Θεμιστοκλέους: «Δεν ήταν ποτέ το εμβόλιο υποχρεωτικό»! – Απλά όποιος δεν εμβολιάστηκε «εξαφανίστηκε»

Ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, είπε, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, πως το εμβόλιο δεν ήταν ποτέ υποχρεωτικό!

Προφανώς, οι χιλιάδες υγειονομικοί που είναι 10 μήνες σε αναστολή τους αρέσει να κάθονται. Επίσης, οι ανεμβολίαστοι άνω των 60 που πλήρωσαν 100€ πρόστιμο για κάθε μήνα που δεν εμβολιάστηκαν δεν εξαναγκάστηκαν, έτσι;

Κάποιος στην κυβέρνηση τους έχει πει πως επιχειρήματα επιπέδου Α’ Δημοτικού του τύπου «δεν σας αναγκάζουμε άμα θέλετε να μην εμβολιαστείτε πληρώστε πρόστιμο, rapid test κ.λ.π» εγκρίνονται από τη νοημοσύνη των πολιτών.

Στην αρχή ναι, γιατί τότε πολλοί πολίτες θεωρούσαν πως τους βόλευε το αφήγημα αυτό, τώρα όμως που συνειδητοποιούν πως πρέπει να κάνουν συνεχώς δόσεις και μάλιστα και καινούριων εμβολίων που έρχονται, δεν τους αρέσει καθόλου η ιδέα.Ειδικά όταν έχουν αυξηθεί κατά χιλιάδες οι θάνατοι με «απροσδιόριστες αιτίες» όπως αναφέρει και ο γνωστός καρδιολόγος Κωνσταντίνος Αρβανίτης.

Γιατί λοιπόν έχουν συρθεί σε δικαστήρια άντρες της ΕΜΑΚ;
Όποιος υγειονομικός δεν το έκανε έχασε την θέση του (έχει μπει σε αναστολή επ’ αόριστον) και όποιος ηλικιωμένος άνω τον 60 δεν εμβολιαζόταν πλήρωνε μηνιαίο πρόστιμο!

Οι υπόλοιποι πλήρωναν από την τσέπη τους έως και 3 rapid test την εβδομάδα για να αποφύγουν το εμβολιασμό και με κοινωνική ζωή «μηδέν».
Εδώ αξίζει να προσθέσουμε ότι οι ανεμβολίαστοι λόγω των πολλαπλών rapid test έλεγχαν τον εαυτό τους τακτικά και πρόσεχαν πολύ περισσότερο να μη βρίσκονται σε σημεία όπου υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να… «συχνάζει» ο ιός.

Αντίθετα οι εμβολιασμένοι που νόμιζαν, τους είχαν δώσει την εντύπωση, πως είναι «προστατευμένοι» από τον ιό, δεν γνώριζαν ούτε αν τον «έπιαναν» ούτε φυσικά αν τον μετέδιδαν.
Εν ολίγοις «εξαφάνισαν» κόσμο από την κοινωνία, ο οποίος υπέστη σοβαρά πλήγματα στην προσωπική, οικονομική και κοινωνική ζωή.

Να μην πούμε για τον διχασμό και την διαίρεση που προκλήθηκε στην κοινωνία (υπάρχουν άνθρωποι που δεν μιλάνε πλέον λόγω αυτού του ζητήματος) είναι άλλη ιστορία που θα πρέπει και αυτή να ειπωθεί όπως πρέπει…

Η σχετική δήλωση έγινε μετά το 3:40 στο βίντεο που ακολουθεί.

Post A Comment:

1 comment

aikείπε...

Δεν λεει ψεμματα.Και η ιστοσελιδα τους emvolio.gov,που αναφερεται οτι ειναι προαιρετικο,υπατρχουν οδηγιες και κανονισμος της ΕΕ.Τωρα γιατι ο Πλευρης και οι συν αυτω παρανομουν,γιατι τα μισθαρνα πορνιδια απειλουν και λοιδωρουν τους πολιτες,ενω επιορκα δικαστακια ερπονται,ρωτηστε κατι αμπαλλους δικηγορους μπας και ξυπνησουν,και,οταν ερθει η ωρα,ψηφιστε ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Α.Ε. να δεσει το συκαλακι.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications