«Στάχτη» το σπίτι της Γερασιμίδου στην Παλλήνη: «Δεν λάβαμε κανένα μήνυμα από το 112 για εκκένωση της περιοχής»

«Χάθηκαν οι κόποι μιας ολόκληρης ζωής - Μείναμε χωρίς ρούχα και παπούτσια»

Η γνωστή ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου, μίλησε το πρωί της Πέμπτης σε τηλεοπτική εκπομπή για το σπίτι της στην Παλλήνη που κάηκε στη χθεσινή φωτιά, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι χάθηκαν οι κόποι μιας ολόκληρης ζωής.

Η Γερασιμίδου περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που έζησε με την οικογένειά της, ενώ το σπίτι της είχε παραδοθεί στις φλόγες.

«Είδαμε ότι πλησιάζει η φωτιά, αλλά δεν φανταζόμασταν ότι θα καούμε. Έχουμε κινδυνεύσει πολλές φορές στο παρελθόν. Στις 4 φύγαμε γιατί ήταν αφόρητος ο καπνός», είπε και τόνισε ότι δεν έλαβαν ποτέ κανένα μήνυμα από το 112 για εκκένωση της περιοχής.

Μάλιστα, επεσήμανε ότι στην περιοχή δεν έφτασε ποτέ πυροσβεστικό όχημα, «ήρθαν όλοι το απόγευμα όταν το σπίτι είχε σβηστεί και μαζεύαμε τα κομμάτια μας».

Τόνισε επίσης ότι εκείνη και οι οικογένειά της έμειναν χωρίς ρούχα και παπούτσια, καθώς κάηκαν όλα.

Η κα Γερασιμίδου μίλησε επίσης για τη στιγμή που συνειδητοποίησε ότι το σπίτι της είχε καταστραφεί. Όπως είπε, εκείνη είχε απομακρυνθεί από το σημείο όταν η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική και μια γειτόνισσά της την ενημέρωσε με κλάματα ότι καίγεται το σπίτι της.

Τέλος, είπε ότι στο εξής θα προσπαθήσουν να σώσουν ό,τι σώζεται από το σπίτι. «Το σπίτι θα γίνει πιο μικρό, αλλά απαιτεί χρήμα και χρόνο και αυτά που έμειναν δεν είναι κατοικήσιμα. Δεν υπάρχει νερό και ρεύμα».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications