Γιατρός Peter McCullough:Η ιατρική κρίση αξιοποιείται για να συνεχιστεί η προώθηση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης

«Αυτό που βλέπουμε τώρα είναι η χρήση εμβολίων ως ένα βήμα προς την παγκόσμια ανθρώπινη συμμόρφωση. Υποταγή όλου του παγκόσμιου πληθυσμού ταυτόχρονα, με την ίδια μέθοδο. Να δένουμε τα δικαιώματά μας στην άκρη μιας υποδερμικής βελόνας», είπε ο McCullough, διάσημος γιατρός και ομιλητής, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου υγείας «Reclaiming Science Together» στο Μπαθ της Αγγλίας.

Από τα πρώιμα στάδια του COVID-19, ο McCullough μιλούσε τακτικά για τους κινδύνους των εμβολίων και την καταστολή της αποτελεσματικής έγκαιρης θεραπείας. Ωστόσο, ως επί το πλείστον έχει μείνει σιωπηλός.

Kατά τη σημερινή διάσκεψη, περιέγραψε με ειλικρίνεια αυτό που πιστεύει ότι είναι μια απαίσια στρατηγική πίσω από τον χειρισμό της «κρίσης» του COVID, στην υπηρεσία μιας παγκόσμιας και κακόβουλης ατζέντας.

Επεσήμανε στο κοινό του συνεδρίου ότι λίγο πριν από την ομιλία του, είχε δώσει στον παρουσιαστή του podcast Joe Rogan ένα αντίγραφο ενός βιβλίου που δημοσιεύτηκε πρόσφατα από κοινού με τον John Leake, με τίτλο «The Courage to face COVID-19: Preventing Hospitalization and Death while Καταπολέμηση του βιοφαρμακευτικού συμπλέγματος».

Εξήγησε ότι «πρόκειται για το έγκλημα», το οποίο, όπως είπε, είναι «αναπόσπαστο για τη δημιουργία φόβου, ταλαιπωρίας, νοσηλειών και θανάτων, προκειμένου να προετοιμαστεί ο κόσμος να δεχτεί τον μαζικό εμβολιασμό».

Σύμφωνα με τον McCullough, δεν έχει σημασία αν το «εμβόλιο» είναι γενετικό, όπως αυτά που χρησιμοποιούνται στη Δύση, ή ένα «εμβόλιο που σκοτώνει τους ιούς», το οποίο όπως είπε χρησιμοποιείται στην Ανατολή. Κατά την άποψή του, εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό: Υποτάσσουν την ιατρική, κοινωνική και οικονομική μας ελευθερία.

«Επειδή εκείνοι που βρίσκονται υπό πίεση να κάνουν το εμβόλιο λαμβάνουν την πιο οδυνηρή απόφαση: η απόφαση να πάρουν ένα προϊόν που γνωρίζουν ότι θα βλάψει το σώμα τους ή να χάσουν τα προς το ζην. Είτε σε ορισμένες χώρες, χάνουν το είδος της κρατικής οικονομικής βοήθειας τους, είτε σε ορισμένες χώρες, χάνουν την πρόσβαση στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς», είπε ο McCullough.

Σημείωσε ότι οι εμβολιασμοί είναι επίσης «στενά συνδεδεμένοι» με την ικανότητα συμμετοχής σε κοινωνικές δραστηριότητες όπως το να πηγαίνεις στο σχολείο ή στην εκκλησία.

«Αυτό που βλέπουμε τώρα είναι μια προσπάθεια παγκόσμιας κυβέρνησης μέσα από το πλαίσιο της ιατρικής κρίσης και της ιατρικής βοήθειας», είπε ο McCullough.

«Το επόμενο βήμα σε αυτή τη διαδικασία είναι η παγκόσμια συνθήκη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) που θα αναγκάσει τις χώρες σε αυτού του είδους την ολοκληρωτική υποτέλεια», πρόσθεσε, αναφερόμενος στις πρόσφατα προτεινόμενες τροποποιήσεις στον Διεθνή Κανονισμό Υγείας του ΠΟΥ, που πολλοί έχουν επισημάνει ότι διακυβεύοντας την κυριαρχία των εθνών σε περίπτωση «έκτακτης ανάγκης για την υγεία».

«Κατά την άποψή μου, το μόνο δικαστήριο που είναι ανοιχτό τώρα είναι το δικαστήριο της κοινής γνώμης», είπε ο McCullough.«Οι θυσίες μόλις ξεκινούν και νομίζω ότι το διακύβευμα θα είναι όλο και μεγαλύτερο. Νομίζω ότι τα εμβόλια είναι μόνο ένα κεφάλαιο σε μια πολύ, πολύ σκοτεινή αφήγηση που μας παραδίδεται», συνέχισε.

Στη συνέχεια, ο McCullough απηύθυνε μια διεγερτική έκκληση για αντίσταση και καταπολέμηση της κακόβουλης ατζέντας πίσω από την ιατρική, κοινωνική και οικονομική τυραννία με τον COVID.

«Υπάρχει μια καμπάνια εμβολίων – ενδιαφερόμενοι φορείς εμβολίων… ξέρουμε ότι ακούτε. Και το μήνυμά μου προς εσάς είναι ότι είμαστε τολμηροί, αδυσώπητοι, ασταμάτητοι και έχουμε την αλήθεια. Και η αλήθεια θα επικρατήσει».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications