Μαγιορκίνης:«Ο κορωνοϊός θα παραμείνει για πολλά χρόνια… αν όχι για πάντα» γιατί δεν λέει μέχρι το 2050?

«Οι επαναμολύνσεις είναι κομμάτι της κανονικότητας που θα έχουμε τα επόμενα χρόνια»

«Κάποια στιγμή όλοι θα κολλήσουμε, αυτό να το έχουμε στο μυαλό μας. Αυτό που κοιτάμε είναι το θέμα της δημόσιας υγείας, κατά πόσο θα πιεστεί το σύστημα από τα λίγα αναλογικά κρούσματα, τα οποία θα καταλήξουν στο νοσοκομείο. Αναλόγως, εάν χρειαστεί, που θεωρώ ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα χρειαστεί, θα λάβουμε κάποια μέτρα», σημείωσε.

Υπάρχουν δύο θέματα σημείωσε ο ίδιος. Το ένα είναι ο κίνδυνος που έχει κάθε άνθρωπος προσωπικά, ο οποίος με το εμβόλιο και με την Όμικρον φαίνεται ότι έχει πέσει δραματικά, δηλαδή είναι πολύ χαμηλός ο κίνδυνος αν κολλήσει ένας άνθρωπος ο οποίος δεν έχει κάποιο βαρύ νόσημα και έχει κάνει τα τρία εμβόλια.

«Το θέμα της long covid ή post covid που είναι δύο διαφορετικά σύνδρομα, είναι κάτι που μας απασχολεί. Ένα μεγάλο ποσοστό από αυτό που λέγεται long covid είναι η παράταση συμπτωμάτων για ένα χρονικό διάστημα και ένα πολύ μικρό ποσοστό που μπορεί να χρειαστεί κάποια περαιτέρω υποστήριξη» προσέθεσε ο κ. Μαγιορκίνης.

Όσο αφορά στις επαναμολύνσεις, πρόκειται για κάτι δεδομένο, τόνισε και συμπλήρωσε πως επειδή ο ιός θα παραμείνει για πολλά χρόνια, αν όχι για πάντα, θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι οι επαναμολύνσεις είναι κομμάτι της κανονικότητας που θα έχουμε τα επόμενα χρόνια.

Σε σχέση με την εξέλιξη της πανδημίας, ανέφερε πως μια νέα μετάλλαξη δεν μπορεί να αποκλειστεί, ωστόσο για πρώτη φορά μετά από καιρό δεν έχουμε την έλευση μιας τελείως καινούριας μετάλλαξης, αλλά βλέπουμε υπομεταλλάξεις της Όμικρον.

«Που σημαίνει ότι είναι λίγο ενθαρρυντικά αυτά τα στοιχεία, ότι η Όμικρον θα επικρατήσει σε βάθος χρόνου με τα χαρακτηριστικά της χαμηλότερης νοσηρότητας και πιθανώς να μην δούμε κάποια έκπληξη, τουλάχιστον όχι σύντομα», εκτίμησε.

Το γεγονός οτι βγαίνει και μιλάει σαν ειδικός μετα τις αποκαλύψεις οτι πήρε χιλιάδες ευρώ δείχνει για τι άτομο ειναι εκτος την γελια φωτο που ανέβασε ο ίδιος!

Ας δούμε κάποιες θεωρίες συνωμοσίας συμφωνα με τους ίδιους αλλα και το πόπολο που επειδή του λένε για θεωρίες συνωμοσίας νομίζουν οτι δεν υπάρχουν τα γεγονότα : αυτός εδώ λέει οτι Χόμο Σάπιενς θα εξαφανιστεί και τα βαζουν μονοί τους στην wikipedia τους επιβεβαιώνοντας τον "Κακό" Αδόλφο :

Βεβαια δεν περιμεναμε την wikipedia τους γνωριζουμε τι κάνουν εδώ και χρόνια ...

"Στο βιβλίο του 2016 με τίτλο Homo Deus: Μια σύντομη ιστορία του μέλλοντος, επικεντρώθηκε κυρίως στο μέλλον του ανθρώπινου είδους. Εκεί περιγράφει ότι στο μέλλον η ανθρωπότητα είναι πολύ πιθανό να επιδιώξει να αποκτήσει σχεδόν θεϊκές δυνατότητες πέρα από την αναζήτηση της επίτευξης της αθανασίας.

Το 2050, θα δημιουργούνταν μια νέα τάξη ανθρώπων, η τάξη των αχρήστων" αχα! δηλαδή μεχρι το 2050 σχεδιάζουν να υπάρχουν μονο goim στην Γη τύπου antifa αφου θα εχουν εξαφανίσει όλες τις αλλες φυλές, θεϊκές δυνατότητες ο "Homo Deus" ή καλυτερα τα goim???? εδώ γελάμε!! και τα ιδια goim εβάλαν και αποδεκάτησαν το θεϊκό γένος !αλλα οι μαζες νομιζουν οτι σκοτωναν ιδελογικους αντιπαλους ! " Μην στεναχωρήστε όμως αυτά ειναι "θεωριες συνομωσιας" όπως το γεγονός ότι ομαδικά όλοι λενε την πρόσφατη ιστορία (που έχει σχέση και με ολα αυτα) απο την ανάποδη και οποιος τους πει την αληθινή ειναι ο κακός ! όπως έλεγε και ο κάποιος επι 80 χρόνια ορδές που θέλουν να λέγονται άνθρωποι χλεύαζαν όσους έλεγαν για UFO επειδή έτσι τους είπαν οι συμμορίτες και μεσώ της CIA, δηλαδή εκατομμύρια έκαναν οτι τους έλεγαν οι συμμορίτες και χωρίς καν να έχουν "τσιπάκια" ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications