Αυτά γίνονται όταν οι γυναίκες κάνουν παιδιά με αγρίμια:17χρονος σάπισε στο ξύλο τη μάνα του μέσα σε καφετέρια

«Εύχομαι να βγάλεις τον καρκίνο» φώναζε στη μάνα του και την γρονθοκοπούσε

Φρίκη προκαλεί η αδιανόητη επίθεση που δέχτηκε μια 44χρονη γυναίκα από το ίδιο της το παιδί, μέσα σε καφετέρια της Μυκόνου, το βράδυ του Σαββάτου.

Οι θαμώνες της καφετέριας στα Ματογιάννια, «πάγωσαν» όταν είδαν ξαφνικά το ανήλικο αγόρι να σηκώνεται από την καρέκλα του και να αρχίζει να βρίζει με χυδαίες εκφράσεις την μητέρα του. Ο 17χρονος άρχισε να καταριέται την 44χρονη γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο και της φώναζε μπροστά στα δύο αδέρφια του αλλά και στα έντρομα μάτια όσων βρέθηκαν μπροστά στο περιστατικό: «Εύχομαι να βγάλεις τον καρκίνο» φέρεται να της είπε μεταξύ των άλλων.

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, ο μαινόμενος ανήλικος επιτέθηκε στη μητέρα του και την γρονθοκόπησε στο πρόσωπο. Η γυναίκα προσπάθησε να συγκρατήσει το παιδί της, ωστόσο εκείνος άρχισε να τρέχει στα σοκάκια του νησιού.

Σημειώνεται ότι η 44χρονη βρισκόταν για διακοπές στο νησί με τα τρία παιδιά της, ενώ ο καβγάς ξέσπασε για ασήμαντο λόγο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα υπέβαλλε μήνυση στον 17χρονο, ενώ εκείνος φέρεται να έφυγε από το νησί με καράβι.

Ήταν κάλο παιδί με αρχές και μορφωμένος ! καλα λένε οι οι υποχθόνιοι άριοι για απολίτιστους βάρβαρους που νομίζουν πως ειναι πολιτισμένοι επειδή τους έδωσαν πτυχία και μιλάνε στην υποκριτική γλωσσά του πληθυντικού που ονομαζουν ευγένεια, η δε μανα του δεν έχει ίδεα οτι με το να κανεις παιδια με φιδια γεννας φιδια ουτε για φυλετική υγεια θα εχει ακουσει κατι (ναζιστικες θεωριες της ειπαν!ναι αυτοι που ηταν 100 χρονια μπροστά έλεγαν θεωρίες ) ουτε ότι ο χαρακτήρας /πνεύμα προϋπάρχει ήδη και δεν ειναι αποτέλεσμα πως θα μεγαλώσει κάποιος/α θεωριες συνομωσιας της ειπαν ! ... σαν να λέμε πως βλέπει κάποιος να πέφτει και να σπάει ενα ποτήρι και να το λεει σε άλλον που δεν το είδε και αυτός ο άλλος να λεει οτι επειδή δεν το είδε αυτός ειναι θεωρίες συνωμοσίας και αυτόματα δεν υπάρχει το γεγονός!!! η παράνοια της παράνοιας ! αυτός ειναι πολιτισμός των βάρβαρων και απολίτιστων που ειναι και δημοκρατες με το ιδιο κακο και ύστερα απορούν γιατι ο κόσμος πάει απο κακό στο χειρότερο , ακομα στο μεσαίωνα θα ηταν (οπως ηταν επι 2 αιωνες τοσες ζωες εζησαν και δεν εκαναν καμια προοδο), αν δεν είχαν γεννηθεί πνευματικά ανώτεροι μετα το 1800 να φέρουν την τεχνολογία ...

Αυτά γίνονται όταν δεν μπορουν να ξεχωρίσουν το κακό διότι δεν ειναι οι ιδιοι αρκετά κάλοι και αγαθοί για να δουν το αντίθετο του κάλου :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications