Τα σημερινά παρανοϊκά του ίντερνετ κατέβηκαν όσοι πρόλαβαν πρόλαβαν

Για όσους νομίζουν πως διαθέτουν λογική ενώ έχουν ανύπαρκτη λογική

Τα άλογα κανουν κουμάντο πάνω τους και οχι ο Ηνίοχος οπως έλεγε και ο Πλάτων, οποιος αποκτήσει λογική θα διαπιστώσει οτι ζει σε ένα παρανοϊκό κόσμο, και έτσι εδώ θα βάζουμε μερικά απο αυτα τα παρανοϊκά...To post το κατεβάσαμε εμείς και οχι οι συμμορίτες ....

Εις στο post λέγαμε για δυο "πατριωτικές σελίδες" για τους πολλούς που βαζουν εντελώς παρανοϊκά πράγματα αλλα τελικα ηταν σαν λέγαμε για σελίδες των συμμοριτών!

Αμέσως ειδοποίηση απο οι δήθεν "Ανεξάρτητους οργανισμούς διασταύρωσης ειδήσεων" για αλλο αγνωστό post (?) δεν βγαζει καν πιο ειναι αλλα απο την φωτο φαινεται παλιο και το θυμηθηκαν τωρα, και μηδαμινή απήχηση στο post (Τα σημερινά παρανοϊκά του ίντερνετ) δηλαδή οι συμμορίτες κανουν σκόπιμα μηδαμινή απήχηση ώστε να μην το εμφανίζει το facebook απο την πολύ δημοκρατία .

Πως γίνεται αυτό αφού λέγαμε για "πατριωτικές σελίδες" που ειναι κατα του συστήματος θα πουν κάποιοι? έτσι νομιζουν ! καθως ειναι ηθικοί αυτουργοί για την σημερινή κατάντια και αυτοι σε αυτες τις "πατριωτικές σελίδες" με τα παρανοϊκά που βάζουν,επίσης τους θίξαμε μια μασόνο-σελιδα τους και λέγαμε ιστορικές αλήθειες και για το παρανοϊκό πράγμα που βαζουν κατι πατριώτες σελίδες της φακής να συγκρίνουν τους ψευδό-ναζι της Ουκρανίας με τους αληθινούς εθνικοσοσιαλιστές της Γερμανίας του 30 .

Συμπέρασμα? μην ενοχλείτε και τους χρήσιμους ηλίθιους ραγιαδες νεολληνες και κολλημενους χριστιανους που βοηθούν στην αποχαύνωση των μαζών μεσώ των "πατριωτικών σελίδων" τους διότι αν δεν υπήρχαν αυτές όλοι αυτοι που δεν δεν διαβαζουν έγκυρες πήγες συμμοριτών τι θα διαβαζαν ? θα είχαν ξυπνήσει αν διάβαζαν λογικούς και οχι Νεοέλληνες που το παίζουν και απόγονοι αρχαιων ενω οι ιδιοι ουδεμιά σχέση εχουν με θέματα μυστικισμού ούτε λογική γιατι αλλιως δεν θα έβαζαν αυτά που βάζουν .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications