Ron DeSantis: «Η εκλογή ενός πρώην τρομοκράτη και μαρξιστή για να ηγηθεί της Κολομβίας θα είναι καταστροφική»

Ο κυβερνήτης της Φλόριντα, Ρεπουμπλικανός Ρον Ντε Σάντις, εξέφρασε την ανησυχία του τη Δευτέρα για τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών στην Κολομβία, στις οποίες νικητής αναδείχθηκε ο ακροαριστερός υποψήφιος Γκουστάβο Πέτρο, τον οποίο ανέφερε ως «μαρξιστή πρώην τρομοκράτη.

Ο DeSantis δημοσίευσε στο Twitter ένα απόσπασμα από μια συνέντευξη Τύπου μαζί με ένα tweet που αναφέρει: «Η εκλογή στην Κολομβία ενός πρώην μαρξιστή ναρκοτρομοκράτη είναι ανησυχητική και απογοητευτική. Η εξάπλωση της ολοκληρωτικής αριστερής ιδεολογίας στο δυτικό ημισφαίριο είναι μια αυξανόμενη απειλή. Η Φλόριντα στέκεται με τους Κολομβιανούς Αμερικανούς στο πλευρό της ελευθερίας».

Ο Ρεπουμπλικανός κυβερνήτης είπε ότι βρίσκει τα αποτελέσματα των εκλογών στην Κολομβία «πολύ, πολύ ανησυχητικά», δεδομένου ότι ένας πρώην αντάρτης με μαρξιστική ιδεολογία θα πάρει την εξουσία για πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας αυτής.

«Η εκλογή ενός πρώην τρομοκράτη και μαρξιστή για να κυβερνήσει την Κολομβία θα είναι καταστροφική», είπε ο Ντε Σάντης στους δημοσιογράφους. «Υποστηρίζουμε τους ανθρώπους εδώ στη Φλόριντα ότι έχουμε δεσμούς με την Κολομβία, είχαμε μια εξαιρετική σχέση με την Κολομβία ως κράτος, όλοι ελπίζαμε ότι το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό, αλλά έχουμε ένα πρόβλημα στο δυτικό ημισφαίριο με τον μαρξισμό και τον ολοκληρωτισμό. πραγματικά εξαπλώνεται».

Αν και ο κομμουνισμός θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι έχασε τον Ψυχρό Πόλεμο, είπε ο DeSantis, εξακολουθεί να «σηκώνει κεφάλι» 25 χρόνια αργότερα. Ο Ρεπουμπλικανός προσέφερε την αλληλεγγύη του και της Φλόριντα σε όλους τους Κολομβιανούς και τους κατοίκους της Κολομβίας σε περιόδους ανησυχίας για το μέλλον της χώρας τους.

«Θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων στη Φλόριντα που είναι παθιασμένοι με την ελευθερία στο δυτικό ημισφαίριο, ιδιαίτερα στην Κολομβία, αλλά πολύ, πολύ απογοητευμένοι και πολύ, πολύ ενοχλητικοί για το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών», πρόσθεσε...

ΥΓ: Στην Ελλάδα ορδές υποστηρίζουν το κομμουνισμό χωρίς καν να το καταλαβαίνουν , μαλιστα ένα βλήμα είπε μια φορά πως δεν υπάρχει κομμουνισμός ούτε στην Ελλάδα ούτε στην Ευρώπη (!) και οι αγαπημένες έγκυρες πήγες ειναι όλες μαρξιστικές, τα δε σχολεία μαρξιστικά , τα παντα γύρω του ειναι κομμουνιστικά ακόμα και τα κόμματα που νομίζει για δεξιά και αντικομμουνιστικα , τα τελευταία χρόνια έγινε και το ίντερνετ εντελώς κομμουνιστικο τύπου σοβιετικής ένωσης, αλλα αυτός ο Νεοέλληνας που τον μάραναν οι ελληνικές σημαίες στο προφίλ και παπαγαλίζει κομμουνιστικη ψεύτικη ιστορια ως αληθινή δεν έχει καταλάβει τίποτα, δεν έχει ιδέα καν ότι τι εννοούν οι συμμορίτες με την φράση που ακούει συνεχεία "φασίστες" και έφτασε στο σημείο αυτός και ορδες Νεοέλληνες όμοιοι του να αποκαλεί με αυτη την φράση ταμπέλα για τους αντί-κομμουνιστες τους ίδιους τους κομμουνιστες (!) και τον μαρξισμό τους τύπου σοβιετικής ένωσης "κακό φασισμό" και οχι κομμουνισμό (!) δηλαδή κατηγορούν ως κακούς φασίστες τα θύματα του κομμουνισμού! τρέχα γύρευε δηλαδή με την βλακώδες λογική που έχουν ορδες που αυτο-αποκαλούνται απόγονοι αρχαίων, ενώ εχουν ανύπαρκτη λογική ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications