Η Αυστραλία υφίσταται ένα κύμα θανάτων με σχεδόν το 90% του πληθυσμού της να είναι πλήρως εμβολιασμένο [Γραφικά]

Θεωρείται ότι σχεδόν το 90% των κατοίκων της Αυστραλίας είναι πλήρως εμβολιασμένοι , αλλά παρόλα αυτά, η χώρα συνεχίζει να είναι ο πρωταγωνιστής του μεγαλύτερου κύματος θανάτων υποτίθεται από τον CovId .

Ως εκ τούτου, η Αυστραλία έχει παράσχει στον κόσμο αδιάψευστα στοιχεία ότι οι ενέσεις όχι μόνο δεν λειτουργούν, αλλά στην πραγματικότητα κάνουν τους λήπτες χειρότερους.

Τα παρακάτω γραφήματα δείχνει τον αριθμό των περιπτώσεων Covιd που αναφέρονται ανά ημέρα σε ολόκληρη την Αυστραλία από την έναρξη της τον Μάρτιο του 2020 έως σήμερα.

Όπως μπορείτε να δείτε, στις 13, 22 Ιανουαρίου, την ημέρα που η Αυστραλία κατέγραψε τον υψηλότερο αριθμό κρουσμάτων σε μία ημέρα μέχρι σήμερα, το 81% της χώρας είχε λάβει τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου και το 78% θεωρούσαν τους εαυτούς τους πλήρως εμβολιασμένους.

Αυτό δείχνει αναμφίβολα ότι οι ενέσεις όχι μόνο δεν λειτουργούν, αλλά στην πραγματικότητα μολυνθούν.

Και δηλώνουν σε παγκοσμιο επίπεδο πως τα κρούσματα ειναι στον μη εμβολιασμένο πληθυσμό. Και επίσημα στοιχεία από την Αυστραλία δείχνουν το αντίθετο.

Η κυβέρνηση της Νέας Νότιας Ουαλίας (Αυστραλία) είχε δημιουργήσει μια εβδομαδιαία στατιστική έκθεση , αλλά στη συνέχεια σταμάτησε τη δημοσίευσή της. Γιατί; λόγω του πόσο τραγικά φάνηκαν τα δεδομένα σε όσους αποφάσισαν να εμβολιαστούν.

Στην συνεχεία ορδές έλεγαν :«Τουλάχιστον το εμβόλιο με προστατεύει από τον θάνατο».

Και πάλι λάθος δυστυχώς. Το γράφημα δείχνει τον αριθμό των καταγεγραμμένων θανάτων ΔΗΘΕΝ από CovId ανά ημέρα σε ολόκληρη την Αυστραλία από την έναρξη της τον Μάρτιο του 2020 έως σήμερα.Από το νέο έτος, η Αυστραλία έχει υποστεί το μεγαλύτερο κύμα θανάτων "από τον Covιd" (και οχι απο το μπόλι) εδώ και δύο χρόνια.

«Αλλά μάλλον είναι οι ανεμβολίαστοι που πεθαίνουν», λένε οι ορδές ξάνα .

Μεταξύ 1ης και 31ης Μαρτίου 2022, η κυβέρνηση της ΝΝΟ δηλώνει ότι 195 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Αυτό αντιπροσωπεύει 8 φορές περισσότερους θανάτους από αυτούς που σημειώθηκαν κατά τους τρεις πρώτους μήνες της "πανδημίας" στη Νέα Νότια Ουαλία της Αυστραλίας, το 2020.

Από τους 195 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους τον Μάρτιο του 2022, μόνο 31 θεωρήθηκαν μη εμβολιασμένοι, αλλά ακόμη και αυτό μπορεί να μην είναι αλήθεια, επειδή η κυβέρνηση της ΝΝΟ εξακολουθεί να θεωρεί ότι ένα άτομο δεν έχει εμβολιαστεί εντός 21 ημερών απο την ένεση .

Ο μεγαλύτερος αριθμός θανάτων καταγράφηκε μεταξύ του διπλά εμβολιασμένου πληθυσμού, με 92 θανάτους, αλλά ο τριπλάσιος εμβολιασμένος πληθυσμός δεν έμεινε πολύ πίσω, με 67 θανάτους.

Ο πληθυσμός χωρίς μπόλι αντιπροσώπευε το 15,8% αυτών των θανάτων (ξέρετε τωρα πέθανε απο τροχαίο αλλα θα γράφουν απο κοβιτ), ενώ ο μερικώς εμβολιασμένος πληθυσμός αντιπροσώπευε το 2% των θανάτων. Από την πλευρά του, ο πληθυσμός με διπλό εμβολιασμό αντιπροσώπευε το 47% των θανάτων και ο πληθυσμός με τριπλό το 34%. Ο τετραπλός πληθυσμός, με έναν μόνο θάνατο, αντιπροσώπευε μόνο το 1% των θανάτων (αλλά ακόμα ειναι αρχή).Αυτό σημαίνει ότι ο εμβολιασμένος πληθυσμός στο σύνολό του αντιπροσώπευε το 84,2% όλων των θανάτων από Covιd-19 στη Νέα Νότια Ουαλία της Αυστραλίας κατά τον μήνα Μάρτιο 2022.

Με σχεδόν το 90% της Αυστραλίας να θεωρείται πλήρως εμβολιασμένο, η χώρα υφίσταται το χειρότερο κύμα θανάτων μέχρι σήμερα από την αρχή του έτους. Υπάρχουν επίσης στοιχεία ότι πεθαίνουν κυρίως οι εμβολιασμένοι, η Αυστραλία μόλις παρείχε αδιάψευστη απόδειξη ότι τα εμβόλια οχι μονο δεν λειτουργούν αλλα επιδεινώνουν την υγεία .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications