Μέτα την Πάτρα νέο θέμα για  να ασχολούνται οι μάζες:ο άντρας που κλώτσησε την γάτα

Το θέμα όπως το παρουσιάζουν οι έγκυρες πήγες τους : Άντρας σε ψαροταβέρνα κλώτσησε γάτα στη θάλασσα - Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

Ένα περιστατικό βασανισμού ζώου κάνει εδώ και λίγες ώρες τον γύρο του διαδικτύου και έχει προκαλέσει σοκ. Το περιστατικό έλαβε χώρα σε ψαροταβέρνα στην Αιδηψό και σε αυτό καταγράφεται ένας άνδρας να κλωτσά μία γάτα προς τη θάλασσα. Μάλιστα ο ίδιος για να δελεάσει το ζώο προκειμένου να τον πλησιάσει, του προσφέρει πρώτα φαγητό.

----

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη (και οχι των ζώων) ,κάποιος κομμουνιστής Τάκης Θεοδωρικάκος ενώ οι μάζες υποθέτεται εχουν δεξιά κυβέρνηση που υποθέτεται ειναι εχθροί με τους αριστερούς το πως ειναι εχθροί ενώ έχουν τα ίδια αφεντικά λενε ακριβώς τα ίδια και έχουν κομμουνιστες υπουργούς ας μας εξηγήσουν και εμάς οι μάζες , είχε ζητήσει τον εντοπισμό του αυτός το ζήτησε? ....Το περιστατικό πήρε μεγάλες διαστάσεις από τα social media , κάτι που προκάλεσε και την κινητοποίηση των Αρχών ενώ σε αλλα κανουν την πάπια .

Έτσι, ο Τ.Θεοδωρικάκος επικοινώνησε με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα και με τον Διοικητή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (η Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που δεν έχει απαντήσει από το 2020 σχετικά με άναρχο-σατανική και εγκληματική σελιδα στο facebook των συμμοριτών ), Αστυνομικό Διευθυντή Βασίλη Παπακώστα, ζητώντας να βρεθεί ο δράστης που κλώτσησε το γατάκι για να πέσει στη θάλασσα.

Εδώ βλέπουμε τους συμμορίτες να χρησιμοποιούν το φιλοζωικό αίσθημα των μαζών προς όφελος τους σίγουρα οχι για κάλο σκοπό και να διογκώνουν ενα ασήμαντο θέμα και κάποιον που άπλα έσπρωξε μια γάτα , έφτασαν μαλιστα στο σημείο να βγάλουν δημόσια και την φάτσα του δράστη, πήγαν περίπατο τα προσωπικά δεδομένα , ενώ όταν ειναι απο την ράτσα τους ο δράστης δεν λένε ούτε ονόματα ακόμα και αν ειναι ένοχος για πολύ πιο σοβαρά εγκλήματα, η όλη ιστορία φαίνεται να ξεκίνησε από μια που δηλώνει Contributor/ Journalist στην εταιρεία Η "Καθημερινή της Κυριακής" δηλαδή απο τους ίδιους τους συμμορητες μέσα απο τις έγκυρες πήγες τους και ατομα που έχουν παρε δωσε μαζι τους ...

Αυτή η κάποια ακόμα και αν δεν απο την ράτσα τους την έκαναν σαν τα μουτρά τους ως συνήθως, εδώ και την Άλικη Βουγιουκλάκη εκαναν εμ μέρη αριστερή ενώ αριστεροι κομμουνιστες δολοφόνησαν τον πάτερα της χωρίς να έχει κάνει τίποτα αλλα επειδή ησαν ιδιο γενος με τους "κακους ναζι" μπορεί να έκανε (κατι δικα μας που δεν ειναι για δογματικούς ) , μονο να δει κάνεις σκεπτόμενος το προφίλ της καταλαβαίνει αμέσως με ποιους έχει πάρε δώσε, και δεν θα θέλατε να μάθετε σε τι ομάδα facebook βρήκαμε την συγκεκριμένη επαληθεύοντας τις αρχικές υποψίες .. Και ως συνήθως ολα τα άτομα που χρησιμοποιούν οι συμμορίτες για πολλούς και διάφορους λογούς εκτός απο να κάνουν προπαγάνδα υπέρ τους έχουν ορδες από ακολούθους (μπεεεε) στο facebook και πανω απο 200 like σε οτι βαζουν , και αν ρωτήσεις όλα αυτά τα προβατα γιατί ακολουθούν άτομα που δεν ειναι καν συγγενείς τους ούτε έχουν κανει τίποτα σπουδαίο φυσικά δεν θα απαντήσει κανένας και ύστερα απορούν πως οι συμμορίτες χειραγωγούν τις μάζες ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications