Εξαδάκτυλος στο συνέδριο της ΝΔ: «Για τους νεκρούς της πανδημίας φταίνε οι πολίτες και η άθλια αντιπολίτευση»

«Εμείς κάναμε μικρά λάθη» είπε προκλητικά ο πλαστικός χειρούργος Α.Εξαδάκτυλος

Προκλητικές ήταν οι δηλώσεις που έκανε ο πλαστικός χειρούργος Αθανάσιος Εξαδάκτυλος στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, καθώς ισχυρίστηκε ότι για τους νεκρούς της πανδημίας φταίνε οι πολίτες (ατομική ευθύνη) και η αντιπολίτευση!

Ο Α.Εξαδάκτυλος που μπήκε στη ζωή μας τα τελευταία δύο χρόνια λόγω του κορωνοϊού και τη συμμετοχή που είχε στις αποφάσεις που πάρθηκαν από την κυβέρνηση για τα lockdown, τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και τα υγειονομικά πάσα, προκάλεσε την οργή των όσων έχουν χάσει κάποιον συγγενή τους με κορωνοϊό.

Ο Α.Εξαδάκτυλος μίλησε για «μικρά λάθη» και βαδίζοντας στα χνάρια του Άδωνι Γεωργιάδη υποστηρίζει ότι είμαστε τυχεροί που η πανδημία δεν ήρθε νωρίτερα, γιατί όπως άφησε να εννοηθεί, η διαχείριση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ήταν «υποδειγματική».

Να σημειώσουμε ότι εκτός από τον Α.Εξαδάκτυλο στο συνέδριο της ΝΔ ήταν παρούσα και η Μ.Παγώνη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ευτυχώς η πανδημία δεν ήρθε νωρίτερα, αντιλαμβανόμαστε όλοι το γιατί. Περάσαμε 3 φάσεις. Την 1η καταπληκτικών αποτελεσμάτων, τη 2η του μέσου όρου και την 3η όπου οι επιδόσεις δεν ήταν αυτές που θέλαμε. Τι συνέβη; Μικρά λάθη, αλλά κυρίως μια άθλια αντιπολίτευση και μία έλλειψη ατομικής ευθύνης, εμπεδωμένη για πολιτικούς λόγους, χρόνια στην ελληνική κοινωνία.»

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications