Ένα 11χρονο κορίτσι αναγκάστηκε να παντρευτεί τον βιαστή της στις Ηνωμένες Πολιτείες

Μια Αμερικανίδα, θύμα κακοποίησης, έμεινε έγκυος σε ηλικία 10 ετών και έπρεπε να παντρευτεί τον βιαστή της για αποφύγει για θρησκευτικούς λογούς (άγνωστο τι θρησκεία υποστηρίζει ).

Όταν ήταν μόλις 11 ετών, η Σέρι Τζόνσον ανακάλυψε ότι θα έπρεπε να παντρευτεί τον βιαστή της, ένα 20χρονο μέλος της εκκλησίας της.

Μετά από αρκετούς βιασμούς, το θύμα έμεινε έγκυος σε ηλικία 10 ετών, γεγονός που οδήγησε τις αρχές να αρχίσουν να υποψιάζονται οτι έπεσε θύμα βιασμού. Ωστόσο, όπως εξηγεί, ήταν η ίδια του η οικογένεια που προσπάθησε να προστατεύσει τον βιαστή παντρεύοντας τον επειδή ήταν μέλη της ίδιας θρησκευτικής εκκλησίας.

«Η μαμά μου με ρώτησε αν ήθελα να παντρευτώ και της είπα ότι δεν ήξερα. Τη ρώτησα τι ήταν ο γάμος, πώς έπρεπε να ενεργώ ως σύζυγος», εξηγεί η Σέρι στην καθεστωτική New York Times, και προσθέσει: «Η μητέρα μου μου είπε ότι έπρεπε να παντρευτώ και παντρεύτηκα».

Η καθεστωτική εφημερίδα προσθέτει ότι ένας κυβερνητικός γραμματέας στην πόλη Τάμπα αρνήθηκε να εκδώσει την άδεια γάμου, παρόλο που ο γάμος παιδιών είναι νόμιμος σε αυτή την πολιτεία. Ο γάμος τους, ως εκ τούτου, έγινε στην παρακείμενη κομητεία Pinellas.

Αφού παντρεύτηκε, η Σέρι Τζόνσον δεν μπορούσε να πάει στο γυμνάσιο όπως οι υπόλοιποι συμμαθητές της, αφού έπρεπε να περάσει την εφηβεία της φροντίζοντας τα παιδιά που απέκτησε ως αποτέλεσμα των βιασμών, συνολικά εννέα (!). «Ήταν μια τρομερή ζωή», εξηγεί.

Τώρα, ως ενήλικας, το θύμα είναι μέρος μιας εκστρατείας για τον τερματισμό των γάμων παιδιών (!), που επιτρέπεται σε πολλές πολιτείες των ΗΠΑ.

Στη Φλόριντα, οι γάμοι με ανηλίκους επιτρέπονται αρκεί να έχουν την άδεια ενός ενήλικα. Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο μέσο, ​​μεταξύ 2000 και 2010, πάνω από 167.000 νέοι κάτω των 17 ετών παντρεύτηκαν σε 38 πολιτείες των ΗΠΑ.

Αυτή ειναι η πρόοδος των συμμοριτών οι οποίοι έχουν και τάσεις παιδεραστίας, πίσω στο μεσαίωνα ξανα όπως στο Ισλάμ ! με γάμους ανηλίκων καλύπτουν την παιδεραστία τους και ταυτόχρονα διαιωνίζουν την ράτσα τους ολες αυτες φυλές του κακου, και οπως γραφουν στο Aboda Zara (Avodah SARA) 37α: «Ένα κορίτσι τριών ετών και μιας μέρας είναι κατάλληλο για ζευγάρωμα.» (!) κάλο ύπνο σε αυτούς που κοιμούνται και δεν έχουν επίγνωση τι γινεται, και κανει λέει εκστρατεία για τον τερματισμό των γάμων παιδιών αυτη που παντρεύτηκε τον βιαστή της! δηλαδή το πιο ακατάλληλο άτομο...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications