Η επικίνδυνη λατρεία της μάσκας

Αν και οι «ειδικοί» επιμένουν για το αντίθετο, τα φίμωτρα δεν λειτουργούν. Αυτό, μάλιστα, ήταν πάντα γνωστό. Τώρα υπάρχουν όλο και περισσότερες μελέτες που το επιβεβαιώνουν. Και το χειρότερο δεν είναι ότι είπαν κραυγαλέα ψέματα σχετικά με την προστασία που παρέχει έναντι ενός αναπνευστικού ιού όπως ο SARS-CoV-2, αλλά μάλλον οι μάσκες, πέρα ​​από την προστασία, μπορούν να προκαλέσουν διαφορετικούς τύπους ζημιάς, όπως αποκαλύπτουν δύο νέες μελέτες.

Τα επιχειρήματα που δόθηκαν κατά την άρση της υποχρεωτικής χρήσης των φίμωτρων σε ορισμένες περιοχές είναι τόσο λανθασμένα όσο και η υποτιθέμενη προστασία που είπαν ότι παρείχαν. Αυτό σημειώνει ο δημοσιογράφος Scott Morefield σε μια πρόσφατη στήλη που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο του Townhall .

Όπως δήλωσε επίσης ο Ian Miller, συγγραφέας του βιβλίου "Unmasked: The Global Failure of the Mandates of the Chinstraps Against Covid", οι ανακρίβειες που διαδίδονται από τους "ειδικούς" και τους συμμάχους τους στα μέσα ενημέρωσης έχουν μόνιμα διαποτίσει ένα μέρος του πληθυσμού, που αρνείται να διακόψει τη χρήση τους παρόλο που δεν υπάρχει πλέον υποχρέωση να το κάνει και παρόλο που τα επιστημονικά στοιχεία δείχνουν ότι δεν κάνουν κάμια διαφορά ή -ακόμα χειρότερα- ότι είναι επιβλαβή.

«Η πίστη στη δύναμη και την αποτελεσματικότητα των μασκών έχει γίνει de facto σατανική θρησκεία και ανυπομονούν για την επόμενη ευκαιρία να επιβάλουν την «πίστη» τους στους υπόλοιπους», λέει ο Morefield, ο οποίος προσθέτει: Αν νομίζετε ότι υπερβάλλω, σκεφτείτε ότι το Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτων (CDC) μόλις συνέστησε ξανά τη χρήση μάσκας όταν ταξιδεύετε, με βάση την εξάπλωση της ευλογιάς των πιθήκων» (ένας ιός που μέχρι τώρα είχε εξαπλωθεί κυρίως στο γκέι νυχτερινά κέντρα μέσω άμεσης επαφής με τις ανοιχτές πληγές μολυσμένων ατόμων).

Για τον Morefield, η κραυγαλέα επιμονή ότι οι μάσκες «δουλεύουν» έχει γίνει ένα από τα πιο τρελά και διεστραμμένα ψέματα σε όλη την ανθρώπινη ιστορία. «Όχι μόνο δημιούργησε ένα ψεύτικο αίσθημα ασφάλειας που αναμφίβολα οδήγησε σε περισσότερες μολύνσεις από όσες θα είχαν συμβεί διαφορετικά, οδήγησε επίσης σε χρόνια προβλήματα ομιλίας και αναπτυξιακές καθυστερήσεις στα παιδιά, ανείπωτες διαταραχές στη συνοχή της κοινωνίας, εκατομμύρια τόνους άχρηστων και άσκοπων ιατρικά απόβλητα στους ωκεανούς και τους χώρους υγειονομικής ταφής, τεράστια ψυχολογικά προβλήματα σε αμέτρητους ανθρώπους και καταστάσεις μέχρι σήμερα, ακόμη και πραγματικές ιατρικές βλάβες που ανακαλύπτονται».

Βασιζόμενος αποκλειστικά στην κοινή λογική, ο Morefield αναρωτιέται: «Εάν οι μάσκες ή η υποχρεωτική χρήση μάσκας λειτουργούσαν, δεν θα βλέπαμε ήδη ισχυρές αποδείξεις γι' αυτό, περισσότερα από δύο χρόνια αργότερα; Αν υπήρχαν τέτοια στοιχεία, δεν θα το ούρλιαζαν από τις στέγες; Αντίθετα, ήταν αρκετά ήσυχοι λόγω γραφημάτων όπως αυτά που χρησιμοποιούν τα δεδομένα του ίδιου του CDC για να συγκρίνουν την εξάπλωση του Covid σε κομητείες που είχαν εντολές μάσκας έναντι εκείνων που δεν είχαν. Το αποτέλεσμα? Καμία διαφορά».

Ως παράδειγμα, αναφέρει μια μελέτη του Πανεπιστημίου του Λούισβιλ που δημοσιεύτηκε τον Μάιο του 2021, η οποία διαπίστωσε ότι οι εντολές μάσκας και η αυξημένη συμμόρφωση που προέκυπταν από αυτές «δεν προέβλεπαν χαμηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης όταν η εξάπλωση της κοινότητας ήταν χαμηλή (ελάχιστη). ) ή υψηλή (μέγιστη)». Η μελέτη, η οποία χρησιμοποίησε δεδομένα CDC σε πολλές εποχές, διαπίστωσε ότι η χρήση μάσκας και οι εντολές "δεν σχετίζονται με μειωμένη εξάπλωση του SARS-CoV-2 μεταξύ των πολιτειών των ΗΠΑ".

Ούτε στα σχολεία είναι χρήσιμη η χρήση . Υπό αυτή την έννοια, ο Morefield αναφέρει την έρευνα του Ambarish Chandra, από το Πανεπιστήμιο του Τορόντο, και της Δρ. Tracy Hoeg, από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, που δημοσιεύτηκε στο The Lancet με τίτλο: «Review of pediatric case of covid-19 in counties with και χωρίς απαιτήσεις σχολικής μάσκας-Ηνωμένες Πολιτείες, από 1 Ιουλίου έως 20 Οκτωβρίου 2021». Στα αποτελέσματα αυτής της μελέτης, οι συγγραφείς καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι «δεν υπάρχει διάφορα».

Το πιο ανησυχητικό, επισημαίνει ο Morefield, είναι ότι τα αναδυόμενα στοιχεία επιβεβαιώνουν αυτό που πολλοί από εμάς υποπτευόμασταν από τότε: την πιθανότητα οι μάσκες να βλάπτουν ενεργά τους ανθρώπους. Ως παράδειγμα, επισημαίνει τη μελέτη παρατήρησης που δημοσιεύτηκε τον περασμένο Φεβρουάριο στο περιοδικό «Medicine», η οποία συγκρίνει τα ποσοστά θνησιμότητας από τον Covid-19 στις κομητείες του Κάνσας κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της πανδημίας το 2020. Με τίτλο «The effect Foegen: A mechanism by which chinstraps συμβάλλουν στο ποσοστό θνησιμότητας από τον Covid-19», η εργασία με επικεφαλής τον γερμανό γιατρό Zacharias Fögen, ανέλυσε «αν η υποχρεωτική χρήση επηρέασε το ποσοστό θνησιμότητας στο Κάνσας».

Το πιο σημαντικό συμπέρασμα του εγγράφου είναι το εξής: «… Σε αντίθεση με την αποδεκτή ιδέα ότι λιγότεροι άνθρωποι πεθαίνουν επειδή τα ποσοστά μόλυνσης μειώνονται χάρη στις μάσκες, αυτό δεν συνέβη… Τα αποτελέσματα αυτής της μελέτης υποδηλώνουν έντονα ότι οι εντολές των μασκών στην πραγματικότητα προκάλεσε περίπου 1,5 φορές τον αριθμό των θανάτων ή ~50% περισσότερους θανάτους σε σύγκριση με τις εντολές χωρίς μάσκα».

Η μελέτη θεώρησε ότι το λεγόμενο «φαινόμενο Foegen», όπου τα υπερσυμπυκνωμένα σταγονίδια που παγιδεύονται από τις μάσκες εισπνέονται ξανά και εισάγονται βαθύτερα στην αναπνευστική οδό, θα μπορούσε να ευθύνεται για την αύξηση του ποσοστού θανάτου από τον Covid.

Ο Morefield αναφέρει επίσης μια άλλη μελέτη που δημοσιεύθηκε τον Απρίλιο στο περιοδικό Cureus, η οποία συνέκρινε τη χρήση μάσκας σε όλη την Ευρώπη κατά τη διάρκεια της πανδημίας και δεν βρήκε αρνητική συσχέτιση μεταξύ της χρήσης μάσκας και των κρουσμάτων COVID-19 και των θανάτων. covid-19. Αυτή η έρευνα παραδέχτηκε ότι βρήκε μια «μέτρια θετική συσχέτιση μεταξύ της χρήσης μάσκας και των θανάτων στη Δυτική Ευρώπη», η οποία «υποδηλώνει ότι η καθολική χρήση μάσκας μπορεί να είχε ακούσιες επιβλαβείς συνέπειες».

Ο δημοσιογράφος ρωτά: Γιατί δεν υπάρχουν αισθητά χαμηλότερα ποσοστά θνησιμότητας και μόλυνσης σε μέρη που επέβαλαν περιορισμούς σε σύγκριση με εκείνα που δεν έχουν κάνει σχεδόν τίποτα; «Δεν υπάρχουν, γιατί αυτό ήταν ένα γιγάντιο σπίτι από χαρτιά που πέφτει συνέχεια. Ας φροντίσουμε να μην ξαναχτιστεί».

Από την πλευρά του, ο Μίλερ πιστεύει ότι, κατά βάθος, η συζήτηση για μάσκες περιστρέφεται γύρω από την ιδεολογία. Υπό αυτή την έννοια, θυμηθείτε ότι εδώ και χρόνια οι «ειδικοί» επέκριναν τη σημασία των μασκών και κυριολεκτικά γελούσαν . «Η ιδεολογία και η ομαδική σκέψη έχουν γίνει τόσο σημαντικές και διάχυτες μεταξύ των «ειδικών» που εγκαταλείπουν εύκολα τις προηγούμενες θέσεις τους για να συμμορφωθούν με αυτό που αναμένεται από αυτούς πολιτικά», παρατηρεί.

Ο συγγραφέας του βιβλίου "Unmasked: The Global Failure of Mask Mandates Against Covid" υπογραμμίζει ότι η πραγματική επιστήμη πάντα επιβεβαίωνε ότι οι μάσκες δεν χρησιμεύουν για να σταματήσουν τη μετάδοση ιών του αναπνευστικού. «Ωστόσο, ειδικοί, ΜΜΕ και πολιτικοί σε όλο τον κόσμο επέβαλαν τη χρήση μασκών στον πληθυσμό. Κάναμε το πείραμα, δοκιμάσαμε τις μάσκες παντού. Και όλα τα διαθέσιμα τεστ συνεχίζουν να επιβεβαιώνουν ότι δεν λειτουργούν», γράφει.

Για το λόγο αυτό, ο Miller καταλήγει στο συμπέρασμα ότι οι δικαιοδοσίες και οι σχολικές περιφέρειες που συνεχίζουν να επιβάλλουν τη χρήση της μάσκας με βάση την παραπληροφόρηση και τον φόβο, συμμετέχουν σε ένα θέατρο ντροπής. «Οι «ειδικοί» που συνεχίζουν να πιέζουν τη χρήση μόνιμων μασκών είναι επικίνδυνοι, ανίκανοι ή διανοητικά ανέντιμοι.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications