Αυτά γίνονται όταν μαζεύεις πολλά αγρίμια μαζί:  Ξύλο μετά μουσικής στα MAD VMA 2022 κάποιοι Snik και Light (vid)

Αν δεν ειναι δογματισμένοι προς την ίδια κατεύθυνση (βλέπε άναρχο-ορκ) υπάρχει κίνδυνος να σφάζονται μεταξύ τους, οπως όταν τους μαζεύουν και τους βάζουν σε ένα σπίτι τύπου Big Brother και λοιπά "παιχνίδια " στην Τελεβιζιόν ώστε τα ερπετά να βλέπουν και να μαθαίνουν πως θα στρευουν τον εναν κατα του αλλου, τρώγοντας ποπ κορν και να γελάνε βλέποντας να σφάζονται μεταξύ τους, και μετα το πρόλογο που δεν ειναι αυτούς που ζουν εκτός πραγματικότητας και κατηγορούν αυτούς που γνωρίζουν τι γίνεται ως κακούς και συνωμοσιολόγους και λοιπες φράσεις και λέξεις ταμπέλες των ερπετών :

Άμεση ήταν η αντίδραση των διοργανωτών των Mad Video Music Awards σχετικά με τα πρωτοφανή, βίαια επεισόδια που προκάλεσαν οι τράπερς Light και Snik, αμαυρώνοντας τη μεγάλη γιορτή της μουσικής.

Με σκληρή ανακοίνωσή τους τα ξημερώματα της Πέμπτης, οι διοργανωτές της εκδήλωσης γνωστοποιούν την απόφασή τους να μην προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα και να μην δημοσιοποιηθεί κανένα απολύτως απόσπασμα τραγουδιού και βράβευσης προσώπων που συμμετείχαν "στα πρωτοφανή και απαράδεκτα περιστατικά".

"Τα Mad Video Music Awards, 19 χρόνια τώρα είναι και θα συνεχίσουν να είναι η γιορτή της μουσικής που ενώνει", τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, στην τελετή των βραβείων MAD VMA 2022, ξαφνικά ξέσπασε καβγάς των γνωστών τράπερ.Συγκεκριμένα, εμπλεκόμενοι ήταν ο Snik και ο Light. Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της Τάμτα στη σκηνή, στις μπροστινές κερκίδες σημειώθηκαν επεισόδια και τσακωμοί μεταξύ των τράπερ και των σωματοφυλάκων τους, με αποτέλεσμα το act της τραγουδίστριας να διακοπεί με πρωτοβουλία του Τάσου Ξιαρχό που ήταν και υπεύθυνος για την εμφάνισή της.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η ένταση έφτασε στα ύψη, με καρέκλες να εκσφενδονίζονται, και να κρίνεται απαραίτητη η επέμβαση τρίτων.

Οι υπόλοιποι καλλιτέχνες δεν έκρυψαν την ενόχλησή τους για το περιστατικό, με την Έλενα Παπαρίζου να αποχωρεί από τον χώρο φανερα εκνευρισμένη. Η εμφάνιση της Τάμτα συνεχίστηκε μετά το τέλος του καβγά.

Και δεύτερη συμπλοκή μετά από λίγο
Μάλιστα, ενώ αρχικά έδειχναν να έχουν ηρεμήσει τα πνεύματα, τελικά μόνο αυτό δεν συνέβη αφού ήρθε ένα νέο επεισόδιο για να δημιουργήσει αναταραχή και πανικό. Μάλιστα, το δεύτερο αυτό επεισόδιο συνέβη την ώρα που η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρισκόταν στη σκηνή και επρόκειτο να βραβεύσει τον καλλιτέχνη με την καλύτερη μπαλάντα της χρονιάς.

Αυτή ήταν η Έλενα Παπαρίζου, η οποία βρισκόταν εκείνη την ώρα στα VIP καθίσματα περιμένοντας να παραλάβει το βραβείο της. Τότε όμως ήρθε η δεύτερη ένταση και ήταν τόσο πανικοβλημένη που πηδούσε από καθίσματα σε μία προσπάθεια να βρει τρόπο διαφυγής.

Την ίδια ώρα η Ιωάννα Παλιοσπύρου από μικροφώνου έκανε έκκληση για να σταματήσει το όλο περιστατικό. "Όχι βία, όχι βία" (αχαχαχα), έλεγε και ξαναέλεγε, προσπαθώντας να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Παπαρίζου: Η πρώτη ανάρτηση μετά το ξύλο στα MAD VMA –

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε μέσα από το επίσημο προφίλ της στο Facebook:
«Η μουσική υπάρχει στη ζωή μας για να μας ενώνει. Για να περνάμε καλά. Χθες ζήσαμε κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό από όσα έχουμε συνηθίσει. Λυπάμαι βαθύτατα που το 2022 υπάρχει πόλεμος, πεθαίνει κόσμος, τα νοσοκομεία είναι γεμάτα μεγάλους και παιδιά με σοβαρά νοσήματα. Αυτά με θλίβουν. Αυτά είναι σοβαρά προβλήματα. Όχι αυτό που έγινε χθες, μπροστά στα μάτια μας, μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών και κυρίως παιδιών. Το λιγότερο που οφείλαμε να κάνουμε ήταν να απομακρυνθούμε από το σημείο της έντασης για να γλιτώσουμε τα χειρότερα.Όχι στη βία. Όχι στο μίσος. Δεν τα έχει ανάγκη αυτά η κοινωνία μας.
Με αγάπη και εκτίμηση, Έλενα».
(Σαν άναρχο-goim φαίνεται με αυτές τις λέξεις που λέει, "Όχι στη βία. Όχι στο μίσος" επισης αυτά γινονται οταν ζεις μάζι βάρβαρες φυλές πους δημιούργησαν και χρησιμοποιούν τα ερπετά προς οφελος τους εις στην Γη γινονται σαν αυτα ειδικα οι γυναικές...Ελενάκι άσε αυτα τα αριστερό-κομμουνιστικα επειδή μάζεψαν και σένα μαζί με τα αγρίμια που πανε και τους χειροκροτούν ορδές όμοιο τους και τους θεωρούν και μεγα καλλιτέχνες ράτσας τυπου Φύσσα , εκτός και σε έχουν κάνει σαν τα σημιτικά μούτρα τους και σένα )

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications