Mιλούν για ανιχνευτή άνθρακα που θα παρακολουθεί που ταξιδεύουμε και τι τρώμε

Στην συνάντηση της εγκληματικής οργάνωσης που ονομάζουν Νταβός, ο πρόεδρος της Αlibaba μίλησε για τον «μεγάλο Αδερφό» που καταφθάνει με πρόσχημα την προστασία του περιβάλλοντος.

Στην ετήσια συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός, εκεί που χτυπά η «καρδιά» της «Νέας Παγκόσμιας Τάξης» και των δυσοίωνων αποφάσεων για το μέλλον της Δύσης, θέτονται οι κατευθυντήριες γραμμές για μια βιομηχανική «επανάσταση» απόλυτου ελέγχου.

Φαίνεται πως η πανδημία και το αφήγημα της κλιματικής κρίσης άνοιξε νέους ορίζοντες για «χρυσές δουλειές» πάνω στη χειραγώγηση των μαζών, μέσω της υγείας και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Μετά τον Διευθύνων Σύμβουλο της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά που – ευρισκόμενος στο Νταβός – έκανε λόγο για καταπόσιμο «χάπι» που θα στέλνει ένα ασύρματο σήμα στις αρμόδιες αρχές μετά την πέψη του χαπιού, ήρθε η σειρά του προέδρου της πολυεθνικής εταιρείας τεχνολογίας Alibaba, Μίκαελ Έβανς, που μίλησε για τη δημιουργία πλατφόρμας που μέσω ενός μεμονωμένου ανιχνευτή αποτυπώματος άνθρακα «θα παρακολουθεί που και πως ταξιδεύουν, τι τρώνε και τι καταναλώνουν» οι άνθρωποι.

Όπως δήλωσε ο Έβανς, πρόκειται για μια τεχνολογία που βρίσκεται ήδη σε φάση ανάπτυξης.
Είναι ηλίου φαεινότερο πως τα παγκόσμια κέντρα ελέγχου, επιθυμούν διακαώς να επιβάλλουν μια μορφή παγκόσμιας δουλείας υπό το πρόσχημα της ενεργειακής οικονομίας και της προστασίας της γης. «Πράσινοι» φόροι, ενεργειακή εξάρτηση, μηδενική αυτάρκεια, περιορισμοί μετακινήσεων, ασφυκτική παρακολούθηση του καταναλωτή, είναι μερικοί μόνο από τους στόχους των «μεγάλων χορηγών» της ανθρωπότητας, που πλέον δεν κρύβουν τις δυστοπικές προθέσεις τους.

Όπως μπήκαν ασφυκτικά περιοριστικά μέτρα στην υγεία μέσα στην περίοδο της πανδημίας, έτσι τα κέντρα εξουσίας φιλοδοξούν να βάλουν και περιορισμούς στην κατανάλωση ενέργειας (όπως φαίνεται και από τα μέτρα ενεργειακού lockdown που εισηγούνται οι Βρυξέλλες), άλλα και στην κατανάλωση τροφής και το ατομικό «αποτύπωμα του άνθρακα».

Η εγκληματικής οργάνωση που ονομάζουν Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ενδιαφέρεται για την ελάχιστη… ρύπανση που κάνει ατομικά ο πολίτης της Δύσης, και την ίδια στιγμή οι υποκριτικές Δυτικές κυβερνήσεις αφήνουν ελεύθερες τις κολοσσιαίες εταιρείες να μολύνουν ανενόχλητα το περιβάλλον, ενώ περιορίζουν μεθοδικά τα κρατικά κονδύλια για την προστασία των δασών, και των οικοσυστημάτων. Τρανό παράδειγμα, η χώρα μας, που πέρυσι σχεδόν παράτησε την δασοπροστασία στην μοίρα της, με τα γνωστά αποτελέσματα.

Η διεστραμμένη επιθυμία για απόλυτη εξουσία, που διακατέχει τους αλαζονικούς ολιγάρχες, έφτασε στο σημείο οι άνθρωποι να αντιμετωπίζονται σαν… αυτοκίνητα που χρειάζεται να βγάλουν ατομική «κάρτα καυσαερίου» για να κυκλοφορούν νόμιμα. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων αποθρασύνεται όλο και περισσότερο, σε έναν Δυτικό κόσμο που μοιάζει να βυθίζεται με γοργούς ρυθμούς στον εφιάλτη του κομμουνισμού τύπου σοβιετικής ένωσης .

Αλλα για ένα περιεργο λόγο όλοι μα όλοι εντελώς αρρωστημένα λένε για φασισμό (!) τα αρρωστημένα και ανιστόρητα μυαλά έχουν τους ανάλογους εξουσιαστές, οι οποίοι αν και λειτουργούν ως παγκόσμια συμμορία με εγκληματικές οργανώσεις τις ονομαζουν οργανισμούς και δεν τρέχει τίποτα! εκτός βεβαία και ειναι όλοι τους σημιτικές ράτσες όποτε έχουν θέματα με αυτο που αποκαλούν όλοι ομαδικά "φασισμό" όπως τους έχουν εκπαιδεύσει καθώς αυτο που παπαγαλίζουν όλοι άφορα τον αντί-κομμουνισμό των διεθνών συμμοριτών, δηλαδή ενώ αριστερό-κομμουνιστες τους τα κάνουν όλα αυτοί κατηγορούν τους εχθρούς των συμμοριτών που τους αποκαλούν "φασίστες" (!) η παράνοια της παράνοιας επικρατεί στα μυαλά εκατομμυρίων για αυτο κανουν party οι συμμορίτες,φυσικό και επόμενο ειναι όταν αναμεσα σε 1000 "λογικά οντά" μονο ένας τελικά ειναι λογικό ον και έχει στα αλήθεια λογική , και αν ρωτήσεις όλους αυτούς γιατί αποκαλούν " φασίστες " τους συμμορίτες με μια δικιά τους λέξη ταμπέλα για τους εχθρούς τους (που ειναι οι λογικοί) και δεν τους αποκάλουν αυτο που ειναι δηλαδη κομμουνιστες , δεν θα ξέρουν να απαντήσουν !

Ας αρχίσουν απο αυτα κάποιοι "έξυπνοι" αυτοαποκαλούμενοι "ερευνητές" του ίντερνετ , οτι δηλαδή ο όχλος χωρίς ίχνος λογικής έχει καταντήσει να παπαγαλίζει λέξεις και φράσεις των άναρχο-συμμοριτών ακομα και όταν κατηγορεί τους ίδιους με δίκες τους ταμπέλες ! μια άλλη φράση ταμπέλα πολύ της μόδας απο ορδες ανεγκέφαλους ειναι το "θεωρίες συνωμοσίας " τους λες αυτο και αυτόματα παύει να υφίσταται ενα γεγονός ή μια πληροφορία στα μυαλά τους ως δια μαγείας !δηλαδη αν τους πουν ότι δεν υπάρχουν φιδια και ειναι θεωρίες συνωμοσίας πραγματι θα νομιζουν οτι τελικα δεν υπαρχουν φιδια που κινούνται και χωρίς ποδιά , δεν γίνονται αυτα! να η θεωρία συνωμοσίας, το μονο σίγουρο πάντως ειναι πως δεν χρειάζονται τσιπάκια για να ελέγχουν το κοπάδι οι συμμορίτες, αφου το κανουν ηδη και πολύ εύκολα σε πνευματικα κατωτερους με λέξεις και φράσεις, για αυτο γινονται ολα αυτα και κάνουν ότι γουσταρουν εκ του ασφαλούς .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications