινδυνότητα αυτών των ουσιών. Αυτό συμβαίνει σε μια χώρα όπου οι συνεχιζόμενες διαφημιστικές εκστρατείες για τα εμβόλια Covid ως «ασφαλή και αποτελεσματικά» – δηλαδή, ο πρωθυπουργός Μάριο Ντράγκι και ο Πρόεδρος Σέρτζιο Ματαρέλα έχουν δηλώσει επανειλημμένα ότι μόνο άνθρωποι που υποβάλλονται σε αυτές τις θεραπείες θα επιβιώσουν και οι άλλοι θα μολυνθούν και ευθύνονται για τους θανάτους από Covid (!).

Αυτή είναι η πρώτη απόφαση με την οποία Ιταλός δικαστής δηλώνει την αλήθεια .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications