Μια γυναίκα σκοτώνει τον σύντροφό της και τον διαμελίζει με τη βοήθεια των δύο γιων της χασάπη για κακοποίηση της κόρης της

Μια γυναίκα ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον σύντροφό της και στη συνέχεια διαμέλισε το σώμα του στη Villa Fiorito της Αργεντινής, αφού ο άνδρας καταγγέλθηκε για κακοποίηση της βιολογικής του κόρης και της θετής κόρης του.

Ο Daniel Tomás Silvero, 56 ετών, είχε κατηγορηθεί για πρώτη φορά το 2010 για κακοποίηση. Ωστόσο, η υπόθεση κουκουλώθηκε απο την "ανεξάρτητη δικαιοσύνη" (σαν της Ελλαδας που καλυπτει παιδεραστες) . Το 2019, ο Silvero έλαβε άλλη μια καταγγελία εναντίον του για σ@ξουαλική επίθεση, αυτή τη φορά κατά της 12χρονης κόρης της τελευταίας του συντρόφου, Laura Marcela Campos, 47 ετών και παλι δεν εγινε τιποτα το 2019, και η οποία κρατείται μαζί με τα παιδιά της αφού ομολόγησε την ενοχή της για φόνο.

Η γυναικά του και οι δύο γιοι του, ηλικίας 27 και 21 ετών, συνελήφθησαν την περασμένη Παρασκευή ως ύποπτοι ότι δολοφόνησαν και τον τεμάχισαν , τα λείψανα του οποίου βρέθηκαν στη μέση του δρόμου το πρωί της Πέμπτης.

Η έρευνα ξεκίνησε το πρωί της περασμένης Τετάρτης, αφού μια ομάδα εργαζομένων στην καθαριότητα εντόπισε δύο ακρωτηριασμένα ανθρώπινα πόδια σε έναν δρόμο. Τα υπολείμματα βρέθηκαν μέσα σε μια σακούλα σκουπιδιών και ήταν καλυμμένα με ασβέστη.

Στη συνέχεια, η αστυνομία συμβουλεύτηκε τις αναφορές για αγνοούμενους και κατέληξε στο όνομα του Silvero, για τον οποίο δεν είχε ακουστεί τίποτα από την 1η Ιουνίου. Η Laura Marcela ήταν η τελευταία που είδε το θύμα ζωντανό και αρχικά εξήγησε στην Αστυνομία ότι δεν είχε επιστρέψει από τη δουλειά εκείνη τη νύχτα. Ωστόσο, οι εικόνες κάμερας ασφαλείας την διέψευσαν, αφού καταγράφηκε μετά τις 20:00 εκείνη την ημέρα να φτάνει στο σπίτι με ένα λευκό αυτοκίνητο.

Οι ασυνέπειες στην αφήγηση της και άλλα στοιχεία οδήγησαν στη σύλληψη της γυναίκας και των δύο γιων του κρεοπώλη, ηλικίας 21 και 27 ετών. Ενώπιον της Αστυνομίας, η γυναίκα υπέδειξε ότι ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον σύντροφό της και στη συνέχεια διαμέλισε το σώμα του και πέταξε το κομμένο πτώμα σε διάφορα σημεία. Σύμφωνα με πηγές της υπόθεσης, εκτός από την παραδοχή της ενοχής της, είπε ότι ήταν αφόρητο να ζει με αυτόν, τον οποίο αποκαλούσε ως βίαιο κακοποιό και ότι δεν μπορούσαν να αφήσουν την κόρη τους μόνη μαζί του.

Μετά από υποδείξεις, το απόγευμα της Παρασκευής βρέθηκε το κεφάλι του θύματος σε ρέμα. Επιπλέον, άλλα υπολείμματα βρέθηκαν στην περιοχή γύρω από αυτό το μέρος.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications