ΚΙΝΑΛ: Ξεπέρασαν τις 100.000 οι συμμετοχές στις εκλογές –  Ούτε σε χίλια χρονια δεν θα γίνουν άνθρωποι

Τι βλέπουν και αντιλαμβάνονται οι μάζες :Έως τις 17:00 το απόγευμα η Χαριλάου Τρικούπη, υπολογίζει ότι οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 100.000 ενώ δεν αποκλείεται να φτάσουν ακόμη και 120.000 έως ότου κλείσουν οι κάλπες.

Γι’ αυτό, λόγω της αυξημένης προσέλευσης, δόθηκε παράταση μίας και έτσι η διαδικασία θα περατωθεί στις 8 το βράδυ της Κυριακής (08.05.2022).

Σε αρκετά εκλογικά κέντρα και συγκεκριμένα στην Αθήνα, υπήρξαν αναφορές για εξάντληση ψηφοδελτίων και μεταφορά επιπλέον πακέτων. Είναι χαρακτηριστικό ότι σχηματίζονται σε πολλά εκλογικά κέντρα της Αττικής τεράστιες ουρές, ενώ σε αρκετά εκλογικά κέντρα χρειάστηκε να έρθουν δύο και τρεις φορές νέα ψηφοδέλτια.

Στη 1 το μεσημέρι ψήφισε στην Νέα Σμύρνη ο Νίκος Ανδρουλάκης. Σε δήλωση του εξερχόμενος κάλεσε «κάθε δημοκράτη, προοδευτικό πολίτη, που πίστεψε και πιστεύει στην δημοκρατική παράταξη να συμμετάσχει σε αυτή τη γιορτή της αναγέννησης».

Στην δήλωση του υπογράμμισε επίσης ότι «σήμερα με τη συμμετοχή σας δίνεται εκ νέου ψήφο εμπιστοσύνης στην νέα μας προσπάθεια. Σε μια προσπάθεια για μια δυνατή δημοκρατική παράταξη, σε μια προσπάθεια για ένα κόμμα, θεσμικό προοδευτικό, δημοκρατικό που θα αγωνίζεται καθημερινά απέναντι στην αδικία, απέναντι στην αναξιοκρατία που πληγώνει κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα». Αμέσως μετά, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ πήγε στα γραφεία του κόμματος στην Χαριλάου Τρικούπη.

Ολόκληρη η δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη:
«Καλώ κάθε δημοκρατικό και προοδευτικό πολίτη που πίστεψε και πιστεύει στην δημοκρατική παράταξη να συμμετάσχει σε αυτή την γιορτή της αναγέννησης. Σήμερα επιλέγουμε το όνομα μας ξαναπιάνοντας το νήμα της ιστορίας μας. Σήμερα επιλέγουμε τους αντιπροσώπους μας σε όλη την Ελλάδα, αυτούς που θα δώσουν τον αγώνα τους σε κάθε τοπική κοινωνία για να δυναμώσει το κίνημα μας. Σήμερα με την συμμετοχή σας δίνετε εκ νέου ψήφο εμπιστοσύνης στην νέα μας προσπάθεια, σε μια προσπάθεια για μια δυνατή δημοκρατική παράταξη, σε μια προσπάθεια για ένα κόμμα θεσμικό, προοδευτικό, δημοκρατικό που θα αγωνίζεται καθημερινά απέναντι στην αδικία, απέναντι στην αναξιοκρατία, που πληγώνει κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα».

Από τις 7 το πρωί έχουν ανοίξει οι κάλπες στα 600 εκλογικά τμήματα όλης της χώρας και η προσέλευση των μελών είναι μαζική. Τα μέλη του κόμματος, θα κληθούν να αποφασίσουν για την ονομασία του επιλέγοντας είτε να παραμείνει το «Κίνημα Αλλαγής» με το σήμα του είτε θα επιλέξουν την επιστροφή του brand name «ΠΑΣΟΚ» με συνθετικό το Κίνημα Αλλαγής και σήμα τον Πράσινο Ήλιο. Οι εκτιμήσεις δείχνουν ότι θα προκριθεί η ονομασία «ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής» με συντριπτική διαφορά. Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι μέχρι το βράδυ στις 23:00 θα έχει γίνει γνωστό το αποτέλεσμα της κάλπης. Για την σταυροδοσία των αντιπροσώπων τα τελικά αποτελέσματα θα βγουν αργότερα, καθώς η συμμετοχή ήταν επίσης μεγάλη.

---Τι αντιλαμβάνεσαι έσυ : ----

Αν εξαιρέσεις τους λαθρο, τους σατανιστές (ξέρουν αυτοί έχουν και σχετική ομάδα στο facebook που παραπέμπει στον σατανισμό αλλα και στο ΠΑΣΟΚ στο τίτλο ) τους τουρκομογγολους (γνωστοί και ως κομμουνιστές)και τους ελληνόφωνους σαουδαραβικης σημιτικής ράτσας (έχει πολλούς Κρητικαρους τέτοιας ρατσας "με καθαρό ελληνικό DNA" ) , οι υπόλοιποι που υποστηρίζουν ξανα ΠΑΣΟΚ με άλλο περιτύλιγμα ούτε σε χίλια χρονια δεν θα γίνουν άνθρωποι με την έννοια της λέξης, δηλαδή περίπου 10 ζωές εις στο υλικό κόσμο μετά παίζεται αν ξανα γεννηθούν φαινομενικά "άνθρωποι" και δεν ξανα καταλήξουν ξανα στο βασίλειο των ζώων , καθώς δεν θα καταφέρουν να αποκτήσουν ανθρωπινή λογική ούτε σε 10 ζωές με την προϋπόθεση πως η τωρινή ζωή τους ειναι η πρώτη που γεννιούνται φαινομενικά "άνθρωποι " μπορεί σε πολλούς η τωρινή ζωή τους να ειναι η δεκάτη και τελευταία , και δεν μπορουν να πουν στην Λαχεση δεν ξέραμε ....Νίκος Ανδρουλάκης Κρητικαρος και ΠΑΣΟΚΟΣ : Το 2001, έγινε μέλος στο Κεντρικό Συμβούλιο Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ. Το 2008, έγινε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ. Για την ιστορία το ΠΑΣΟΚ ιδρύθηκε καθαρά απο μπολσεβίκους της γνωστής φυλής που δημιούργησε και τον κομμουνισμό ...θα μου πεις πολλοι δεν έχουν ιδέα καν τι εστι κομμουνισμός ουτε τώρα στην εποχη του ίντερνετ, άνθρωπος δεν έγινε κανένας με το ζόρι πάντως ...μυστικιστικες φήμες λενε πως πληρώνεις για το κακό που κανεις στους άλλους ακομα και άθελα σου(δεν μας άφορα τι λενε οι θρησκείες σας και τα δόγματα ) , που σημαίνει πως αυτοι που υποστηρίζουν κόμματα του κακού κανουν κακό στους υπολοίπους, όποτε θα πληρώσουν και για αυτό...μέχρι τότε μπορουν να πιστεύουν μεσώ του Χριστιανισμού ότι μια φορά γεννιούνται και πάνε στο παράδεισο ..Ξανά για την ιστορία προ Χριστιανισμού (ναι υπήρχε ο κόσμος και χωρίς τον χριστιανισμό ) κανένας θεός δεν συγχωρεί αυτη ειναι χριστιανική επινόηση του μεσαίωνα για να αρμέγουν τους πιστούς με τα συγχωροχάρτια .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications