Ο Έλον Μασκ ρώτησε τον Γενικό Εισαγγελέα του Μπάιντεν γιατί ζήτησε να κρατηθεί ιδιωτική η λίστα πελατών του Τζέφρι Έπσταϊν

Ο Έλον Μασκ συνεχίζει να εκφράζει τη γνώμη του χωρίς κομμουνιστο-δημοκρατική λογοκρισία και ρώτησε το Υπουργείο Δικαιοσύνης του Μπάιντεν (DOJ) στο Twitter γιατί ζήτησαν να κρατήσουν ιδιωτική τη λίστα πελατών του Τζέφρι Έπσταϊν κατά τη διάρκεια της δίκης της συζύγου του, Γκισλέιν Μάξγουελ.

Σε μια σειρά από tweets το Σαββατοκύριακο, αμφισβήτησε γιατί την κυβέρνηση που δεν ήθελε τα ονόματα που κατέθεσε ο Maxwell κατά τη διάρκεια της δίκης να έρθουν στο φως, υποδηλώνοντας ότι ήταν "περίεργο" το γεγονός ότι οι πληροφορίες δεν είχαν καν διαρρεύσει στο κοινό. .

Ο Μασκ σχολίασε την κατάσταση "πράγματα που δεν θα δω ποτέ στη ζωή μου" με φωτογραφίες ενός δράκου, δεινοσαύρων, ενός μονόκερου και τις λέξεις "Η λίστα πελατών του Έπσταϊν/Μάξγουελ".

«Το μόνο πιο αξιοσημείωτο από το να μην διαρρεύσει η λίστα από το Υπουργείο Δικαιοσύνης είναι ότι κανείς στα μέσα ενημέρωσης δεν ενδιαφέρεται», έγραψε ο Μασκ στο Twitter το Σάββατο. «Δεν σου φαίνεται παράξενο; «Μερικές φορές νομίζω ότι η λίστα με τους εχθρούς μου είναι πολύ μικρή», πρόσθεσε ο Μασκ.

Ο Έπσταϊν πέθανε στη φυλακή σε μια περίεργη αυτοκτονία το 2019, ενώ περίμενε τη δίκη για ομοσπονδιακές κατηγορίες για σε@ξουαλική διακίνηση. Μη μπορώντας να συνεχίσει τη δίκη εναντίον του, το Υπουργείο Δικαιοσύνης του Τραμπ κατέθεσε κατηγορίες εναντίον της Γκισλέιν Μάξγουελ, συζύγου του Έπσταϊν και επισημάνθηκε από αρκετούς μάρτυρες ως στρατολόγος κοριτσιών για το δίκτυο παιδεραστίας.

Η δίκη ήταν υποδειγματική και η γυναίκα καταδικάστηκε στα τέλη του 2021 για σ@ξουαλική εμπορία παιδιών και άλλες ομοσπονδιακές κατηγορίες, κατηγορούμενη για δελεασμό ανήλικων κοριτσιών προκειμένου ο Έπσταϊν και οι φίλοι του , για να τις χρησιμοποιήσει αργότερα ως π@ρνες, οι δημοκράτες συμμορίτες που έχουν βγάλει και την λέξη "ρατσιστής" αλλα και το φασιστες ειναι πισω απο ολα αυτά (ψιλά γράμματα αυτα για την μαζα η οποία δεν εχει καταλάβει τίποτα εδώ και 80 χρόνια ). Ο Maxwell μπορεί να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης έως και 55 ετών όταν καταδικαστεί στις 28 Ιουνίου.

Ωστόσο, στη μέση της δίκης, έγινε η αλλαγή της κυβέρνησης και από τον Ιανουάριο του 2021, ο Μέρικ Γκάρλαντ, Γενικός Εισαγγελέας που διορίστηκε από τον Μπάιντεν, ανέλαβε τα ηνία της αγωγής.

Σε αντίθεση με τον Γουίλιαμ Μπαρ (εισαγγελέα του Τραμπ), ο Γκάρλαντ ζήτησε να κρατηθεί ιδιωτική η λίστα των πελατών που ισχυριζόταν ότι είχε ο Μάξγουελ κατά τη διάρκεια της δίκης, υποτίθεται για να «προστατεύσει τα θύματα» και οχι γιατί θα έβγαιναν οι παιδεραστές συμμορίτες .

Επιπλέον, η Εισαγγελία δεν απήγγειλε κατηγορίες σε βάρος των πελατών και η υπόθεση τελείωσε με την Ghislaine Maxwell, κάτι πρωτοφανές σε αυτό το είδος δίκης όπου δεν γίνεται μήνυση μόνο στους ηγέτες του δικτύου, αλλά και οι συμμορίτες παιδεραστές "πελάτες" που χρησιμοποίησαν τις παράνομες υπηρεσίες .

Τα δημόσια πρόσωπα που συνδέονται με τον Έπσταϊν περιλαμβάνουν τον πρώην Πρόεδρο Μπιλ Κλίντον, ο οποίος αναφέρεται περισσότερες από 40 φορές στα αρχεία των πτήσεων προς το νησί των παιδεραστών. στον πρίγκιπα Andrew, ο οποίος κατέληξε σε συμφωνία νωρίτερα φέτος με τη Virginia Giuffre, μια από τις γυναίκες που βιάστηκαν επανειλημμένα στο νησί του Epstein, και που κατηγόρησε ευθέως τον γιο της βασίλισσας της Αγγλίας ως αυτόν που την κακοποίησε τις περισσότερες φορές.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications