Σόρος μέλος διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης :να νικηθεί ο Πούτιν, για να σωθεί ο πολιτισμός μας

Παρέμβαση στην εγκληματική τους οργάνωση που ονομάζουν Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός έκανε ο "φιλάνθρωπος" Τζορτζ Σόρος που εμφανίζεται παντού ότι τάχα αυτός κάνει κουμάντο ώστε οι μάζες να μην βλέπουν τους κατα τόπους συμμορίτες (εμείς στο ελλαδιστάν πάντως δεν τον έχουμε δει πουθενά αντίθετα βλέπουμε ελληνόφωνους της γνωστης ρατσας που τον επικαλούνται).

Έκανε έκκληση να ηττηθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα ο Πούτιν γιατί, όπως είπε, «είναι η καλύτερη και ενδεχομένως η μοναδική δυνατότητα για να διατηρήσουμε τον δικό μας πολιτισμό».

Μάλιστα χαρακτήρισε τον πόλεμο στην Ουκρανία ενδεχόμενη αρχή του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου. Και έκανε λόγο για σύγκρουση της εποχής μας, μεταξύ των «ανοιχτών κοινωνιών» -τις δυτικές χώρες- και των «κλειστών κοινωνιών», στις οποίες όπως ανέφερε εντάσσονται Ρωσία και Κίνα.

Αυτά και αλλά πολλά δεν κάνουν εντύπωση σε κανέναν,και φυσικά δεν τρέχει τίποτα που κάνει "δημόσια υποκίνηση μίσους" όπως αποκαλούν αυτοί, αυτός ειναι ο πολιτισμός τους να μην υπάρχει λογική στον όχλο ώστε να κάνουν ότι θέλουν ! .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications