Πέθανε ξαφνικά  ο Μητροπολίτης Δράμας Παύλος – Είχε εμβολιαστεί τριπλά – Είχε μηνύσει ανεμβολίαστους

Ο φανατικότερος «διώκτης» των ανεμβολίαστων πολιτών από πλευράς της Ελλαδικής Εκκλησίας, αρνητής των παρενεργειών των εμβολίων και τριπλά εμβολιασμένος Μητροπολίτης Δράμας κύριος Παύλος πέθανε ξαφνικά από έμφραγμα του μυοκαρδίου σήμερα.

Ο Μητροπολίτης είχε ταλαιπωρήσει πολίτες που αντιτίθεντο στον υποχρεωτικό εμβολιασμό φοβούμενοι τις παρενέργειες των εμβολίων καταθέτοντας μηνύσεις

Τον περασμένο Δεκέμβριο όταν ο Μητροπολίτης υπέβαλε… μηνύσεις (!) σε βάρος δύο Δραμινών πολιτών γιατί παρουσίαζαν αντίθετες απόψεις από αυτόν και της κυβέρνησης σε σελίδα στο Facebook.

Ο ιεράρχης βρισκόταν το Σαββατοκύριακο στη Νάουσα σε εκδήλωση που ήταν παρούσα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος.

Το βράδυ της Κυριακής επισκέφθηκε τη Βέροια όπου ένιωσε αδιαθεσία και αρχικά διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της πόλης, ενώ εν συνεχεία μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου και άφησε την τελευταία του πνοή συνέπειας εμφράγματος του μυοκαρδίου λίγους μήνες μετά το τρίτο εμβόλιό του.

"Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Δράμας Παύλος" γράφουν δεκάδες έγκυρες πήγες τους έδω από την newsit, έκανε και πλούσιο έργο μάλιστα , τους πήρε ο πόνος ξαφνικά επειδή έλεγε τα δικά τους στο χριστιανικό πόπολο , άλλος ένας απο την σπορά του κακού που "θυσιάστηκε" και πήγε να συναντήσει τον δημιουργό του, έχουν και παρέβλεπες απώλειες αυτα γινονταί όταν μπερδεύουν τις παρτίδες :

Μάλιστα στο Πρώτο θέμα που πηραν και χιλιάδες ευρώ με την λίστα Πέτσα για να λένε τα ιδια με αυτον γράφουν : "Το ξαφνικό τέλος και ο αγώνας του κατά των αντιεμβολιαστών και «ψεκ» " .... είχε πέσει τοσο χαμηλά ο Μητροπολίτης και μιλούσε για ψεκια σαν άναρχο-troll ? ή άπλα το έβαλαν στο τίτλο ? καρφώνονται από μονοί τους εκεί στο Πρώτο θέμα αλλα ορδές δεν καταλαβαινόμουν τίποτα, για αυτό όλες οι έγκυρες πήγες τους ειναι στην πρώτη θέση , ποιο λογικό ον θα υποστήριζε σελίδες που πήραν και φανερά χιλιαδες ευρώ για να το εξαπάτα? ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications