Τσακώνονται μεταξύ τους: κάποιος  Μόσιαλος  από London  και κάποια Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμού

Μεγάλη συζήτηση άνοιξε πάλι η ανακοίνωση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμού, που συστήνει την 4η δόση του εμβολίου στους πολίτες άνω των 60 ετών, λόγω της αυξητικής τάσης των κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα.

Για το ζήτημα της 4ης δόσης πήρε θέση ο Ηλίας Μόσιαλος με ανάρτησή του στο facebook, «αδειάζοντας» κυριολεκτικά την Επιτροπή και αναφέροντας ότι η εισήγηση δεν συνοδεύεται από την αναγκαία τεκμηρίωση: «Εφόσον δεν υπάρχουν επαρκή επιστημονικά δεδομένα τότε δεν θα έπρεπε να γίνει και η σχετική εισήγηση αυτή τη χρονική περίοδο», έγραψε .

Και συνέχισε αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Ορισμένοι επισήμαναν ότι θα μπορούν να κάνουν την τέταρτη δόση όσοι φοβούνται. Αυτός βέβαια δεν είναι επαρκής λόγος για να δικαιολογηθεί μια πολιτική, ειδικά όταν δεν υπάρχει επαρκής τεκμηρίωση. Οι αποφάσεις δημόσιας υγείας και οι ιατρικές αποφάσεις πρέπει να βασίζονται στην τεκμηρίωση και στη συστηματική ανάλυση των δεδομένων. Στη χώρα μας χρειάζεται να έχουμε επαρκή στοιχεία για το ποσοστό των συμπατριωτών μας που έχουν επαρκή ανοσοπροστασία.

Τέλος να επισημάνω ότι τα υπάρχοντα εμβόλια εξακολουθούν να είναι πολύ αποτελεσματικά όσον αφορά στην αποτροπή της σοβαρής νόσησης. Δεν είναι πολύ αποτελεσματικά πλέον όσον αφορά στην αποτροπή της ήπιας λοίμωξης και των επαναλοιμώξεων. Και αυτό ισχύει κυρίως για τις υποπαραλλαγές Β4 και Β5 της Όμικρον».

Αυτά τα ζωντανά που του πατούν like ξέρουν σε ποιον ακριβώς πατούν like? αν ξέρουν τότε ειναι συνεργοί, από το τσεκάρισμα των προφίλ μερικών απο δαύτων ειναι οι υπηρέτες του κακού, αλλά άλλοι δεν ειναι και έχουν άγνοια πραγματικότητας...

Εξωτερικοί συνεργάτες – Επιστημονικοί σύμβουλοι:

Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία του τύπου δεν ξέραμε μας εξαπάτησαν ....όταν υποστηρίζεις "συνεργάτες" αυτών που μεταξύ άλλων "εξαφάνισαν" απο το facebook ανεξάρτητες πήγες με σκόπιμη μηδαμινή απήχηση ώστε οι μάζες να βλέπουν μονο δίκες τους πήγες (το πιο απλό λέμε εκτός τα αλλα που εχουν κανει ) εξ ορισμού αυτές οι τακτικές ειναι των ύπουλων αλλα καυχιούνται για την δημοκρατία , τοτε οι ίδιοι αυτοι που υποστηρίζουν ολους αυτούς και δεκάδες έγκυρες πήγες τους ειναι υπεύθυνοι και ηθικοί αυτουργοί είτε γιατί ειναι μέρος του κακού είτε γιατί έχουν πάρει το μέρος του κακού απο την άγνοια την αφέλεια και την κατωτερότητα τους,ειναι γελοίο το γεγονός ορδες να κλαψουρίζουν για τον ηθικό ξεπεσμό και για την κατάντια και αυτοί οι ίδιοι να πατούν like σε δεκάδες σελίδες αυτών που ευθύνονται για την κατάντια τους, αυτό δεν έχει ξανα γίνει στα χρονικά της Γης διότι άπλα δεν υπήρχε ίντερνετ για να δείξει πόσο πνευματικά κατώτεροι κυκλοφορούν γύρω μας που σπεύδουν να υποστηρίξουν το κακο,και που εκτός ίντερνετ δεν τους ξεχωρίζεις εύκολα,έχουν περάσει 10 χρονια που διαθέτουν ίντερνετ αλλα αντί να βελτιωθούν απο αυτο έγιναν χειρότεροι, με άπλα λογία το ίντερνετ ανέδειξε πως πολλοι κακός λέγονται "λογικά οντά " ...

Post A Comment:

2 comments

Δήμητρα Εοακιμείπε...

Hλιας Μόσιαλος. Τον θυμάστε Έλληνες?? Σας τον θυμίζω: είναι αυτος που ΓΕΛΙΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΙΑ ΜΑΣ! Και όταν παραπονεθήκαμε για την ασέβεια του για τον τρόπο που μηλησε αυτος ο Εβραίος, βγήκαν Έλληνες πολιτικοί, σίγουρα Εβραϊκής καταγωγής, μας ειπαν ότι, ο Κ. Ηλίας Μόσιαλος είχε εκφράσει την προσωπική του γνώμη για την Θρησκια μας. Αυτά που έγραψε στο άρθρο του για τα εμβόλια, είμαι σίγουρη, ότι τα έγραψε για ξεχάσετε την ασέβεια που έδειξε για την Θρησκια μας. Α πως σας υπενθυμίζω, ότι, εάν μερικοί Έλληνες βρησκομαστε στο Ισραήλ, και τολμούσαμε να γελοιοποιήσουμε μονον πετιεχομενα του ΤΑΛΜΟΥΔ, ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΙΑΣ, ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΤΑΜΕΡΟΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ ΑΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΙΒΛΙΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΦΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ, καμμία αμφιβολία!

vasiliaείπε...

Το σχόλιο μου είναι στην προηγούμενη παράγραφο!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications