Η NASA στέλνει φωτογραφίες ανθρώπων χωρίς ρούχα στο διάστημα για να προσελκύσει εξωγήινους

Όπως δημοσιεύσαμε, μια ομάδα ψευδό-επιστημόνων από το Εργαστήριο Jet Propulsion της NASA αποφάσισε να στείλει ένα νέο μήνυμα σε εκπροσώπους εξωγήινων πολιτισμών. Αυτό το νέο μήνυμα, που ονομάζεται "Beacon in the Galaxy" (Φάρος στον Γαλαξία) θα είναι ο διάδοχος του ραδιοφωνικού σήματος που στάλθηκε το 1974 από το Παρατηρητήριο Arecibo στο Πουέρτο Ρίκο. Ωστόσο, τώρα έχουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το μήνυμα. Φαίνεται ότι η μασονο-NASA έχει συμπεριλάβει επικίνδυνες εικόνες για τους συγγενείς τους .

Σκοπεύουν να στείλουν εικόνες ανθρώπων χωρις ρούχα στο διάστημα με την ελπίδα να προσελκύσουν τους συγγενείς τους εξωγήινους στον πλανήτη μας. Συνδύασαν ένα ψηφιοποιημένο στιγμιότυπο ενός άνδρα και μιας γυναίκας με μια αναπαράσταση του DNA.

«Το προτεινόμενο μήνυμα περιλαμβάνει βασικές μαθηματικές και φυσικές έννοιες για την καθιέρωση ενός παγκόσμιου μέσου επικοινωνίας, ακολουθούμενες από πληροφορίες για τη βιοχημική σύνθεση της ζωής στη Γη, τη θέση του Ηλιακού Συστήματος στον Γαλαξία σε σχέση με τα σμήνη γνωστά σφαιρικά σώματα. καθώς και ψηφιοποιημένες αναπαραστάσεις του Ηλιακού Συστήματος και της επιφάνειας της Γης», εξηγούν οι ερευνητές .

Όπως έχουμε πει, το μήνυμα «Φάρος στον Γαλαξία» έχει προκαλέσει σάλο τόσο στην επιστημονική όσο και στην κοινότητα σοβαρών ερευνητών . Υπάρχουν πολλοί που προειδοποιούν ότι η αποστολή όλων των δεδομένων μας, συμπεριλαμβανομένης της τοποθεσίας, είναι εντελώς μια πρόσκληση για εισβολή εξωγήινων .

Από την άλλη, ορισμένοι πιστεύουν ότι όλα αυτά είναι μέρος μιας πλοκής προετοιμασίας του πληθυσμού για τη λεγόμενη «Πρώτη επαφή», αφού οι εξωγήινοι βρίσκονται πραγματικά ανάμεσά μας .

Αυτό που πιστεύουν οι λίγοι "εκλεκτοί " ειναι το σωστό δηλαδή το τελευταίο, ειναι ήδη εδώ, και όπως λέγαμε εδώ ( Ιάπωνες επιστήμονες :οι εξωγήινοι μοιάζουν με τους ανθρώπους - χαμένοι στο «διάστημα» αυτοί) : το ότι όλοι έχουν μια εντελώς λάθος αντίληψη περί εξωγήινων ειναι γνωστό και δεν θα καταλάβουν ποτε ότι οι εξωγήινοι ειναι ήδη εδώ αλλα οχι έτσι όπως νομιζουν λόγω πνευματικής φτώχειας, και έτσι καταλήγουν να λένε το "θεωρίες συνωμοσίας " γιατι δεν φτάνει η νοημοσύνη τους φυσικά ούτε κατα διάνοια να σκεφτούν πως ακομα και αυτη η φράση ειναι επινόηση των μοχθηρών εξωγήινων ακριβώς για να ελέγχουν τις μάζες ακόμα και πως θα σκέφτονται και που δεν ειναι καπου κρυμμένοι αλλα μπροστά τους παντού..και θέματα που εχουν σχέση με εξωγήινους αυτοί τα βλέπουν εντελώς δογματικά, ακομα και λέξεις που ακούν καθε μέρα εχουν σχέση με εξωγήινους αλλα που λογική για να καταλάβουν?

Ειναι τοσο μακριά οι μάζες στο να καταλάβουν τι γίνεται που δεν έχει νόημα ούτε καν να τους εξηγείς λόγω πνευματικής κατωτερότητας και εκφυλισμού, ειναι σαν να μιλάς στο μεσαίωνα για αεροπλάνα και άμαξες που τρέχουν χωρις άλογα ! ή ότι μιλάς σε ένα μαγικο κουτί που μιλάει (!) και σε ακούσει ένας άλλος χιλιόμετρα μακριά,(για το κινητό τηλέφωνο) πω πω σατανικά πράγματα! δεν γίνονται αυτά ! γελοίες θεωρίες συνωμοσίας! αλλα επειδή τα εχουν συνηθίσει απο μικρά δεν καταλαβαινουν οτι με το να λενε για "θεωρίες συνωμοσίας" οτι δεν φτάνει η νοημοσύνη τους ειναι σαν αναιρούν ολα αυτα που ειναι παντού ακομα και το αυτοκίνητο τους (!)αφού οι ιδιοι ακριβώς τα ίδια θα έλεγαν το 1600 αν τους έλεγες οτι γίνεται ενα κάρο να τρέχει χωρίς άλογα και ενα σιδερένιο πουλί να πετάξει ! από εκεί και πέρα τι να λέμε?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications