ΛΕΣΒΟΣ:  H ξαφνικητιδα κτύπησε δυο  φόρες το ίδιο νοσοκομείο απεβίωσε ξαφνικά ο καρδιολόγος  και η  διευθύντρια

Απεβίωσε ξαφνικά ο καρδιολόγος Παπαλυσάνδρου ... Απεβίωσε λόγω ανακοπής το βράδυ της Δευτέρας 13 Ιουνίου ο πολύ γνωστός καρδιολόγος του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, Φώτης Παπαλυσάνδρου σε ηλικία 61 ετών.

Γεννήθηκε το 1961 στην Κύπρο και από το 1995 ζούσε στη Μυτιλήνη και υπηρετούσε ως Συντονιστής- Διευθυντής Καρδιολογικής Κλινικής του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης. Διετέλεσε πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής του Νοσοκομείου Μυτιλήνης και για περισσότερα από 10 χρόνια αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λέσβου.

Ας σημειωθεί ότι στις 9 Ιουνίου κατέληξε η διευθύντρια της νοσηλευτικής υπηρεσίας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, Σουλτάνα Ρεπάνη.

Αν και δεν υπάρχουν πληροφορίες πως είχαν κάνει το μπόλι: Για να ηταν στην θέση τους και οι δυο σημαίνει πως είχαν μπολιαστεί , επίσης η τοπική www.stonisi.gr γραφει επι λέξη στο τίτλο "Απεβίωσε ξαφνικά ο καρδιολόγος Παπαλυσάνδρου" (Απεβίωσε ξαφνικά) και τέλος πως γίνεται να ειναι ο ίδιος καρδιολόγος και να μην ξερει αν είχε θεμα καρδιάς?

Προφανως δεν είχε θέμα η ξαφνικητιδα τα κάνει αυτά , αλλα ως δια μαγείας δεν ξερουν απο τι πεθαινουν ολοι αυτοί λες και ειναι στην εποχη του μεσαιωνα ακομα , αλλα αν τους ρωτησεις απο τι πέθανε μια μουμια πριν 2000 χρόνια αμέσως θα το βρουν τα ξουραφια οι γιατροί και οι Ιατροδικαστες από τι πέθανε,δυστυχώς για αυτούς ο μαύρος θάνατος (ο νεότερος) κτυπάει και αυτούς που οικειοθελώς τσιμπήθηκαν συνήθως ,και που έβαλαν τα πετραδάκια σε ολο αυτό και έκαναν το κορόιδο και ακομα ειναι αρχή ...αναμεσα σε 5000 Γιατρούς μονο 5-10 μιλάνε και γίνονται εύκολα θύματα επειδή ειναι πολύ λίγοι χλευασμού και κυνηγιού δημοκρατικά πάντα απο τους συμμορίτες .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications