Οι διοργανωτές μιας κρουαζιέρας στο Τρίγωνο των Βερμούδων προσφέρουν στους πελάτες τους πλήρη επιστροφή χρημάτων εάν το πλοίο χαθεί

Ο όρος «Τρίγωνο των Βερμούδων» χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από τον Αμερικανό συγγραφέα Βίνσεντ Γκάντις το 1964 σε άρθρο του που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Argosy. Οι ιστορίες για το Τρίγωνο των Βερμούδων ξεκινούν την εποχή του Χριστόφορου Κολόμβου, όταν σύμφωνα με πληροφορίες είδε μια μπάλα φωτιάς να χτυπά τη θάλασσα κατά το πρώτο του ταξίδι στον Νέο Κόσμο.

Το τελευταίο περιστατικό στην περιοχή σημειώθηκε το 2021, όταν ένα σκάφος με 20 άτομα εξαφανίστηκε μυστηριωδώς . Και αν αφού διαβάσετε όλες αυτές τις περιπτώσεις θέλετε να επισκεφτείτε το διαβόητο τρίγωνο, τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε καθώς οι διοργανωτές μιας κρουαζιέρας στην περιοχή προσφέρουν πλήρη επιστροφή χρημάτων εάν το πλοίο χαθεί.

Επίσκεψη στο Τρίγωνο των Βερμούδων
Οι τουρίστες που έχουν κάνει κράτηση για κρουαζιέρα στο Τρίγωνο των Βερμούδων με τους διοργανωτές της Ancient Mysteries Cruise θα λάβουν πλήρη επιστροφή χρημάτων εάν το πλοίο χαθεί. Η τιμή για μια καμπίνα είναι 1.479 € για δύο ημέρες της ζωής σας με το πλοίο Norwegian Prima, το οποίο θα αποπλεύσει από τη Νέα Υόρκη στις Βερμούδες τον Μάρτιο του επόμενου έτους.

"Μην ανησυχείτε μήπως εξαφανιστείτε σε αυτήν την περιοδεία στο Τρίγωνο των Βερμούδων", λέει ο ιστότοπος Ancient Mysteries Cruise . "Η περιοδεία έχει ποσοστό επιστροφής 100% και τα χρήματά σας θα επιστραφούν στη σπάνια περίπτωση που χαθεί."

Η περιοδεία περιλαμβάνει μια κρουαζιέρα στο Τρίγωνο των Βερμούδων στο ηλιοβασίλεμα σε ένα σκάφος με γυάλινο πυθμένα, καθώς και ομιλίες και Q&A με αρκετούς προσκεκλημένους ομιλητές, συμπεριλαμβανομένου του Nick Pope, ο οποίος εργάστηκε για το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, και του συγγραφέα Nick Redfern.

Ο Πόουπ εργάστηκε για το τμήμα UFO του βρετανικού Υπουργείου Άμυνας μεταξύ 1991 και 1994. Άλλοι καλεσμένοι περιλαμβάνουν τον Πίτερ Ρόμπινς, τον Μίκα Χανκς και τον Τζιμ Χάρολντ. Αν και είναι επίσης πιθανό να μην συμβεί τίποτα απολύτως.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications