«Αιμορραγούσε από την μύτη, από το στόμα   » – Συγκλονίζουν οι γονείς του 7χρονου  που  είχε εμβολιαστεί

“Ο Μάριος «έφυγε» για πάντα. Είχε εμβολιαστεί”: λέει ο θείος του..

Συντετριμμένοι οι γονείς του 7χρονου Μάριου που κατέληξε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου μεταφέρθηκε χθες με πυρετό και πόνους στην κοιλιά, περιγράφουν τις δραματικές στιγμές και αναζητούν απαντήσεις για τον θάνατο του παιδιού τους.

«Προσπάθησαν το παιδί να το σώσουν, αλλά δεν σώθηκε. Αιμορραγούσε από την μύτη, το στόμα και κατέληξε» δήλωσε ο πατέρας του αδικοχαμένου παιδιού και πρόσθεσε: «Τι να σας πω; Σκεφτείτε να έχετε εσείς ένα παιδί, ένα ωραίο πρωί με ένα μικρό πυρετό που είχε την προηγούμενη ημέρα, να καταλήξει με συνοπτικές διαδικασίες, σε 1,5- 2 ώρες» είπε μιλώντας στο Live News.

Το παιδί υπέστη ανακοπή καρδιάς και άφησε την τελευταία του πνοή, με τον πατέρα να περιγράφει ότι οι γιατροί στο νοσοκομείο του είπαν ότι μπορεί να ευθύνεται το κλιματιστικό: «Σαν πρώτη φάση μας είπαν ότι υπήρχε ένα μικρόβιο, λεγεώνα λέγεται, και βρέθηκε αυτό στο αίμα του. Μας είπαν μάλιστα να βγάλουμε τα φίλτρα που έχουμε στα σπίτια μας. Εγώ δεν πιστεύω ούτε μία στο δισεκατομμύριο ότι είναι από αυτό το πράγμα. Δεν μπορεί τώρα από ένα τέτοιο μικρόβιο, ένα παιδί με τόσο δυνατό ανοσοποιητικό να καταλήγει ουσιαστικά σε τέσσερις ώρες. Ερχόντουσαν όλο και πιο πολλοί γιατροί, έφτασαν σε κάποια στιγμή να είναι 15 γιατροί, μέσα στο δωμάτιο. Προσπάθησαν το παιδί να το σώσουν, αλλά δεν σώθηκε» δήλωσε ο πατέρας.

«Δεν μπορούσε να ανασάνει»
Περιγράφοντας το πώς ξεκίνησαν τα συμπτώματα του 7χρονου, ο πατέρας του Μάριου ανέφερε: «Έκανε έναν πυρετό ελαφρύ την Κυριακή το απόγευμα, την Δευτέρα ξανά έκανε ένα πυρετό πιο υψηλό γύρω στο 38 – 38,5. Τον πήγαμε στην παιδίατρο μας είπε ότι μάλλον πρόκειται για γαστρεντερίτιδα. Την Τρίτη το πρωί που σηκωθήκαμε το παιδί πονούσε αφόρητα στους ώμους, δεν μπορούσε να ανασάνει εύκολα, καλέσαμε ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο».

«Ήταν κάτι αιφνίδιο» λέει η μητέρα του
Kαταρρακωμένη η μητέρα του μικρού αγοριού μίλησε στην εκπομπή λίγο πριν αποχαιρετήσει για πάντα τον άγγελό της. Όπως λέει η ίδια σε δύο εβδομάδες ο μικρούλης θα γιόρταζε τα γενέθλιά του. Η μητέρα αναφέρει ότι το παιδί της ήταν υγιές και δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας: «Σε 4 ώρες κηδεύω το παιδί μου και σε 15 ημέρες θα του έκανα τα γενέθλιά του. Ήταν κάτι αιφνίδιο, έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες από όλο το προσωπικό. Ενώ το παιδί μου έφευγε από την ζωή, έκαναν τα αδύνατα δυνατά. Το παιδί δεν είχε κανένα πρόβλημα, ήταν κάτι αιφνίδιο» δήλωσε η μητέρα του Μάριου και ευχαρίστησε τους γιατρούς του νοσοκομείου: «Αυτό που μπορώ να κάνω είναι ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους στο Ιπποκράτειο, από τον διοικητή μέχρι τον γιατρό που τον πήρε από τα επείγοντα και όλους τους ανθρώπους που επί 4 ώρες προσπαθούσαν να κρατήσουν το παιδί μου στη ζωή».

Είχε κάνει και το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού πριν λίγο καιρό αλλά όλα έγιναν τόσο γρήγορα κι ο πόνος μας είναι μεγάλος» λέει στο protothema.gr ο θείος του μικρού Μάριου. Στο protothema.gr τα έλεγε αυτά που πήρε και χιλιαδες ευρώ φανερά για να κανει πλύση εγκεφάλου υπέρ εμβολίων μεταξύ άλλων ??ειναι σαν να σε δαγκώνει το φίδι και μετα να πηγαίνεις να κλαίγεσαι σε αυτό ....να πάει και σε σελίδα του Βασιλάκη του "Πόρτα" να δώσει συνέντευξη για τον ανιψιό του σίγουρα "θα συγκινηθεί " και δεν μπορεί να κοιμηθεί , όπως αυτοί στο protothema.gr...τελικά οι περισσότεροι δεν βάζουν μυαλό ακομα και μετα από όλα αυτά που έχουν κάνει οι συμμορίτες ολες οι εγκυρες πηγες τους στην πρωτη θεση ειναι ... ειναι σίγουρο πως αν ρωτήσεις 1000 άτομα ποιες σελίδες ανήκουν στην γνωστη φυλη δεν θα ξέρουν να πουν ούτε μια, ενω οι ιδιοι πάτουν like σε δεκαδες εγκυρες πηγες τους,και ύστερα απορούν για τα δεινά τους ενώ οι ιδιοι υποστηρίζουν τους δυνάστες τους με καθε τρόπο, και προφανώς ο μικρός δεν πήγε μόνος του να εμβολιαστεί για να μην τον διώξουν απο κάποια δουλειά αλλα τον πήγαν οι γονείς του που διαβάζουν έγκυρες πήγες καμιά σωτηρία .

Τα τελευταία μάλιστα απανωτά περιστατικά, όπως αυτό με τον αιφνίδιο θάνατο του 7χρονου Mάριου και της 3χρονης Κατερίνας στην Θεσσαλονίκη και της 12χρονης Σωτηρίας στην Πάτρα, έχουν σκορπίσει ανησυχία στους γονείς οι οποίοι ανάστατοι επικοινωνούν με παιδιάτρους, προφανώς θα διαβαζουν protothema.gr και αυτοί και λοιπες έγκυρες πήγες των συμμοριτών .ΥΓ: τους λέμε συμμορίτες γιατι αν πούμε με το ονομα τους θα μπλοκάρουν το post στο facebook και δεν θα το δει κανένας γιατί ειναι πολύ "δημοκράτες" μεταξύ άλλων !

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications