Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ: «Είναι ώρα να φτιάξουμε ένα πρότυπο παγκόσμιας ταυτοποίησης»!

Στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας, στο οποίο συμμετείχε και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης τέθηκε ζήτημα δημιουργίας ενός παγκόσμιου πρότυπου ταυτοποίησης!

Φυσικά αυτό θα γίνει με αφορμή τον κορωνοϊό για να μπορούν οι υγειονομικές αρχές να αναγνωρίζουν αμέσως μία πανδημία και να εμποδίζουν την μόλυνση!

Παρουσία του Bill Gates και της πρώην πρωθυπουργού της Νέα Ζηλανδίας, Helen Clark, τέθηκε το ερώτημα για την χρήση και την εφαρμογή ενός παγκόσμιου διαβατηρίου εμβολιασμού.

«Δεν ξέρω για διαβατήριο αλλά πρέπει να έχουμε παγκόσμια πρότυπα ταυτοποίησης», απάντησε η Clark, δίνοντας το έναυσμα για παγκόσμια ταυτότητα, η οποία θα μπορεί κάλλιστα να εμφυτεύεται!

«Θα είχε μεγαλύτερη αξία αν είχαμε ένα εμβόλιο που εμποδίζει τη μόλυνση. Ποιος ο λόγος να ελέγχεις τον κόσμο αν εμβολιάστηκε αν και οι εμβολιασμένοι νοσούν;», αναρωτήθηκε ο Gates.

«Πρέπει ο Π.Ο.Υ να αποκτήσει εξουσίες να βρεθεί επί τόπου με ό,τι ομάδες πρέπει να αναπτυχθούν, να μπορεί να δημοσιεύει τα δεδομένα αντί να παρακαλάει τις χώρες να το κάνουν, να μπορεί να λάβει μια προληπτική προσέγγιση σημαίνοντας συναγερμό και να μπορεί να κηρύξει μια έκτακτη ανάγκη χωρίς να τον τσακίζει μια επιτροπή έκτακτης ανάγκης. Άρα πρέπει να υπάρξει επανεξέταση των διεθνών υγειονομικών κανονισμών», τόνισε η Clark, ζητώντας ουσιαστικά παγκόσμια διακυβέρνηση, εν αρχή, μέσω του ΠΟΥ, κάτι που επιδιώκεται να γίνει άμεσα και καταγγέλλεται από μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ.

Post A Comment:

1 comment

Δήμητρα Εοακιμείπε...

DAVOS! Εκεί μαζευτικαν όλλοι οι ηλίθιοι του Πλανιτη! Καιρός είναι να κάνουν τις βαλίτσες τους και να μετακομίσουν σε άλλο Πλανιτη. Αμφιβάλουμε ότι άλλος Πλανιτης θα τους δεχτεί! Εάν όχι, να πάνε να πνίγουν! Βαρεθήκαμε να ακούμε τις σαχλαμάρες τους, έχουν κατακλέψει τον Πλανιτη, διότι ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΗΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ, από Μεγάλη Ραββινικη Οικογένεια, ΤΟ 1948 είπε: ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΣΙ Ο ΙΑΧΩΓΑΣ Η ΓΙΑΧΒΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ!! Αλλά δεν τους φτάνει! Θέλουν να αποδείξουν στους εαυτούς τους ότι ειναιΑΝΩΤΕΡΟΙΟΛΛΩΝ, και ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩ#ΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ Πλανιτη. Το πρ9βλημα τους είναι ότι είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 3,000 να ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ σχεδον 8 Δις ανθρώπων! Η λύσης είναι να ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ τα Δις ΕΚΑΤΟΜΜΟΙΡΙΑ και να αφησουν500 ΕΚΑΤΟΜΜΟΙΡΙΑ οπως το ανακοίνωσαν το 1980 στους ΛΥΘΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΩΤΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟΝ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΥΦΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ, ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥΣ!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications