Η ηθοποιός Μέγκαν Φοξ παραδέχεται ότι καταναλώνει αίμα για «τελετουργικούς σκοπούς»

Άλλη μια που έχει πάρει το μοχθηρό και σατανικο (οπως ξερετε το κακο) δρόμο των συμμοριτών χωρίς να έχει ιδέα τι ακριβώς κάνουν ανακατεύοντας το αίμα και να της δίνουν να πιει απο το αίμα τους , οι συμμορήτες μετατρέπουν ειδικά γυναίκες να γίνονται ενα με το κακό οικειοθελώς οι θεοί θα βαζουν μπροστά την ολική καταστροφή της Γης ώστε να σταματήσει αυτο έκτρωμα στην Γη να φτάνουν στο σημείο να μολύνονται οικειοθελώς οχι μονο σωματικά αλλα και πνευματικά κάποιες νομίζοντας οτι ειναι παιχνίδι :

Hθοποιός του Χόλιγουντ Μέγκαν Φοξ παραδέχτηκε ότι καταναλώνει αίμα για «τελετουργικούς σκοπούς». Η Fox περιέγραψε τα τελετουργικά που λέει ότι έχει πραγματοποιήσει με τον μουσικό Machine Gun Kelly.

Η ομολογία της Fox θα ενθαρρύνει το κίνημα Truth να διερευνήσει περαιτέρω τις αποκρυφιστικές πρακτικές στο show business, καθώς καλλιτέχνες όπως η Beyonce έχουν κατηγορηθεί για μαγεία.

Το Campaign Show με τον Patrick Howley συζήτησε την παραδοχή της Fox και τη δαιμονική Νέα Παγκόσμια Τάξη στην εκπομπή της Πέμπτης.

«Είναι μόνο μερικές σταγόνες», είπε η Μέγκαν Φοξ σε συνέντευξή της στο GLAMOR . «Αλλά ναι, καταναλώνουμε ο ένας το αίμα του άλλου περιστασιακά μόνο για τελετουργικούς σκοπούς.

«Είναι πολύ πιο τυχαίο, ξέφρενο και χαοτικό, όπου επιτρέπεις να ανοίξουν το στήθος με σπασμένο γυαλί και να πει: Πάρε την ψυχή μου! Άφησε με να αιμορραγήσω πάνω σου».

«Όχι, δεν συμβαίνει, επιτρέψτε μου να σας πω. Ίσως όχι ακριβώς έτσι, αλλά μια εκδοχή αυτού έχει συμβεί πολλές φορές», παραδέχτηκε η Fox.

Η κοιμισμένη και υπνωτισμένη απο κακό νομίζει ότι ειναι άπλα για "τελετουργικούς σκοπούς" χωρίς να έχει ιδέα τι ακριβώς κάνουν οι δυνάμεις του κακού με το αίμα .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications