Λατινοπούλου: Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να βαφτίζω μια χοντρή ως «κορμάρα»

'Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να βαπτίζω μια χοντρή ως κορμάρα΄ απάντηση: Γιατί έτσι θέλουν οι διεθνές συμμορητες της γνωστής φάρας!

«Γιατί να ζητήσω συγγνώμη αφού δεν την ενόχλησε η ανάρτησή μου»

Δύο μέρες μετά την ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου με την οποία έθεσε κάποια αυτονόητα πράγματα σχετικά με την παχυσαρκία, αλλά και μετά την σφοδρή πολιτική διαμάχη που ξέσπασε με την ΝΔ να την πετάει έξω από τις λίστες της, η νεαρή δικηγόρος έδωσε συνέντευξη και τοποθετήθηκε για το περιστατικό.

Όπως είπε: «Να ζητήσω συγνώμη γιατί; Αν είχα απέναντί μου τη Δανάη Μπάρκα θα της έλεγα να ακολουθήσει τις συμβουλές του γιατρού της και να κάνει εξετάσεις.

Τώρα, αν μου απαντούσε ότι έχει κάνει εξετάσεις και είναι καλές, που πολύ αμφιβάλλω, μπορούμε να το δούμε, γιατί δεν ξέρω με αυτά τα κιλά πώς μπορεί να είναι καλές. Άλλωστε, όπως δήλωσε και η ίδια δεν την ενόχλησε η ανάρτηση μου, συνεπώς γιατί να ζητήσω συγγνώμη;» προσθέτει.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει ξεσπάσει όλος αυτός ο σάλος επειδή έχω μάθει να μη βαφτίζω το κρέας ψάρι. Δεν ήταν Body Shaming. Χαίρομαι που έγινε όλο αυτό γιατί έτσι δόθηκε φωνή σε ανθρώπους που πάσχουν από παχυσαρκία και άνοιξε μια τεράστια συζήτηση για την υγεία», υποστήριξε μιλώντας στον Status FM, ενώ έστειλε τα περαστικά της στη Δανάη Μπάρκα, η οποία νοσεί με κορωνοϊό.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications