Αφού είδαν ένα τεράστιο UFO στρατιώτες  τους είπαν : Κρατήστε το στόμα σας κλειστό!

Τρεις Αμερικανοί στρατιώτες που ηταν σε ένα φυλάκιο στο Σινά (!), που βρίσκεται κοντά στο νότιο άκρο των συνόρων Ισραήλ-Αιγύπτου,παρατήρησαν ένα UFO μεγαλύτερο από ένα Jet στους ουρανούς με «ασύλληπτη» ταχύτητα γύρω στον Δεκέμβριο του 2014.

Οι τρεις ανιχνευτές, που εκπαιδεύονται να ενεργούν ως μάτια και αυτιά στο πεδίο, συλλέγοντας πληροφορίες για εχθρικές θέσεις, οχήματα, όπλα και δραστηριότητα, καθώς και αναγνώριση αεροσκαφών, πιστεύουν ότι τα αντικείμενα που είδαν δεν ήταν ανθρώπινης προέλευσης.

Αφού διαδόθηκε η είδηση στο σύνταγμά τους για τη μυστηριώδη θέαση, ένας από τους στρατιώτες ισχυρίστηκε ότι του είπε ένας ανώτερος αξιωματικός να «κρατήσει το στόμα σου κλειστό».

Εκτός από το φόβο ψυχολογικών αξιολογήσεων που θα μπορούσαν να βλάψουν την καριέρα τους, οι άνδρες είπαν ότι δεν υπήρχε επίσημη διαδικασία για την αναφορά του περιστατικού.

Ο Ένγκραμ ήταν ο πρώτος που εντόπισε κάτι περίεργο ενώ ηταν στη σκοπιά ένα βράδυ του Δεκεμβρίου. Περιέγραψε ότι ένιωθε «φοβισμένος» αφού είδε κάτι που έμοιαζε με ένα περίεργο λαμπερό σκάφος στον νυχτερινό ουρανό.

Είπε ότι τηλεφώνησε σε άλλους παρατηρητές 200 μίλια μακριά και επιβεβαίωσαν ότι και αυτοί μπορούσαν να δουν τα φώτα να περιστρέφονται γύρω από το αντικείμενο. Είπε ότι το αντικείμενο φαινόταν να περιστρέφεται, καθώς μικρότερα φώτα αναδύονταν από αυτό, «σαν πυροτεχνήματα».

Αφού το παρακολούθησε για δύο λεπτά, ο Ένγκραμ κάλεσε τον Λοχία Μπίνγχαμ, ο οποίος νόμιζε ότι τα είχε δει όλα, αλλά ήταν απροετοίμαστος για κάτι που προφανώς δεν ήταν από αυτόν τον κόσμο.

«Θα το περιέγραφα ως ένα μεγάλο αντικείμενο με πολλά μικρότερα αντικείμενα, τα οποία έμοιαζαν να επικοινωνούν ή να παλεύουν, σαν μια σκυλομαχία στον αέρα», είπε.

"Ξέραμε ότι δεν απο τον στρατό μας. Τα αντικείμενα έλαμπαν, μπορούσες να τα δεις καθαρά και ήταν ξεκάθαρο πόσο γρήγορα κινούνταν", εξήγησε. Χρησιμοποιώντας τα γυαλιά νυχτερινής όρασής του, ο Singh εστίασε στο σκάφος από απόσταση. Οι άκρες του αντικειμένου ήταν θολές, αλλά μπορούσε να δει ένα αντικείμενο οβάλ σχήματος και ελαφρώς μεγαλύτερο από ένα τζάμπο ως προς το μέγεθος.

«Το σκάφος και τα μικρότερα αντικείμενα άρχισαν να κινούνται σαν πυγολαμπίδες, αριστερά, δεξιά, πάνω και κάτω», είπε ο Singh.

"Πρέπει να ήταν 30.000 πόδια ψηλά στον ουρανό. Δεν μπορώ να φανταστώ κανέναν στρατό να χρησιμοποιεί αυτό το είδος τεχνολογίας. Μιλάμε για στροφές σε υπερηχητικές ταχύτητες", πρόσθεσε.

Αν και ο Singh δεν μπόρεσε να λάβει ακριβείς μετρήσεις της ταχύτητας ή του ύψους των αντικειμένων, εκτίμησε ότι πέταξαν από τη μια άκρη του ορίζοντα στην άλλη σε λίγα δευτερόλεπτα και ταξίδευαν με ταχύτητες πολλών χιλιάδων χιλιομέτρων την ώρα.

Οι τρεις στρατιώτες είπαν ότι δεν μπορούσαν να αναφέρουν αυτό που είδαν παρόλο που παρακολουθούσαν για πιθανή στρατιωτική δραστηριότητα στην περιοχή. Tώρα τι δουλειά έχουν Αμερικανοί (goim) να φυλάνε ιουδαίους ειναι άλλο θέμα,αλλα εδώ φαίνεται ποιοι αποκαλούν αυτά τα γεγονότα τάχα θεωρίες συνωμοσίας και δήθεν δεν υπάρχουν εξωγήινοι, με διπλό όφελος για αυτούς ,δυστυχώς οι μάζες δεν μπορούν καν να διανοηθούν τους αληθινούς λόγους που αποκρύπτουν την αλήθεια, μάλιστα οι μάζες έχουν στην ψευδαίσθηση ότι δεν τους αφορούν τέτοια θέματα ή ότι δεν έχουν επιπτώσεις , οταν καθορίζουν την ίδια τους την μοίρα (!) .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications