Πως ειναι δυνατόν μια ολόκληρη χώρα να τρώει την παραμυθά και να νομίζει ότι θα γίνει πόλεμος με την Τουρκιά?

Ο σύμβουλος του Ρ.Τ.Ερντογάν «βλέπει» έναν «ολοκληρωτικό πόλεμο» ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία.Ο απόστρατος αντιπτέραρχος μίλησε εκτενώς για την σημασία της «αεροπορικής υπεροχής» αλλιώς θεωρεί πως η Τουρκία θα έχει σοβαρές απώλειες.

«Χωρίς διασφάλιση της αεροπορικής υπεροχής δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί στρατιωτική επιχείρηση. Ακόμη και αν γίνει θα έχει πολύ μεγάλες απώλειες. Αυτές τις απώλειες πρέπει πάντοτε να τις υπολογίζουμε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο λέμε πώς πρέπει να έχουμε αεροπορική υπεροχή. Για να μη γίνουν μάρτυρες οι άνθρωποι μας στο έδαφος» δήλωσε. Μπλα μπλα μπλα....

Στην Ελλάδα τα ίδια, καλλιεργούν κλίμα δήθεν πόλεμου και ορδές ψευδό-ειδικών που δεν καταλαβαίνουν τίποτα και μιλάνε για μια χώρα λες και ειναι ενα άτομο που κανει κουμάντο απο μονο του, κάνουν και αναλύσεις που έτσι και τους ακούσει ένας λογικό ον για 5 λεπτά εχει χάσει το 10% απο την νοημοσύνη του με ηλιθιότητες που λένε (είπαμε λογικό ον διοτι πολλοι δεν εχουν λογικη αρα δεν χανουν κατι) ερχεται και ο καθε βλάκας και λέει δεν βάζετε για τα ελληνοτουρκικα και τον χαμό που γίνεται! ναι θα βάζουμε προπαγάνδες τους γιατί οι μάζες έχουν πάθει εξάρτηση στο ψέμα και δεν μπορούν, μας τελείωσε η κάκια Γερμανία (τώρα που εβαλαν την Χ΄Α φυλακή ) που δηθεν κανει κουμάντο σε όλη την Ευρώπη και επιβάλει μετρά στην Ελλάδα (οπως τους έλεγε ο σούπερ πατριώτης Τράγκας, και λοιποί ραγιάδες Νεοέλληνες που ταιζουν χρημα οι συμμορητες ) ενώ ειναι υπό μασονική κατοχή απο το 1945 και απο το 1950 περισσότεροι οι ψευδό-Γερμανοί ειναι τουρκικής καταγωγής (και οχι γνησιου ευρωπαικου γενους οπως ηταν πριν το 1945) και το έριξαν πάλι στην παραδοσιακή τακτική περί πόλεμου Ελλάδας Τουρκιάς μεχρι και το παπαδαριό ειχαν επιστρατέυσει απο το 2010!

Τουρκιά : Η γνωστή φυλή κάνει κουμάντο από την εποχή που πήραν την εξουσία δια της βίας με το Κέμαλ και άρχισαν και έσφαζαν μη βάρβαρες φυλές (όσους ειχαν απομείνει )
Ελλάδα : Μια από τα ίδια από το 1940-1950, έχασαν την εξουσία για λίγο με την "κάκια χούντα" αλλα στο πόπολο εκτός τα τερατώδες ψέματα λένε πως και ο Παπαδόπουλος ηταν της CIA ώστε το πόπολο χαμηλής νοημοσύνης και περιορισμένης αντίληψης που ζει και σκέφτεται όπως τα ζώα (λόγο ράτσας) που απόμεινε μετα τις σφαγές του 1940-1950 να νομίζει πως ειναι όλοι του συστήματος και δικοί τους και δεν έχουν καμιά ελπίδα, έβαλαν μέχρι και τους ψευδό-πατριώτες προ ετών να λενε πως ακόμα και η Χ.Α ηταν του συστήματος ενώ μονο αυτήν κατηγορούσαν οι άναρχο-σελίδες τους τυπου Ανθελληνισμός ελληνικος Βοθρος κτλ κτλ αλλά ως δια μαγείας ουδείς έβλεπε τίποτα παρα το γεγονος ότι ησαν όλα δήμοσια ...

Ενα δείγμα σε μασονική σελίδα που καθοδηγεί τους λεγόμενους antifa από το μακρινό 2014 ότι ψέματα έβαζαν εδώ για τους χρήσιμους άναρχο-ηλίθιους (χρήσιμα goim όπως τα λενε στην γλωσσά αλλα για ορδες ειναι φυσιολογικοι ανθρωποι και δήθεν ιδεολογία ) μέτα απο λίγο το εβαζαν όλες οι άγκυρες πήγες τους αλλα κοιμηθείτε ήσυχα αυτα ειναι θεωρίες συνωμοσίας επειδή ειστε ανίκανοι να δείτε τι γίνεται ακομα και στην εποχη που τους βλεπεις δημοσία μεσώ ίντερνετ :

Αυτό το να ακούν τι λενε οι συμμορίτες για τους εχθρούς τους και οχι ουδετερους και να το κανουν δεδομένο ενώ ειναι ψέματα σε ξεπερνάει, ενα λογικό ον δεν θα ρωτήσει πότε τους εχθρούς για να μάθει την αλήθεια αφου ειναι δεδομένο ότι θα λένε ψέματα ..

2022: Έρχεται πόλεμος με την Τουρκιά (!) τα ίδια έλεγαν και το 2010 ακόμα και τα προβατα θα ειχαν ξυπνήσει αν τους έλεγαν το ίδιο παραμύθι επί 10 έτη, μήπως έχασαν την εξουσία οι συμμορίτες στην Ελλάδα και την θελουν πίσω όπως στην Γερμανία του 30,και θα βάζουν την Τουρκια να κανει εισβολη στην Ελλαδα οπως την εβαλαν στην Κυπρο και δεν το έχουμε καταλάβει?

Οι μάζες κατάντησαν αρνητές της πραγματικότητας να τους λες την αλήθεια και οχι τα εθνοπατριωτικά συμμορίτικα ψέματα και οχι μονο να μην πατούν like αλλα και σε λένε και ανθέλληνα (!) θελουν άτομα τύπου Τράγκα που τον ταΐζουν οι συμμορίτες να λεει τα παραμυθία τους υπό πατριωτική σημαία, οπως κανουν και δεκάδες ψευδό-πατριωτικές σελίδες ακόμα και χωρίς να τους ταΐζουν οι συμμορίτες, διότι ανήκουν σε Νεοέλληνες αμφίβολου γένους με κρητική αντίληψή 0 , απο το 2014 τους βλέπουμε να λένε τα ίδια με τους άναρχο-συμμορίτες σε πληθώρα θεμάτων αλλα όλες να έχουν κόσμο ως μεγα πατριωτικές σελίδες διότι άπλα ειναι σαν αυτούς οι περισσότεροι εις στο ελλαδικό χώρο,τουτέστιν έχουν ίδια λογική και αντίληψη .

Οι έγκυρες πήγες που διαβάζουν μάλιστα βάζουν τον φίλο τους τον Ερντογάν να λέει τα ίδια με τους αναρχο-συμμορητες αφού βάζουν τέτοια σε αυτες τις εγκυρες πηγες τους ειναι σίγουρο ότι οι ίδιοι ειναι πίσω απο όλα αυτά :

Μερικές μονο που χάνεις καθε επαφή με την πραγματικότητα εκτός τον εκφυλισμό της ίδιας της λογικής, και για να ειναι αυτές στην πρώτη θέση καταλαβαίνει κάνεις το πνευματικό επίπεδο του μέσου Νεοέλληνα που υποστηρίζει ομοιου του , ομολογουμένως δεν μπορείς να περιμένεις φως στον ορίζοντα με έναν τέτοιο κουτοπόνηρο και χαμηλής νοημοσύνης και δογματικό λαό, συνεπώς το πρόβλημα ειναι ο ίδιος ο πληθυσμός αυτης της χωρας στην πλειοψηφία του...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications