Όλοι τσιμπημένοι -  Και τρίτος νεκρός υπάλληλος στο νοσοκομείου Λέσβου  μέτα την  Νοσηλεύτρια και τον Γιατρό

Μετα το ": H ξαφνικητιδα κτύπησε δυο φόρες το ίδιο νοσοκομείο απεβίωσε ξαφνικά ο καρδιολόγος και η διευθύντρια", τωρα ξανα κτύπησε τρίτος εργαζόμενος υπάλληλος στο νοσοκομείο φεύγει σε διάστημα λίγων εβδομάδων..

Έναν ακόμη συνάδελφό τους που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, τον τρίτο μέσα σε λίγες εβδομάδες, θρηνεί η κοινότητα των εργαζομένων του νοσοκομείου της Μυτιλήνης, μετά το χαμό του Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής Φώτη Παπαλυσάνδρου και της διευθύντριας της νοσηλευτικής υπηρεσίας Σουλτάνας Ρεπάνη.

Πρόκειται για τον Γιώργο Λιακατέλλη 51 ετών ο οποίος ήταν εργάτης στην εταιρεία που στηρίζει την Τεχνική υπηρεσία του νοσοκομείου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος εργαζόμενος υπέστη καρδιακό έμφραγμα.

Αυτά γίνονται όταν οι συμμορίτες δεν "ανακατεύουν" κάλα τον γεμίστηρα της "Ρώσικης Ρουλέτας" και πάνε γέματες σφαίρες και οχι αβολίδωτες στο ίδιο νοσοκομείο με άμεσα αποτελέσματα, και οχι ένα εδώ και εκεί όπως ήσαν το αρχικό μοχθηρό σχέδιο ...

Αυτές οι εγκληματίκες ράτσες (και οχι τάχα ιδεολογία ) θα σκοτώσουν κατα λάθος και κανέναν "άνθρωπο" δικό τους όπως το πάνε βάζοντας γεμάτες σφαίρες σε κανένα χρήσιμο ηλίθιο-ορκ υπουργό τους πρόεδρο κτλ αντί για αβολίδωτες (!)

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications