Αρχιεπίσκοπος  Viganò: «Ο Ελευθεροτεκτονισμός χρησιμοποιεί τον ΠΟΥ και την  Εκκλησία  για να προωθήσει το παγκόσμιο πραξικόπημα»

Του Αρχιεπισκόπου Carlo Maria Viganò.- «Κυβερνόμαστε από μέλη ενός παγκόσμιου λόμπι εγκληματιών συνωμοτών που μας λένε ευθέως ότι το σχέδιό τους είναι να μας εξοντώσουν, και όλη την ώρα καθόμαστε εδώ και αναρωτιόμαστε γιατί πρέπει να φοράμε μάσκες στα λεωφορεία και όχι στα εστιατόρια».

Αυτή είναι η απομαγνητοφώνηση μιας συνέντευξης βίντεο που έδωσε ο Αρχιεπίσκοπος Carlo Maria Viganò στον Armando Manocchia, από το Byoblu TV.

Armando Manocchia: Εξοχότατε, [εδώ στην Ιταλία] βρισκόμαστε τώρα σε οικονομική και χρηματοπιστωτική χρεοκοπία, όπου το δημόσιο χρέος υπερβαίνει πλέον τα 2,7 δισ. ευρώ. Κατά τη γνώμη μου το πρόβλημα είναι η ηθική χρεοκοπία όχι μόνο της άρχουσας τάξης αλλά και ενός σημαντικού μέρους του πληθυσμού. Τι μπορούμε να κάνουμε για να ξαναχτίσουμε έναν κοινωνικό ιστό που περιλαμβάνει μια ηθική;

Αρχιεπίσκοπος Viganò: Η χρεοκοπία είναι το αναπόφευκτο αποτέλεσμα πολλών παραγόντων. Το πρώτο είναι η μεταβίβαση της νομισματικής κυριαρχίας από μεμονωμένα έθνη σε έναν υπερεθνικό οργανισμό όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση. Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα είναι μια ιδιωτική τράπεζα που δανείζει χρήματα με επιτόκια στα κράτη μέλη, αναγκάζοντάς τα σε αέναο χρέος. Θυμάμαι, παρεμπιπτόντως, ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα είναι η επίσημη ιδιοκτησία των Κεντρικών Τραπεζών των εθνών που την απαρτίζουν. Επομένως, δεδομένου ότι οι Κεντρικές Τράπεζες ελέγχονται από ιδιωτικές εταιρείες, η ίδια η ΕΚΤ είναι ουσιαστικά ιδιωτική εταιρεία και ενεργεί ως τέτοια.

Ο δεύτερος παράγοντας ειναι το εισόδημα που αποκτά η Κεντρική Τράπεζα από την έκδοση χρημάτων για λογαριασμό του Δημοσίου, το οποίο του οφείλει όχι για το υλικό κόστος της εκτύπωσης των τραπεζογραμματίων, αλλά για την ονομαστική τους αξία: μια ληστεία, γιατί τα χρήματα ανήκουν στους πολίτες και όχι σε ιδιωτικό υποκείμενο που αποτελείται από ιδιωτικές τράπεζες.

Ο τρίτος παράγοντας έγκειται στην οικονομική και χρηματοπιστωτική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία επιβάλλει δάνεια με τόκους χορηγώντας τα κεφάλαια που έχουν πληρώσει προηγουμένως μεμονωμένα έθνη. Η Ιταλία, που είναι καθαρός συνεισφέρων, αναγκάζεται έτσι να προκαταβάλει δισεκατομμύρια για τα οποία όχι μόνο δεν λαμβάνει τόκους, αλλά της επιστρέφονται με τοκογλυφία σαν να μην ήταν δικά της.

Ο τέταρτος παράγοντας οφείλεται στις τρομερές δημοσιονομικές πολιτικές των τελευταίων κυβερνήσεων, με επιτακτική εντολή της Τρόικας, δηλαδή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, που είναι επίσημοι πιστωτές των χωρών-μελών. Η ουσιαστική φοροαπαλλαγή μεγάλων χρηματοοικονομικών και επιχειρηματικών ομίλων και η παρενόχληση των μικρών επιχειρήσεων αποτελούν τη βάση της προοδευτικής φτωχοποίησης της χώρας και της αποτυχίας πολλών δραστηριοτήτων, με συνέπεια την αύξηση της ανεργίας και τη δημιουργία φθηνού εργατικού δυναμικού. Και ας μην ξεχνάμε ότι είναι πάντα η Ευρωπαϊκή Ένωση που επιβάλλει τις λεγόμενες μεταρρυθμίσεις, βασισμένες σε μια ψευδή αφήγηση -σκεφτείτε την υπερθέρμανση του πλανήτη ή τον υπερπληθυσμό- με τον εκβιασμό των δανείων που έχει δώσει στα κράτη μέλη: ισότητα φύλων και άλλους τρόπους.

Τέλος, η ανατρεπτική δράση της Ατζέντας του ΟΗΕ 2030 – δηλαδή η Μεγάλη Επαναφορά του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ – έχει ως διακηρυγμένο σκοπό τη μεταφορά του πλούτου των εθνών και των ατόμων σε μεγάλα επενδυτικά κεφάλαια που διαχειρίζεται η παγκοσμιοποιητική μαφία. Αυτή η ανατρεπτική επιχείρηση πρέπει να καταδικαστεί και να κριθεί από τους δικαστές, γιατί αποτελεί αληθινό σιωπηλό χτύπημα κατά των εθνών .

Ωστόσο, θα ήθελα να επισημάνω ότι η οικονομική πτυχή είναι μόνο ένα μέσο για την επίτευξη πολύ πιο ανησυχητικών στόχων, όπως ο πλήρης έλεγχος του παγκόσμιου πληθυσμού και η υποδούλωση του: εάν οι πολίτες στερηθούν την ιδιοκτησία κατοικίας, εάν εμποδίζονται να έχουν ελεύθερη επιχείρηση· εάν η ενδημική ανεργία προκαλείται και αυξάνεται από την ανεξέλεγκτη μετανάστευση και τα έκτακτα περιστατικά υγείας, μειώνοντας το κόστος εργασίας· αν οι Ιταλοί κυνηγούνται με υπέρογκους φόρους, εάν η παραδοσιακή οικογένεια τιμωρείται καθιστώντας πρακτικά αδύνατο για δύο νέους να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά· εάν η εκπαίδευση καταστρέφεται από το δημοτικό σχολείο.

Για την ανοικοδόμηση του κοινωνικού ιστού, είναι θεμελιώδες πάνω απ' όλα να γνωρίζουμε το πραξικόπημα που γίνεται αυτή τη στιγμή, που πραγματοποιείται με τη συνενοχή των κυβερνώντων και ολόκληρης της πολιτικής τάξης. Το να καταλάβουμε ότι έχουμε αφαιρεθεί από τα αναφαίρετα δικαιώματά μας από μια διεθνή εγκληματική οργάνωση είναι το πρώτο ουσιαστικό βήμα που πρέπει να κάνουμε. Από τη στιγμή που αυτό γίνει κατανοητό, ειδικά από την υγιή πλευρά των θεσμών και της δικαιοσύνης, οι προδότες που έκαναν δυνατό αυτό το σιωπηλό πραξικόπημα μπορούν να κριθούν, να εκδιωχθούν για πάντα από την πολιτική σκηνή. Προφανώς, η Ιταλία θα πρέπει να ανακτήσει την κυριαρχία της, πρώτα απ' όλα αποχωρώντας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Α. Manocchia: Σε αυτό το έργο ανασυγκρότησης, στο οποίο η Αντιπαγκοσμιοποίηση Συμμαχία που έχετε ξεκινήσει θα έχει καθοριστικό ρόλο, ποιες θα είναι οι πρώτες πρωτοβουλίες που θα δρομολογηθούν;

Αρχιεπίσκοπος Viganò: Θα χρειαστεί να υλοποιηθεί ένα έργο με όραμα για το μέλλον, σκοπός του οποίου είναι η πνευματική, επιστημονική, πολιτιστική, πολιτική, ακόμη και θρησκευτική συγκρότηση της μελλοντικής άρχουσας τάξης, δίνοντάς της την ικανότητα για κριτική κρίση και σταθερές ηθικές αναφορές. Θα πρέπει να δημιουργηθούν σχολεία και ιδρύματα από τα οποία θα προκύψει μια άρχουσα τάξη δίκαιων πολιτών, έντιμων κυβερνώντων και επιχειρηματιών που ξέρουν πώς να συμβιβάσουν τις νόμιμες απαιτήσεις του κέρδους με τα δικαιώματα των εργαζομένων και την προστασία των καταναλωτών.

Όσοι κατέχουν δημόσια αξιώματα, όπως όλοι οι έντιμοι πολίτες, πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι υπεύθυνοι για ό,τι κάνουν και ότι πρέπει να θέσουν το κοινό καλό πάνω από το προσωπικό συμφέρον . Πρέπει να εκπαιδεύσουμε τα παιδιά και τους νέους με ειλικρίνεια, με την έννοια του καθήκοντος και της πειθαρχίας, στην άσκηση των βασικών αρετών ως συνεπή συνέπεια των θεολογικών αρετών. στην ευθύνη να γνωρίζουμε ότι το καλό και το κακό υπάρχουν, και ότι η ελευθερία μας συνίσταται στο να κινούμαστε στη σφαίρα του Καλού, γιατί αυτό ήθελε ο Θεός για εμάς. Και αυτό ισχύει και για τις δημόσιες υποθέσεις, όπου η ηθική έχει αντικατασταθεί από τη διαφθορά, την επιδίωξη προσωπικού κέρδους, την κατάχρηση των νόμων, την προδοσία των πολιτών και τη δειλή υποδούλωση σε εχθρικές δυνάμεις.

Α. Manocchia: Στην Ιταλία, η απολιτική κουλτούρα των τελευταίων 50 ετών παρήγαγε μια διεφθαρμένη άρχουσα τάξη, και τώρα, ίσως ακριβώς γι' αυτό, έχουμε ένα ολοκληρωτικό καθεστώς. Η αγαπημένη και υπέροχη χώρα μας υφίσταται τις πιο αρνητικές επιπτώσεις στην ιστορία της. Δεν φαίνεται πλέον να είναι μέρος της Ευρώπης ή της Δύσης. Οι πολιτικοί πρώτα, μετά οι κυβερνήσεις και τώρα ολόκληρα έθνη υποτάσσονται στις επιταγές της Παγκοσμιοποιητικής Ατζέντας της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Πέρα από τη διαφθορά που αναφέραμε παραπάνω, υπάρχει κάποια συσχέτιση με το γεγονός ότι η Ιταλία υπήρξε ιστορικά το λίκνο του Χριστιανισμού και το κέντρο της Καθολικής Εκκλησίας;

Monsignor Viganò: Αλλά είναι προφανές! Η παγκοσμιοποιητική μανία επηρεάζει με έναν ιδιαίτερο, αδίστακτο και σκληρό τρόπο, τα Καθολικά έθνη, ενάντια στα οποία συνέχισε να εντείνεται για αιώνες για να διαγράψει την Πίστη, την ταυτότητα, τον πολιτισμό και τις παραδόσεις τους. Είναι ακριβώς οι καθολικές χώρες - Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιρλανδία - που έχουν υποφέρει περισσότερο από την επίθεση της μασονικής ελίτ, η οποία από την άλλη ευνοεί τα προτεσταντικά έθνη στα οποία ο Τεκτονισμός βασίλευε αδιαμφισβήτητος για αιώνες. Με τη Γαλλική Επανάσταση η Καπετιανή Μοναρχία καταστράφηκε. Με τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, η Αυστροουγγρική Αυτοκρατορία, επίσης Καθολική, και η Ρωσική Ορθόδοξη Αυτοκρατορία καταστράφηκαν.

Υπάρχουν χώρες που δεν ανέχονται τα καθολικά έθνη να είναι ευημερούντα και ανταγωνιστικά, ανεξάρτητα και ειρηνικά, γιατί αυτό θα ήταν απόδειξη ότι είναι δυνατόν να είμαστε καλοί χριστιανοί, να έχουμε καλούς και δίκαιους νόμους, δίκαιους φόρους, πολιτικές υπέρ της οικογένειας, ευημερία και ειρήνη. Γι' αυτό θέλουν όχι μόνο τη μιζέρια του πληθυσμού, αλλά και τη διαφθορά του, την ασχήμια των κακών, τον κυνικό εγωισμό του κέρδους, τη σκλαβιά στα κατώτερα πάθη. Ένας λαός υγιής ψυχή και σώμα, ελεύθερος, ανεξάρτητος και περήφανος για την ταυτότητά του είναι τρομακτικός, γιατί δεν εγκαταλείπει εύκολα αυτό που είναι και δεν αφήνει τον εαυτό του να υποταχθεί χωρίς να αντιδράσει.

Ας μην ξεχνάμε ότι η Γαλλική Επανάσταση άρπαξε το βασιλικό στέμμα από τον Ιησού Χριστό, αντιπαραθέτοντας τα υποτιθέμενα «δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη» . Δικαιώματα που, απαλλαγμένα από τον σεβασμό του φυσικού ηθικού νόμου, περιλαμβάνουν τώρα την άμβλωση, την ευθανασία (ακόμη και των φτωχών, όπως συμβαίνει σήμερα στον Καναδά), τον γάμο ομοφύλων, τον γάμο με ζώα, ακόμη και τον γάμο με άψυχα πράγματα, LGBTQ ιδεολογία και ό,τι χειρότερο μπορεί να ισχυριστεί μια κοινωνία χωρίς αρχές και χωρίς πίστη.

A. Manocchia: Η έξυπνα δημιουργημένη ψυχοπανδημία έχει προκαλέσει ψύχωση, πανικό, τρόμο και σωματική και ψυχική ταλαιπωρία που έχει αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι της, σοβαρές κοινωνικές αναταραχές, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει με τέτοιο τρόπο στην ιστορία της ανθρωπότητας. Έχουν αναγάγει τον άνθρωπο σε ζόμπι. Ποιο είναι το μήνυμα που μπορεί να μεταδοθεί μπροστά σε αυτόν τον κομφορμισμό και τη μορφοποίηση που επιβάλλεται στον πληθυσμό;

Αρχιεπίσκοπος Viganò: Πολύ σωστά χρησιμοποιήσατε τον όρο «μορφοποίηση», ο οποίος κατά μία έννοια θυμίζει ακριβώς τη Μεγάλη Επαναφορά που εγκαινιάστηκε από την ψυχοπανδημία και η οποία συνεχίζεται σήμερα με τον πόλεμο και την ενεργειακή έκτακτη ανάγκη. Πρέπει να αναρωτηθούμε τι θα μπορούσε να έχει οδηγήσει ολόκληρα έθνη να αποστατήσουν από την πίστη τους, να διαγράψουν την ταυτότητά τους χωρίς τύψεις, να ξεχάσουν τις παραδόσεις τους, επιτρέποντας στους εαυτούς τους να διαμορφωθούν στο πρότυπο της αγγλοσαξονικής ιδέας του χωνευτηρίου.

Αυτό το ερώτημα ισχύει ιδιαίτερα για την αγαπημένη μας Ιταλία, παραμορφωμένη από δεκαετίες ιδεολογικής υποταγής στη γαλλική αριστερά ή τον σοβιετικό κομμουνισμό από τη μια πλευρά και στον «νεοσυντηρητικό» αμερικανικό φιλελευθερισμό από την άλλη. Σήμερα βλέπουμε ότι ο κινεζικός κομμουνισμός και ο παγκοσμιοποιητικός φιλελευθερισμός έχουν συγχωνευθεί στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός, απειλώντας ολόκληρο τον κόσμο και ιδιαίτερα τη χώρα μας.

Φυσικά, ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος δημιούργησε τις συνθήκες για τον αποικισμό της Ιταλίας, σύμφωνα με ένα παγιωμένο μοντέλο που βλέπουμε να υιοθετείται ακόμη από το ΝΑΤΟ : να καταστρέψουν, να βομβαρδίσουν και να ισοπεδώσουν "δικτατορίες", για να τις αντικαταστήσουν με καθεστώτα μαριονέτες στην υπηρεσία της ελιτ. Η εκ νέου ανακάλυψη της υπερηφάνειας της διεκδίκησης της ταυτότητας και της κυριαρχίας του είναι ένα ουσιαστικό βήμα για τη λύτρωση της Ιταλίας και την ανοικοδόμηση όλων όσων έχουν καταστραφεί. Γι' αυτό πιστεύω ότι το μοντέλο της πολυπολικότητας είναι μια ενδιαφέρουσα προοπτική για την καταπολέμηση του παγκοσμιοποιητικού Λεβιάθαν που σήμερα μας απειλεί σε όλες τις πτυχές της καθημερινής ζωής.

Το υποκείμενο πρόβλημα είναι ότι οι κυβερνήσεις που είχαμε -από τη Μοναρχία της Σαβοΐας- ελίσσονταν πλήρως από τον Τεκτονισμό, αποφασίζοντας για μεταρρυθμίσεις, κηρύσσοντας πολέμους, χαράσσοντας σύνορα και ορίζοντας συνθήκες πάντα και μόνο με εντολή των Στοών. Διαβόητοι Μασόνοι βουλευτές, Ελευθεροτέκτονες υπουργοί, Τεκτονικοί καθηγητές πανεπιστημίου, πρωτοβάθμιοι Τέκτονες, ανώτεροι Τεκτονικοί αξιωματικοί, Ελευθεροτέκτονες εκδότες και Τέκτονες επίσκοποι υπάκουσαν στον όρκο πίστης στη Μεγάλη Στοά και πρόδωσαν τα συμφέροντα του ιταλικού έθνους. Σήμερα, ο Τεκτονισμός χρησιμοποιεί τον «κοσμικό του βραχίονα», το Φόρουμ του Νταβός, το οποίο καθορίζει την ατζέντα των Ηνωμένων Εθνών, του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των διαφόρων «φιλανθρωπικών» ιδρυμάτων, των πολιτικών κομμάτων .

Αλλά το γεγονός ότι αυτό το πραξικόπημα είναι τόσο τεράστιο και διακλαδισμένο δεν το κάνει λιγότερο πραγματικό. Στην πραγματικότητα, η τρέχουσα κατάσταση είναι πολύ σοβαρή ακριβώς επειδή περιλαμβάνει εκατοντάδες έθνη που στην πραγματικότητα κυβερνώνται από μια ενιαία ελίτ ομάδα εγκληματιών συνωμότων. Από την άλλη πλευρά, δεν χρειάζεται να μιλάμε για «θεωρίες συνωμοσίας»: απλώς ακούστε τι είπε ο κύριος αρχιτέκτονας του Great Reset, Klaus Schwab, στις 23 Μαΐου, μιλώντας στο φόρουμ του Νταβός: «Το μέλλον δεν χτίζεται η ίδια: είμαστε εμείς [από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ] που θα οικοδομήσουμε το μέλλον. Έχουμε τα μέσα να επιβάλλουμε τον κόσμο που θέλουμε.

Το πρόβλημα είναι ότι ο σύγχρονος άνθρωπος είναι παιδί της Επανάστασης, ασυναίσθητα κατηχημένο στην «πολιτική ορθότητα», στον σχετικισμό, στην ιδέα ότι δεν υπάρχει αντικειμενική αλήθεια και ότι όλες οι ιδέες είναι εξίσου αποδεκτές. Αυτή η ασθένεια της σκέψης είναι η πρώτη αιτία της επιτυχίας των αντιπάλων, γιατί πολλοί άνθρωποι συμμαχούν με την αποδοχή των αρχών τους χωρίς να καταλαβαίνουν ότι αυτές ακριβώς οι ιδέες κατέστησαν δυνατό να μεταμορφωθεί η κοινωνία μας [με τόσο καταστροφικό τρόπο].

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications