Muike Yeadon, πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer: «Οι κατασκευαστές εμβολίων για τον COVID-19 θα πρέπει να κατηγορηθούν αμέσως για απάτη»

Ο Δρ. Michael Yeadon, πρώην Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής Επιστήμονας Αλλεργιών και Αναπνευστικών Θεμάτων στην Pfizer, δήλωσε πρόσφατα ότι λόγω των γνωστών ελλείψεων των εμβολίων για τον COVID-19, των στοιχείων εξαπάτησης στις κλινικές δοκιμές τους και των θανάτων που προκύπτουν σε χιλιάδες ανθρώπων, οι κατασκευαστές αυτών των προϊόντων «θα πρέπει να διωχθούν αμέσως για απάτη».

Ο Yeadon μίλησε εξ ονόματος 17.000 συναδέλφων του που συμμετείχαν στην Παγκόσμια Σύνοδο Κορυφής για τον COVID σε μια συνοδευτική συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στις 11 Μαΐου. Οι συμμετέχοντες στη σύνοδο κορυφής από όλο τον κόσμο κατέληξαν σε συναίνεση σχετικά με 10 σύντομες αρχές, καθεμία από τις οποίες επεκτάθηκε από έναν εκπρόσωπο.

Ο Βρετανός ο οποίος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου τα τελευταία δύο χρόνια σχετικά με τα «ψέματα» που έχουν πει στο κοινό οι υγειονομικοί υπάλληλοι, εξήγησε την αρχή ν. #9, διαβάζοντας τα εξής: "Δηλώνουμε ότι η Pfizer, η Moderna, η BioNTech, η Janssen, η Astra Zeneca και οι φορείς τους, εν γνώσει τους απέκρυψαν πληροφορίες ασφάλειας και αποτελεσματικότητας ασθενών και ιατρών και θα πρέπει να κατηγορηθούν αμέσως για απάτη."

Εστιάζοντας πρώτα στον αριθμό των θανάτων που προκύπτουν από αυτές τις ενέσεις, ο Yeadon είπε: «Γνωρίζουμε ότι λίγο μετά τη χορήγηση αυτών των προϊόντων, χιλιάδες άνθρωποι έχουν πεθάνει. Και ενώ η συσχέτιση δεν είναι αιτιώδης συνάφεια, έχουν εφαρμοστεί εύλογα κριτήρια για να εξεταστεί η σχέση μεταξύ των ενέσεων και των γεγονότων και είναι απολύτως σαφές ότι αυτές οι [ενέσεις] είναι η αιτία θανάτου».

Ο Yeadon συνέχισε δηλώνοντας ότι οι ενέσεις δεν ήταν μόνο επικίνδυνες, αλλά ότι οι κατασκευαστές τους γνώριζαν ότι ήταν, δηλώνοντας ότι «ο σχεδιασμός αυτών των προϊόντων ήταν συνειδητά ελαττωματικός από πολλές απόψεις».

Αυτό περιλάμβανε το γεγονός ότι προκαλούν την παραγωγή «τοξικής πρωτεΐνης ακίδας του ιού» στο σώμα. Ωστόσο, αν και οι κατασκευαστές προειδοποίησαν ότι αυτή η τοξίνη «θα παρέμενε στο σημείο της ένεσης, είναι ευρέως κατανεμημένη σε όλο το σώμα. Δεν υπήρχε ενσωματωμένο όριο στις ποσότητες των τοξικών πρωτεϊνών αιχμής που μπορούν να παραχθούν ή για πόσο καιρό παράγεται και αυτή είναι η αιτία της τοξικότητας», είπε ο Yeadon.

Έχοντας περάσει περισσότερα από 30 χρόνια οδηγώντας σε νέα έρευνα φαρμάκων σε μερικές από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες του κόσμου, ο Yeadon αναφέρθηκε σε αναφορές τον περασμένο Νοέμβριο που παρείχαν στοιχεία ότι οι κλινικές δοκιμές χρησιμοποιούσαν «γενικά αμφισβητήσιμες πρακτικές». ”

«Για παράδειγμα, πολλές από τις μελέτες σαφώς δεν ήταν τυφλές ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη, σε αντίθεση με τις βέλτιστες πρακτικές. Και επίσης, σε αρκετές περιπτώσεις, τα θέματα αφαιρέθηκαν από τη βάση δεδομένων πριν από τη στατιστική ανάλυση με τρόπο που υποδηλώνει απάτη», είπε.

Επιπλέον, «όλες οι εταιρείες μας έδωσαν γενικές διαβεβαιώσεις ξανά και ξανά σχετικά με το καλό προφίλ ασφάλειας των προϊόντων τους. Ακόμη και όταν τα προϊόντα κυκλοφόρησαν τις πρώτες εβδομάδες, πρέπει να ήξεραν ότι αυτό δεν ήταν αλήθεια».

«Για να προσθέσουμε προσβολή στον τραυματισμό, φαίνεται ότι αυτά τα προϊόντα παρέχουν ελάχιστη έως καθόλου προστασία από τον ιό από τον οποίο προορίζονταν να μας προστατεύσουν», ειπε ο Yeadon.

Ως εμπειρογνώμονας στην τοξικολογία, ο Βρετανός επιστήμονας εκτίμησε ότι αυτά τα πειραματικά γονιδιακά εμβόλια για τον COVID «ειναι σε μεγάλο βαθμό γεμάτα από παραλείψεις από τυπικές μελέτες ασφάλειας», συμπεριλαμβανομένων εκείνων που εξετάζουν την κατανομή του εμβολίου και τις πρωτεΐνες σε όλο το σώμα.

«Δεν έχουν κάνει πλήρη αναπαραγωγική τοξικολογία οι ενέσεις δεν θα πρέπει ποτέ να γίνονται σε έγκυες γυναίκες», είπε.

Υποστηρίζοντας ότι η επιβολή τέτοιων κινδύνων σε μαζικούς πληθυσμούς ήταν πράγματι σκόπιμη από την πλευρά αυτών των εταιρειών, ο Δρ. Yeadon κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «δεν μπορούν να ισχυριστούν ότι δεν έχουν προηγμένη γνώση, επειδή οι εταιρείες και η FDA γνώριζαν ότι προϊόντα αυτού του τύπου θα παράγουν πολλές τοξικότητες».

Ο Δρ Ράιαν Κόουλ, πιστοποιημένος από το διοικητικό συμβούλιο παθολόγος που διευθύνει ένα διαγνωστικό εργαστήριο, επέκτεινε αυτές τις παρατηρήσεις, διαβάζοντας και αντιμετωπίζοντας την Αρχή #10: «Θεωρούμε τις κυβερνήσεις και τις ιατρικές υπηρεσίες υπόλογες».

«Η πλέον επικίνδυνη επείγουσα χρήση γενετικά τροποποιημένων ενέσεων με επιβλαβή νανοσωματίδια λιπιδίων πρέπει να σταματήσει», είπε ο γιατρός του Αϊντάχο. «Γνωρίζουμε ότι αυτά τα νανοσωματίδια λιπιδίων πηγαίνουν παντού [στο σώμα]».

«Αυτά πηγαίνουν στον εγκέφαλο, πηγαίνουν στον σπλήνα, πηγαίνουν στο μυελό των οστών, πηγαίνουν στο συκώτι, πηγαίνουν στα αναπαραγωγικά όργανα», εξήγησε.

«Η κυβέρνηση και η φαρμακευτική διαφθορά μας το έχουν επιβάλει όπως ποτέ άλλοτε και δεν έχουμε χρησιμοποιήσει ποτέ αυτούς τους τρόπους πειραματισμού στην ανθρωπότητα στο παρελθόν».

«Κάθε μία από αυτές τις υπηρεσίες και αυτές οι εταιρείες πρέπει να ελεγχθούν ανεξάρτητα και να λογοδοτήσουν για τη ζημιά που έχουν προκαλέσει στην ανθρωπότητα», είπε ο Κόουλ.

Η σύντομη, περιεκτική και ειλικρινής δήλωση από την ανεξάρτητη Παγκόσμια Σύνοδο Κορυφής για τον COVID αφορούσε και άλλα ζητήματα, συμπεριλαμβανομένης της ανάγκης αποκατάστασης της ιερότητας της σχέσης γιατρού-ασθενούς, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος των γιατρών να παρέχουν σωτήρια ιατρική περίθαλψη, της ανάγκης για φροντίδα για τους τραυματισμένους από το εμβόλιο, τερματισμός όλων των εντολών, συμπεριλαμβανομένων των εντολών για μάσκες, διασφάλιση ενημερωμένης συναίνεσης και καταδίκη των παραβιάσεων της Διακήρυξης των Δικαιωμάτων, ιδιαίτερα του δικαιώματος στην ελευθερία του λόγου για τους επαγγελματίες του ιατρικού τομέα και τους πολίτες.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications