Κάνουν δημόσιες σχέσεις μεταξύ των  σε χρήσιμων ζωντανών τους για να νομίζουν πως ειναι σπουδαίοι

Η "σοβαρή είδηση": Ο ΥΦΕΘΑ Νίκος Χαρδαλιάς, θα μεταβεί στη Σόφια από Δευτέρα 20 έως Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022.

Θα συμμετάσχει στο «Sofia Economic Forum III», την Τρίτη 21 Ιουνίου 2022.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας στο πλαίσιο του φόρουμ θα πραγματοποιήσει ομιλία στη θεματική ενότητα «The world – Post war in Ukraine: Mapping the Νew global & Regional Security Order», όπου επίσης ως ομιλητής λαμβάνει μέρος ο Υπουργός Άμυνας της Βουλγαρίας κ. Dragomir Zakov.

Με το πέρας της εκδήλωσης, ο Χαρδαλιάς θα παρακαθίσει στο επίσημο γεύμα που θα παραθέσει ο Πρόεδρος της Βουλγαρίας κ. Rumen Radev προς τιμήν των συμμετεχόντων.

Επιπρόσθετα, κατά τη διάρκεια της διήμερης παραμονής του στη Βουλγαρία, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας τη Δευτέρα 20 Ιουνίου, θα συναντηθεί με τον Βούλγαρο ομόλογό του κ. Yordan Bozhilov, ενώ θα επισκεφθεί την έδρα της Military Academy GS Rakovski και θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει μέλη της ομογένειας κατά το δείπνο εργασίας που θα παραθέσει το Ελληνικό Επιχειρηματικό Συμβούλιο Βουλγαρίας (Hellenic Business Council in Bulgaria).

Και τώρα αυτός νομίζει πως ειναι κάποιος επειδή άπλα μάζεψαν όλα τα μοχθηρά goim τους να φάνε μαζί (!) βάζουν και κάτι τίτλους του τύπου "παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ" και κάτι τέτοια για να νομιζουν τα Goim τους πως ειναι μέρος κάποιας δήθεν σπουδαίας οργάνωσης ώστε να τους υπηρετούν με περισσότερο πάθος ! και χλευάζουν ολα αυτα τα goim που νομίζουν πως κάνουν κατι τα ίδια τα αφεντικά τους συμφωνα με τα προφίλ ελληνόφωνων και με αυτα που βάζουν σε διάφορες άναρχο-σελίδες τους αλλα σε έγκυρες πήγες τους αποκαλούν ολα αυτα τα Goim τους κυρίους! με αυτα και με αυτά δηλαδή με την σοβαροφανές βλακώδες λογική που έχουν αυτού του τύπου οι Νεοέλληνες, και το γεγονος πως για να κυριαρχεί το κακό προϋποθέτει να υπάρχουν και φυλές του κακού, το 2017 ήρθε η ανάμνηση = γνώση οπως έλεγε και ο Πλάτων πως η ίδια η ύπαρξη τους στο φυσικό κόσμο ειναι μέρος της συνωμοσίας του κακού, τουτέστιν αναμεσα μας υπάρχουν ράτσες με συγκεριμενα μποχθηρα πνευματα που ειναι γεννημένες να υπηρετούν την γνωστη φυλή, κατι που δεν εχει πει κανεις οχι μονο στην Ελλαδα αλλα παντού, ούτε καν όλοι αυτοι που αυτοαποκαλούνται ερευνητές ενώ οι ιδιοι δεν έχουν βρει τίποτα και το μονο που κάνουν ειναι να λενε τι λενε άλλοι και η θρησκεία τους, και όμως τα εχουν κονομήσει με βιβλία ! και… ο νοών νοείτω

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications