Όταν κρύβουν την αληθινή ταυτότητα/φύση του μακελάρη:: «Ο γιος μου δεν ήταν βίαιος»

Η μητέρα του δράστη της δολοφονίας των 19 μαθητών και 2 δασκάλων σε σχολείο του Τέξας είπε ότι ο γιος της «δεν ήταν βίαιος άνθρωπος». Η μητέρα του, Αντριάνα Ρέγιες, είπε επίσης ότι δεν φανταζόταν πως ο γιος της θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο.

Ο μακελάρης του Τέξας «δεν είχε πολλούς φίλους», είπε η μητέρα του
Δήλωσε, πάντως, ότι ο γιος της, Σαλβαδόρ Ράμος, ήταν ένας μοναχικός άνθρωπος, που «δεν είχε πολλούς φίλους» και περνούσε πολλή ώρα με τον εαυτό του, αλλά απέρριψε τους ισχυρισμούς που έκαναν λόγο για μια τοξική σχέση εκείνης με τον γιο της.

Η Αντριάνα Ρέγιες μίλησε στην «Daily Mail» από το νοσοκομείο όπου η μητέρα της, η γιαγιά του δράστη της επίθεσης, νοσηλεύεται ακόμη για τα τραύματα που υπέστη αφού ο εγγονός της την πυροβόλησε.

----

Τι καταλαβαίνουν οι κοιμισμένες μάζες όταν διαβάζουν αυτά? προφανώς ότι ηταν "θύμα" ο μακελάρης, ο γιος μου δεν ήταν βίαιο άτομο (!)

Επειδή κυκλοφορήσαν κατι φώτο του που δείχνουν ότι ειναι συγκεκριμένης ρατσας (), έγινε αναζήτηση στην Google για να επιβεβαιωθεί ότι έχουν εξαφανίσει αυτές τις φώτο εντελώς δημοκρατικά και για ευνοήτους λογούς (πράγματι) , μετά λες ότι σίγουρα θα έχουν βάλει και τα άναρχο-μιασματα τους να βγαλουν fake news καθε πληροφορία από ανεξάρτητες σελίδες για το τι ηταν ο μακελάρης, (πράγματι) όποτε δεν προκαλεί εντύπωση που έβαλαν την μάνα του να λέει ότι "Ο γιος μου δεν ήταν βίαιο άτομο"...

Μέσα σε ολα τα αλλα που οι μάζες ούτε καν καταλαβαινουν βρέθηκε και αυτό σε μια "έγκυρη" και "ανεξάρτητη" πηγή τους να τον παρουσιάζουν επίσης ως θύμα :

Όποτε έφυγε και κάθε αμφιβολία ...Και απο την στιγμή που υπάρχουν ορδες που διαβάζουν και πατούν like σε κάτι τέτοιες "έγκυρες πήγες" τους και δεν έχουν καταλάβει τίποτα επι σειρα ετων γιατί δεν υπάρχει λογική, δεν εχει νόημα ούτε καν να εξηγείς, επίσης και να εξηγήσεις θα βάλουν τα ορκ τους να τα βγαλουν θεωρίες συνωμοσίας και fake news όποτε ποιος ο λόγος να εξηγείς και σε ποιους σε ένα κόσμο που δεν καταλαβαίνει τίποτα?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications