Το Τέξας ζητά βοήθεια για τον εντοπισμό του «Λυκάνθρωπου» του ζωολογικού κήπου Amarillo

Σε μια ενημέρωση μιας ήδη παράξενης ιστορίας, οι αρχές του Τέξας ζήτησαν βοήθεια για την επίλυση του μυστηρίου μιας viral φωτογραφίας που φαίνεται να δείχνει ένα μυστηριώδες δίποδο πλάσμα στην περίμετρο του τοπικού ζωολογικού κήπου.

Η φωτογραφία αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα της πόλης του Amarillo στο Facebook και σύμφωνα με τους υπεύθυνους του ζωολογικού κήπου, το άγνωστο πλάσμα καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας του δήμου στις 21 Μαΐου, περίπου μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

«Ήταν άνθρωπος με περίεργο καπέλο που του αρέσει να περπατάει τη νύχτα; Ένα μεγάλο κογιότ που στέκεται στα πίσω πόδια του; ένα τσουπακάμπρα; Είναι ένα μυστήριο που πρέπει να λυθεί για την πόλη του Amarillo», έγραψε ένας αξιωματούχος στη σελίδα Amarillo στην ανάρτηση Facebook .

Ο Michael Kashuba, διευθυντής του λούνα παρκ στην πόλη Amarillo, είπε ότι αυτό το πλάσμα βρισκόταν έξω από τον ζωολογικό κήπο. Επίσης δεν υπήρξε κανένα σημάδι απόπειρας πρόσβασης στον ζωολογικό κήπο, ενώ μέχρι στιγμής κανένας κάτοικος της πόλης δεν έχει αναγνωρίσει το μυστηριώδες πλάσμα. Τώρα οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου ζητούν από τους ανθρώπους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να βοηθήσουν στον εντοπισμό του συγκεκριμένου πλάσματος, να διευκρινίσουν την ταυτότητά του .

Αρχίζει το κυνήγι
Από την πρώτη στιγμή που δημοσιεύτηκε η είδηση ​​στο Reddit, πολλοί εκδήλωσαν μεγάλο ενδιαφέρον και θέλησαν να βοηθήσουν με τον τρόπο τους. Έτσι γρήγορα άρχισαν να αναδύονται θεωρίες ότι ήταν αναμφίβολα λυκάνθρωπος, ενώ οι πιο δύσπιστοι πρότειναν ότι θα μπορούσε να ήταν ένα άτομο που έφευγε από ένα πάρτι με στολή

Ωστόσο, υπήρχαν και εκείνοι που πίστεψαν ότι ειναι chupacabra , το θρυλικό τέρας της Λατινικής Αμερικής, με καλά τεκμηριωμένες περιπτώσεις που εκτείνονται σε μεγάλο μέρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το τσουπακάμπρα θεωρείται ζώο . Οι θρύλοι μιλούν για ένα αποτρόπαιο πλάσμα που επιτίθεται σε ολόκληρα κοπάδια, κυρίως κατσίκες, και ρουφάει το αίμα τους. Και για να το ολοκληρώσουμε, το Τέξας είναι γνωστό για τις ιστορίες με λυκάνθρωπους, Bigfoot, και τη δική του εκδοχή του Chupacabra.

Οι αναφορές παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον στο Lone Star State. Άλλωστε στο Amarillo η περίφημη συνάντηση μεταξύ λυκανθρώπων ή Dogman έγινε το 1970. Σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή, ένα πλάσμα πέταξε κυριολεκτικά από το παράθυρο της σοφίτας δύο τεράστια σκυλιά σαν κούκλες.

Δύο αστυνομικοί ανέβηκαν στη σοφίτα για να δουν τι ήταν. Όλοι έξω άκουσαν πολλούς πυροβολισμούς και μετά είδαν έναν από τους αστυνομικούς να πετάγεται από το παράθυρο. Ωστόσο, ήταν νεκρός πριν χτυπήσει στο έδαφος. Όταν όλοι έξω κοίταξαν ξανά στο παράθυρο, είδαν ένα μεγάλο πλάσμα που δεν μοιάζει με κανένα γνωστό ζώο. Έμοιαζε με μια μεγάλη άτριχη αρκούδα με μπλε γούνα, μεγάλα κόκκινα μάτια και αιχμηρά νύχια.

Ωστόσο, δεν έμεινε απολύτως τίποτα από το πλάσμα . Το σπίτι και ό,τι ήταν μέσα σε αυτό ισοπεδώθηκε από τον στρατό. Ακόμα κι έτσι, κάποιοι μάρτυρες είπαν ότι υπήρχαν ίχνη που οδηγούσαν μακριά από το σπίτι.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications