Γκέιτς: «Στα επόμενα 20 χρόνια θα έχουμε νέες πανδημίες είτε φυσικές είτε… σκόπιμες»!

«Με 5% θνησιμότητα έρχεται το τέλος των κοινωνιών»

Σε νέες δηλώσεις προχώρησε ο γνωστός υπερασπιστής των υποχρεωτικών εμβολιασμών Μπιλ Γκέιτς, σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Νέα Υόρκη με τις οποίες «προβλέπει» νέες πανδημίες είτε «φυσικές» είτε «σκόπιμες» στα επόμενα 20 χρόνια!

Λέει μάλιστα πως είμασταν πολύ τυχεροί με τον κορωνοϊό καθώς είχε ποσοστό θνησιμότητας μόλις 0,2% αν είχε 5% θα ήταν το τέλος των κοινωνιών!

”Ο κόσμος ήταν τυχερός με τον κορονοιό! Ο ιός δεν ήταν τόσο επικίνδυνος τελικά. Θα μπορούσε να ήταν πιο θανατηφόρος”.

”Υπάρχουν 20 εκατομμύρια θάνατοι παγκοσμίως σε αυτήν την πανδημία και ένα εκατομμύριο θάνατοι στις Ηνωμένες Πολιτείες, και θα μπορούσε να ήταν πολύ πιο θανατηφόρος», ενώ είπε, «Είμαστε τυχεροί που το ποσοστό θνησιμότητας ανά περίπτωση είναι 0,2 τοις εκατό».

Ο Μπιλ Γκέιτς προειδοποίησε επίσης ότι δεν πρέπει να υπολογίζουμε σε παρόμοιες πιθανότητες κατά την επόμενη παγκόσμια πανδημία.

Ο Γκέιτς είπε: ”Αν εμφανιστεί ένας άλλος ιός με παρόμοια λοιμογόνο δύναμη αλλά πολύ υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας, για παράδειγμα, εάν υπάρξει απώλεια ζωής 5%, θα μπορούσε να είναι το τέλος της κοινωνίας’‘, ενώ είπε, ”Η πιθανότητα μιας άλλης πανδημίας , είτε φυσικά είτε σκόπιμα, είναι 50 τοις εκατό στα επόμενα 20 χρόνια”.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications