ΑΚΚΕΛ  «Για την μισάνθρωπη υποκρισία   δαιμονικού τύπου  των εκτρωσιολάγνων και εμβολιολάγνων»

«Όταν πρόκειται για εμβόλια δεν έχουμε δικαίωμα στον έλεγχο του σώματός μας αλλά για τις εκτρώσεις έχουμε... »

Το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας – ΑΚΚΕΛ καταδικάζει την υποκρισία όσων υποστηρίζουν τις αμβλώσεις αλλά ταυτόχρονα υποστήριζαν τους υποχρεωτικούς και εξαναγκαστικούς εμβολισμούς.

Με δελτίου Τύπου το κόμμα θίγει το υποκριτικό αυτό παράδοξο λέγοντας χαρακτηριστικά «Με ποια λογική ή ηθική στο όποιο σύστημα αξιών έχουν αυτοί, μία γυναίκα έχει δικαίωμα ελέγχου στο σώμα της σε σημείο που να κάνει έκτρωση με αποτέλεσμα την αφαίρεση της ζωής ενός αγέννητου παιδιού και ένας πολίτης (άνδρας ή γυναίκα) να μην έχει δικαίωμα ελέγχου του σώματός του και στο δικό τους σύστημα αξιών αυτοί να μην του αναγνωρίζουν το δικαίωμα να μην εμπιστεύεται διεφθαρμένους πολιτικούς, mediaδες και πτυχιούχους Ιατρικής που παρουσιάζονται ως γιατροί και να μην έχει δικαίωμα να ασκήσει έλεγχο στο σώμα του με την απόρριψη των εμβολίων;»

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

«Η απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου των Ηνωμένων Πολιτειών να αφήσει την κάθε Πολιτεία να διαμορφώσει νομικά τις συνθήκες που επιτρέπεται ή απαγορεύεται η έκτρωση στην επικράτειά της, αποκάλυψε μία πρωτοφανή υποκρισία που συνδέεται άμεσα με την μισάνθρωπη λύσσα των εμβολιολάγνων, που θέλουν να υποχρεώσουν όλους μας να κάνουμε τα πειραματικά φαρμακευτικά σκευάσματα που τα ονομάζουν εμβόλια.

Βλέπουμε διαρκώς μία σχεδόν δαιμονική εμμονή σε αυτό που ονομάζουν “δικαίωμα ελέγχου στο σώμα της” που έχει μία γυναίκα, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία αυτών (αν όχι όλοι) έδειξαν πριν από μερικούς μήνες παρόμοια εμμονή, σε σημείο λύσσας, κατά οποιασδήποτε δυνατότητας ενός ανθρώπου να έχει έλεγχο του σώματός του και να αρνηθεί να κάνει υποχρεωτικά τα πειραματικά “εμβόλια”, για τα οποία τώρα έχουν βγει περισσότερα καταδικαστικά στοιχεία που επιβεβαιώνουν τους αρχικούς φόβους σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό.

Με ποια λογική ή ηθική στο όποιο σύστημα αξιών έχουν αυτοί, μία γυναίκα έχει δικαίωμα ελέγχου στο σώμα της σε σημείο που να κάνει έκτρωση με αποτέλεσμα την αφαίρεση της ζωής ενός αγέννητου παιδιού και ένας πολίτης (άνδρας ή γυναίκα) να μην έχει δικαίωμα ελέγχου του σώματός του και στο δικό τους σύστημα αξιών αυτοί να μην του αναγνωρίζουν το δικαίωμα να μην εμπιστεύεται διεφθαρμένους πολιτικούς, mediaδες και πτυχιούχους Ιατρικής που παρουσιάζονται ως γιατροί και να μην έχει δικαίωμα να ασκήσει έλεγχο στο σώμα του με την απόρριψη των εμβολίων;

Δεν υπάρχει καμία λογική και καμιά ηθική σε αυτό. Ξεκάθαρα πράγματα. Υπάρχει μόνο υποκρισία και δαιμονικού τύπου εμμονή κατά της ανθρώπινης ζωής.

Η έκτρωση έχει ως μοναδικό αποτέλεσμα και στόχο την αφαίρεση της ζωής ενός παιδιού που δεν γεννήθηκε ακόμη και είναι παντελώς απροστάτευτο. Η μη λήψη του εμβολίου όμως για τον κορονοϊό όχι μόνο δεν έχει μοναδικό αποτέλεσμα ότι αυτός που δεν το παίρνει θα κολλήσει τους πάντες γύρω του και θα προκαλέσει τον θάνατό τους, αλλά αντίθετα τώρα αποδεικνύεται ακόμη ισχυρότερα, ότι οι μη εμβολιασμένοι έχουν καλύτερη ανοσία. Ενώ πολλοί εμβολιασμένοι ήταν γνωστό από την αρχή ότι θα έχουν προβλήματα υγείας και ότι τα εμβόλια δεν δοκιμάστηκαν σωστά και τα στοιχεία σχετικά με αυτά είναι σε μεγάλο βαθμό Απόρρητα με ευθύνη της Κομισιόν.

Το να επιτρέπεται μία έκτρωση για λόγους υγείας ή άλλους συγκεκριμένους λόγους είναι άλλο θέμα, αλλά δεν είναι δυνατόν και είναι αλητεία και υποκρισία να λέει κάποιος ότι έχει δικαίωμα να αφαιρέσει τη ζωή ενός απροστάτευτου αγέννητου παιδιού για να έχει έλεγχο στο σώμα, αλλά να μην αναγνωρίζει έλεγχο σε άλλους στο σώμα τους και να τούς υποχρεώνει να κάνουν τα πειραματικά φαρμακευτικά σκευάσματα που ονομάζονται “εμβόλια”.»

Post A Comment:

1 comment

Γιώργοςείπε...

Εύλογη η απορία! Τί απάντηση θα δώσουν οι ιθύνοντες;

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications